Luopumisen tuskaa

 

Kohta tulee vuosi täyteen kun aloitin Naiseuden Voima- blogin pitämisen. Silloin en vielä osannut ajatella, että tästä muodostuisi yhteisö, jolla on suurempikin tarkoitus. Heidi liittyi hieman myöhemmin kehiin ja aloimme rakentaa tästä yhdessä isompaa juttua. On ollut mahtavaa saada tänne useampi itseäni parempi kirjoittaja mukaan. Näiden hienoja ja rohkeiden naisten ryhmä näyttäisi olevan koko ajan kasvussa. Ei voi kuin tykätä!Tänä keväänä olen joutunut priorisoimaan asioita. Kouluttaudun tällä hetkellä personal traineriksi ja muutenkin olen taas uudella intohimolla palannut niin sanotusti juurille eli urheilun ja liikunnan pariin. Saan siitä aivan toisella tavalla kiksejä kuin aikaisemmin. Omaa historiaansa ei voi kieltää ja liikunta ja keho on ollut oma intohimoni niin kauan kuin muistan. Tässä oli kuitenkin parin vuoden tauko, jolloin aihealue jäi hieman sivurooliin ja muut asiat tulivat ajankohtaisemmaksi. Uskon, että kaikella on tarkoitus ja pystyn nyt tällä tietoisuuden tasolla auttamaan paljon paremmin ihmisiä, kuin vielä muutama vuosi sitten olisin pystynyt.

Yhtä itselleni tärkeää aihealuetta olen joutunut jättämään tietoisesti hieman vähemmälle. Olen jonkin verran kirjoittanutkin täällä doulauksesta ja synnytyksistä, jotka ovat olleet erityisen lähellä sydäntäni viime vuosina. Doulauksia haluaisin tehdä hieman enemmän mutta päivystykset vievät tosi paljon energiaa ja sitovat yhteen paikkaan, jota tämän hetkinen tilanteeni ei tue kauhean hyvin. Tiedän että doulaukset tulevat taas myöhemmin ajankohtaiseksi mutta nyt sydän kutsuu liikkumisen ja ravinnon pariin enemmän. Lisäksi tämän Naiseuden Voima- sivuston kehittäminen vie oman aikansa ja tätä teen myös täydestä sydämestä. Heidin kanssa ollaankin suunniteltu vielä lisää verkkovalmennuksia ja muita juttuja meidän Äitiyden Voima– ravinto ja hyvinvointivalmennuksen lisäksi. Pelkälle oleskelullekin on löydyttävä myös tilaa.

Kirjoittaminen on myös viime aikoina hieman takunnut. Tuntuu etten ole oikein saanut kiinni mistä kirjoittaa. Asiaa olisi kerrotavana monestakin aihealueesta paljon mutta kun alan kirjoittamaan, niin sanat ei vaan muodostu. Ehkäpä tästä mun blogista puuttuu hieman punainen lanka ja on tosiaan tullut  kirjoitettua milloin mistäkin. Huonona hetkenä myös tuntuu, ettei tämä kirjoittelu tuo kenellekään mitään lisäarvoa ja päiväkirjamainen blogi ei ainakaan tällä hetkellä ole oma juttu. Nuo ajatukset kuuluvat tosiaan heikkoihin hetkiin, sillä olen saanut monelta tosi rohkaisevaa ja hyvää palautetta kirjoituksista. Jos yksikin innostuu kirjoittamistani aiheista, niin se riittäköön. Itse opin myös koko ajan tästä. Vielä tulee paljon kielioppivirheitä mutta nyt jo alan itsekin niitä huomaamaan niitä. Äidinkielentaitoni on saattanut jopa hieman kohentua tässä vuoden aikana!

Muutama kuva menneiltä viikoilta. Päivät eivät ole koskaan samanlaisia ja siitä tykkään. Kaikenlaista mahtuu päiviin ja tekemisen puute ei vaivaa ainakaan. Täältä pääset enemmän katsomaan mun kuvia ja täältä Naiseuden voiman.

Picture

Picture

Oltiin vähän höntsäilemässä koko perheen voimin Pirkkahallissa. Oliverille löytyi kavereita hallilta ja muutama tunti meni kuin siivillä.
Tsemppari PT-koulutus on ollut kyllä erinomainen. On saanut aivan valtavan paljon tietoa anatomiasta, fysiologiasta ja ravinnosta. Tässä opetellaan tekemään kinesioteippauksia ja siitä tulee varmasti vielä olemaan hyötyä. Käy tsekkaamassa valmennus- sivuni jos et vielä ole niitä nähnyt.
Picture

Mahtavaa kun niin ihania ystäviä joiden kanssa istua iltaa ja parantaa maailmaa. Tehtiin viime lauantaina aivan taivaallista ruokaa ja siihen kyytipojaksi vähän viiniä. Maailma oli seuraavana päivänä selvästi parempi paikka vaikka ei ihan siltä kehossa tuntunutkaan =D
Picture

Omiin treeneihin on tullut hieman muutosta tämän vuoden puolella. Olen keskittynyt enemmän elastisuuden lisäämiseen ja painonnosto tekniikoita olen alkanut taas hio kuten kuvasta näkyy. Sääret ruvilla tempauksesta!

Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus/ Elina Ojaniemi

Lukemisen voima – tie itsetuntemuksen syventämiseen

Yleisesti on tiedossa että lukeminen kannattaa monista syistä. Lukemisen on todettu mm....
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.