Löydä Naisen Voima, osa 2: Luo uudesta energiasta käsin

Oletko todennut, että entinen tapa tehdä asioita ei enää toimi ja tuo sinulle haluamiasi tuloksia?
Oletko kyllästynyt suorittaa, puskea, yrittää entistä kovemmin tahdonvoimalla?
Oletko uuden edessä, mutta et oikein tiedä mitä pitäisi tehdä, elää ja olla?

Kun alamme tasapainottaa maskuliini- ja feminiinienergioita, se tarkoittaa käytännössä sitä, että alamme kääntyä sisäänpäin. Alamme huomaamaan tunteemme, kun ennen olemme sivuuttaneet ne, ja toimineet automaattisesti, vanhan (tutun ja turvallisen) ohjelmoinnin mukaan.

Tunteet ovat energiaa kehossamme. Ne värähtelevät tietyllä taajuudella ja olennainen seikka itsemme tasapainotuksessa onkin se, että ymmärrämme että tärkeää ei olekaan enää niinkään se, mitä teemme vaan se,  MITÄ OLEMME.

Sillä se, mitä olemme ja mitä tunnemme, vetää puoleensa sellaista elämää, mitä todella haluamme.

Muutos vanhasta energiasta uuteen ei ole aina helppoa. Mieli ei halua luopua vaan pitää kynsin ja hampain kiinni vanhasta tavasta toimia. Mielelle uuteen energiaan siirtyminen voi olla kuin pieni kuolema. Mutta jos haluamme tasapainottua ihmisinä ja etenkin naisina, meidän tulee oppia antautua, päästämään irti ja tuntemaan tunteet, jotka haluavat vapautua sisältämme.

Kun teemme sisällemme tyhjää tilaa, teemme samalla tilaa uudelle. Vasta tästä uudesta energiasta käsin, voimme löytää todellisen voimamme. Voimme löytää aidon sydämen äänen, intuition, ja kehon kuuntelun. Ja oikeastaan kaikki se, mitä tästä uudesta energiasta teemme, on oikein ja vie kokonaisuutta ja sinua itseäsi eteenpäin.

Kuuntele tämä videoni, jossa kerron, miten aktivoida uutta energiaa (13 min):

 


Tule mukaan LÖYDÄ NAISEN VOIMA – 5 viikon omatoimisesti läpikäytävälle verkkokurssille, jossa opit:

  • Tasapainottamaan feminiini- ja maskuliinienergioitasi
  • Aktivoimaan sydämen ja itsesi rakastamisen voima
  • Tunnistamaan ja täyttämään paremmin syvempiä tarpeitasi
  • Huomioimaan syklisyyttäsi
  • Luomaan uusia, voimaannuttavia tunteita
  • Elämään uudesta energiasta käsin
  • Kasvamaan tytöstä Naiseksi

Kiitos, kurssi oli aivan huikea, voimistuttava ja avaava. Olenhan mä näistä kuullut ja tiennyt jo kauan, mutta nyt menivät tajuntaan. Oli ilmeisesti juuri oikea hetki tälle kurssille. Paljon lapsuuden tai oikeastaan jo syntymästä asti saatua taakkaa on tässä kevennetty ja tuntui, kuin koko tunnekehoni olisi kääritty pieneksi nyytiksi sisälleni, ja laitettu narulla, jeesusteipillä ja nippusiteillä kiinni ja haarniskan, panssarin ja jäävuoren sisällä pullossa. Nyt se alkaa pikkuhiljaa avautumaan. 

Ja kun tajusin vihdoin konkreettisesti, että mikään ei tule enkä voi mitään saada itseni ulkopuolelta. Nyt tulikin sitten itselleni sellaista viestiä, että pitää vihdoin hypätä kokonaan pois siitä oravanpyörästä ja keskittyä kuuntelemaan mitä oikeasti itse haluan. Olen yrittänyt tänä jo monena vuonna, mutta aina olen keksinyt jotain “sijaistekemistä”. Lämmin kiitos! – Satu

 

Perusta Naistenpiiri – verkkovalmennus + yhteisö

Manifestoi unelmiesi elämä – verkkokurssi

 

Lisää kirjoittajalta Nainen Vol. 2 / Heidi Harju

Sinä et ole yksin! – Tarinani eräästä päivästä, jota en olisi halunnut, mutta joka minulle TAAS annettiin

Halusin kirjoittaa rehellisen tekstin eräästä päivästäni kuluneella viikolla. Haluan myös sanoa, että...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.