Löydä Naisen Voima, osa 3: Ota vastuu onnellisuudestasi!

Löydät naisen voiman, kun alat kuunnella itseäsi. Sitä syvempää itseäsi, ei sitä mieltäsi, joka on tottunut huutelemaan kaikenlaisia vaatimuksia.

Feminiininen voima, naiseuden todellinen voima, asuu herkässä sydämessämme, kehomme villeissä vesissä ja synkimmissäkin luolissa. Tässä ajassa, jossa elämme, ei ole helppoa muistaa vahvuuksiamme ja todellista luontoamme. Muistaa, keitä olemme naisina.

Päinvastoin kulttuurimme ja yhteiskunta kannustaa meitä olemaan tasalaatuinen, stabiili, tehokas kone ja “toimintaa hidastavat” tunteet ovat heikkoutta. Liian helposti painamme voimamme – todelliset tunteemme – sivuun ja yritämme löytää merkitystä jostain ulkoisista asioista. Valitettavasti elämme tällöin puoliteholla, jos silläkään. Ylisuoritamme maskuliinista puoltamme, mutta samalla teemme hidasta kuolemaa naisina.

Mikäli emme ota itse vastuuta onnellisuudestamme, on onnea täysin turha odottaa ulkopuoleltamme. Unelmien kumppani, työpaikka ja kaikki muu nimittäin vastaa siihen taajuuteen, jolla värähtelemme tällä hetkellä.

On tärkeä huomata omat syvemmät tarpeet, sillä muuten haemme helposti toisista ihmisistä hetkellistä helpotusta pahalle olollemme. Haemme esim. puolisostamme hetkellistä helpotusta – äitiä tai isää, joka ottaisi kiukkumme vastaan, vaikka todennäköisesti palautumisemme suunta olisi ihan muualla kuin parisuhteessa. Varsinkin toistuvalla kiukuttelulla, samoista asioista ärsyyntymisellä, vaatimuksilla vahvistamme enemmänkin sisällämme olevaa pikkutyttöä, emme sisäistä naistamme. Vain naisena voimme saada toisesta esiin myös miehen.

Jos nainen ei lähtökohtaisesti täytä itse omia onnellisuustankkejaan, ruoki itse omia rakkaus- ja voimahormoneitaan, on onnea turha lähteä metsästämään toisesta. Tällöin olemme huonolla tavalla tarvitsevia, josta käytän jopa termiä takertuva, läheisriippuvainen.

Millainen elämäsi ja ympäristösi olisi, jos:

Priorisoit itsesi rakastamisen elämässä ykköseksi?
Nostat oman nautinnon hyvin korkealle elämässäsi?
Opit ruokkimaan ilon energiaa?
Muistat olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on – joka päivä?

Oman kokemukseni kautta, tarvitsemme UUDEN VOIMAN löytämisessä niin kehoamme, mieltämme kuin sydäntämme. Vain yksi näistä ei riitä.

Huomioidessamme KEHOMME joka päivä, muistamme itsemme syklisinä olentoina, joiden ei tarvitse olla tasalaatuisia. Muistamme antaa kehollemme riittävästi lepoa ja hyvinvointia. Muistamme hengittää ja sitä kautta vapauttaa ja päästää irti vanhasta, joka hetki.

Huomioidessamme SYDÄMEMME joka päivä, pysähdymme kuuntelemaan tunteitamme. Haluaako jokin vanha tulla näkyväksi? Onko se valmis vapautumaan sisältämme? Voisimmeko hyväksyä tunteen, antautua sille, päästää irti, puhdistaa ja tehdä tilaa uudelle?

Huomioidessamme MIELEMME joka päivä, voimme ymmärtää, että me tietoisesti luomme tunnetilamme sen mukaan, mihin keskitymme. Voimme oppia hallita mieltämme uudella tavalla, yhteistyössä sydämen ja kehon kanssa – ei siten, että se pitäisi sydämen ja kehon vankilassa. Mielestä tulee tärkeä työkalu, jonka kautta luomme uutta, ja olemme aktiivisia kanssaluojia elämän kanssa.

Naiseuden voiman aktivoiminen ei ole mitään rakettitiedettä. Todellisuudessa se on helppoa JA SE ON MAHDOLLISTA IHAN KAIKILLE, myös sinulle! 


Tule mukaan LÖYDÄ NAISEN VOIMA – 5 viikon omatoimisesti läpikäytävälle verkkokurssille, jossa opit:

  • Tasapainottamaan feminiini- ja maskuliinienergioitasi
  • Aktivoimaan sydämen ja itsesi rakastamisen voima
  • Tunnistamaan ja täyttämään paremmin syvempiä tarpeitasi
  • Huomioimaan syklisyyttäsi
  • Luomaan uusia, voimaannuttavia tunteita
  • Elämään uudesta energiasta käsin
  • Kasvamaan tytöstä Naiseksi

Perusta Naistenpiiri – verkkovalmennus + yhteisö

Manifestoi unelmiesi elämä – verkkokurssi

 


Lue myös:

Osa 1: Huomio voimahormonisi

Osa 2: Luo uudesta energiasta käsin

 

Lisää kirjoittajalta Nainen Vol. 2 / Heidi Harju

Sinä et ole yksin! – Tarinani eräästä päivästä, jota en olisi halunnut, mutta joka minulle TAAS annettiin

Halusin kirjoittaa rehellisen tekstin eräästä päivästäni kuluneella viikolla. Haluan myös sanoa, että...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.