Lykästääkö juuri sua?!

 

Olen tyypillinen syksyn lapsi, vaikka olenkin syntynyt talvella. Kesä on ihanaa aikaa, mutta yhtälailla nautin siitä kun illat pimenevät, ulkona vihmoo tuuli ja sade, mutta itse voin istua sisällä lämpimässä kynttilän valossa. Note to myself; myös sateella on lenkitettävä koira 😉 Tykkään pesäillä eli laitan kaikki verhot visusti kiinni, menen sohvalle peiton alle ja pidän valaistuksen mahdollisimman hämäränä. Olen niinkuin (vanha ja äkäinen) karhu, joka valmistautuu talviunille.

Kun aloitan tämän sisäänpäinkääntymisen, vähenee myös sosiaalinen elämäni. Kun on aamusta iltaan pimeää, kuka jaksaa enää harrastaa tai lähteä töitten jälkeen minnekkään, saati kyläillä? Epäilen etten ole ainoa suomalainen, joka kesän kukkamekkojen ja grillijuhlien jälkeen kaivaa kaapista virttyneimmät verkkarit ja vetää laatikkokaupalla edellisen joulun konvehteja kunnes keväällä on taas aika karistaa hämähäkin seitit niskasta. Introvertit kunniaan!

Aina ei vaan jaksa

 

 

Toki on myös paljon muita syitä miksi harrastaminen tai liikkumaan lähteminen on vaikeaa, jollei jopa mahdotonta. Sinulla voi olla pieniä lapsia, joille on vaikea saada hoitajaa. Olet ehkä niin uupunut työpäivän jälkeen ettet voi kuvitellakaan lähteväsi enää ulos.  Sinulla on ehkä sairauksia, jotka rajoittavat liikkumista. Olet toipumassa operaatiosta, etkä tiedä mitä pystyt tekemään. Taloudellinen tilanteesi ei anna mahdollisuutta harrastaa. Et uskalla, pelkäät sosiaalisia tilanteita tai sitä, että sinulle nauretaan. Tai yksinkertaisesti vain haluat harrastaa kotona.

Minusta ei ole kilpailemaan isojen yritysten kanssa, mutta haluaisin omalta osaltani vaikka pienimuotoisestikin auttaa ihmistä/ihmisiä, jotka eivät ole koskaan kokeilleet joogaa, mutta haluaisivat. Tai ovat joskus harrastaneet, mutta kaipaavat apua uudelleen aloittamisessa. Juuri Sinua, joka et koe oloasi kotoisaksi ryhmässä. Tai Sinua, joka et pysty syystä tai toisesta lähtemään kodin ulkopuolelle harrastamaan.

Kiinnostuitko? Lue loppuun 🙂

 

Tadaa-mun eka “arvonta”!

 

 

Joten päätin lahjoittaa ilmaisen nettijoogatunnin! Sinulta en vaadi muuta kuin toimivan Skype-yhteyden. Harjoitus kestää n. 60 min ja voimme yhdessä miettiä sille sopivan ajankohdan. Keskustellaan etukäteen mahdollisista toiveistasi tai haasteista, jotta voin tehdä mahdollisimman sinun näköisesi tunnin. Saat valita joko dynaamisemman flow jooga-tunnin tai enemmän liikkuvuuten keskittyvän restoratiivisen tunnin.  Tarvitset vain joustavat vaatteet, jos et omista joogamattoa pärjäät kyllä ilmankin.

Toimi siis näin:

  • laita kommentti tämän postauksen alle jos haluat ilmaisen nettijoogatunnin
  • ei ole pakko perustella, mutta todennäköisesti siitä on hyötyä 🙂
  • muistathan jättää sähköpostiosoitteesi, että voin olla voittajaan henkilökohtaisesti yhteydessä

Arvonta/mielivaltainen voittajan valitseminen päättyy pe 27.10. klo 21.00.

Good luck!

 

Lisää kirjoittajalta Jokaisen naisen joogaa/Saila Rajala

Uudet tuulet puhaltaa

  Aloitin ryhmäliikunnan ohjaamisen 25 vuotta sitten. Jostain syystä päässäni on kaikki...
Lue lisää

7 Kommenttia

  • Minäminäminä!!! Pikkuhiljaa alkaa pahin masennus helpottaa enkä missään nimessä halua näine mahoineni lähteä mihinkään porukkaan. Saatikka että se aina edes onnistuisi kolmen suht pienen lapsen kanssa…

  • Mukana arvonnassa. Kovasti kiinnostaa kokeilla joogaa ohjatusti. Omin päin jään ihmetyksen valtaan, että kuinkahan tässä oikein pitäisi venyä.

  • Joogaa nyt tarjotaan mulle joka suunnalta, joten kai se on uskottava ja kokeiltava 😮

  • Kiitos tähän astisista vastauksista ja anteeksi kun kommenttien ilmestyminen kesti, vielä vähän harjoittelua uuden alustan kanssa 😉 Vielä ehtii mukaan!

  • Tällä kertaa tuntui, että Anna on joogatunnin tarpeessa, joten onnea Anna! Laitoin sulle sähköpostia. Kiitos kaikille mielenkiinnosta ja pysykää kuulolla, uutta tuntia tarjolla varmaan jossain vaiheessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.