Luotatko elämään, silloinkin kun suunnitelmasi kariutuvat?

Uskallatko luottaa elämään? Myös silloin, kun elämä menee toisin kuin olit suunnitellut? Luotatko siihen, että kaikki on sinun parhaaksesi?  Silloinkin kun elämä tuo yllättäviä asioita, tai muutoksia?

On luonnollista haluta itselleen hyviä asioita. Osa haluamistamme asioista toteutuvat. Ja näin on hyvä.  Mutta toisinaan käy niin, että itselle tärkeäksi muodostunut asia ei toteudukaan. Tarjoaako elämä silloin sitruunoita? Vai osaatko ajatella tämänkin kokemuksen mahdollisuutena orientoitua johonkin uuteen, ennenkokemattomaan?  Osaatko päästää irti?
Voi näet olla, että maailmankaikkeuden suunnitelmat elämääsi koskien ovat hieman toisenlaiset kuin olit ajatellut. Eivät kuitenkaan suinkaan vähäpätöisemmät. Päinvastoin!

Elämä tarjoaa toisinaan oppiläksyjä. Joskus on osattava päästää irti. Opittava luottamaan. Antauduttava elämälle. On luotettava siihen, että maailmankaikkeus tietää paremmin. Että se tarjoaa juuri sitä mitä sinä ja minä oikeasti tarvitsemme. Se ei kuitenkaan aina välttämättä ole sitä, mitä olisi itselleen osannut toivoa ja ajatella.

Joskus elämä tarjoaa jotakin yllättävää ja ennenkokematonta, joka  laajentaa oman elämämme rajoja. Joudumme omalta turvalliselta, joskus tylsältäkin mukavuusalueelta pois. Näin tapahtuu, jotta me kasvaisimme ja kehittyisimme täyteen mittaamme.

Meidän tehtävämme on päästää irti, jotta maailmankaikkeus voi tuoda meille niitä asioita, jotka tekevät meidät aidosti iloisiksi ja onnellisiksi. Ehyiksi ihmisiksi. Niin, että tiedostamme kulkevamme juuri sitä meille tarkoitettua polkua. Tähän irti päästämiseen kätkeytyy  ”siunaus”, joka paljastuu vasta jälkikäteen. Kukaan ei voi sanoa toiselle kuitenkaan, mikä se juuri sinun kohdallasi on. On vain luotettava siihen, että se paljastuu matkan edetessä.

Irti päästäminen ei kuitenkaan aina ole helppoa. Se vaatii antautumista elämän edessä. Että kaikkeen ei voi eikä pysty vaikuttamaan. Irti päästäminen tarkoittaa, että ihminen uskaltaa luottaa elämään. Sen kantavaan voimaan. Kontrollista luopuminen ei kuitenkaan aina tahdo olla helppo prosessi, mutta silti täysin mahdollinen.

Elämä kulkee kyllä eteenpäin, vaikka ei itse aina  olisikaan ohjaksissa. Hellittäminen on avain. Hellitä otettasi elämästä ja asioista, joihin et voi vaikuttaa. Luota siihen, että elämäsi hellittämsestä huolimatta menee omaksi parhaaksesi juuri niihin uomiin kuin on parasta.

Ei meitä päästetä ” vähällä”. Sillä potentiaalimme tiedetään maailmankaikkeudessa. Me olemme osaavampia ja voimakkaampia kuin osaamme kuvitellakaan. Puhtaasta rakkaudesta tehtyjä. Olemme valo-olentoja maan päällä. Ja meillä ja meille on tehtäviä. Niitä me olemme tulleet tänne tekemään. Emme vähempää, emmekä enempää. Meillä on valtavat kapasiteetit, joita käyttää. Luota itseesi ja omaan voimaasi. Kykyihisi selvitä yllättävistäkin tilanteista.

Meille jokaiselle on oma polkunsa ja suunnitelmansa joka avautuu silloin, kun ihminen on valmis ja uskaltaa päästää irti omista, joskus itsekkäistäkin haluistaan. Ja kun päästää irti ja suostuu antautumaan maailmankaikkeudelle ja sen suunnitelmiin, niin huomaakin, että se mitä olisi  ensisijaisesti toivonut ja halunnut, ei olisikaan ollut itselle se paras vaihtoehto. Maailmankaikkeus tiesi sen, eikä antanut sitä. Siihen kätkeytyy myös mainitsemani siunaus.

Uskalla luottaa siihen, että saat juuri ne asiat jotka tarvitset kehittyäksesi ihmisenä omaksi itseksesi. Luota siihen että sinulle annetaan juuri ne kasvu- ja etenemismahdollisuudet, joita tarvitset koko potentiaalisi hyödyntämiseen.
Tällainen vahva omista haluista irti päästäminen vapauttaa valtavasti energiaa. Kun uskaltaa luottaa siihen, että elämä antaa kaiken minkä tarvitsemme ja enemmänkin voi rauhallisesti, luottavaisesti ja kärsivällisesti edetä omalla polullaan. Siinä tahdissa joka on itselle sopiva. Ja silloin huomaakin, että:
”Hei, ei tämä ollutkaan niin vaikeaa ja haasteellinen juttu. Minä selvisin ja elämä jatkuu uusilla urilla.”

Saattaapa sitä jopa innostua kaikesta siitä, mikä vielä odottaa kulman takana. Elämä on näet välillä hyvin yllätyksellinen!

@salvisbergtanja

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.