Loma tuli tarpeeseen!

 

On ollut aika kiireinen syksy kaikin puolin. Olen kurssittanut itseäni, ollaan luotu ja kehitetty Naiseuden Voimaa eteenpäin, luotu Äitiyden Voima- kurssia, jota nyt ollaan kovalla tohinalla pistetty myös verkkokurssin muotoon. Siitä tulee kyllä niin hyvä! Sykkeeni nousee kun aattelinkin asiaa. Muutenkin tuntuu että olen ollut aika paljon liikenteessä ja tietysti myös istunut aika paljon koneella. Oliverin hoidossa olen onneksi saanut apuja! Kiitos siitä. Kaikki tämä on ollut enemmän kuin mielenkiintoista ja antoisaa, mutta hyväkin stressi voi uuvuttaa. Tämä Kristian Ekströmin kirjoitus sai itsesi muistamaan, että välillä on oikeasti hyvä vain olla ilman suunnitelmia ja aikataulutuksia. Mielekäs tekeminenkin saattaa saada “pakon” piirteitä jos ei välillä hidasta. Se on tosin vaikeaa kun draivi on päällä!Tämä Abu Dhabin loma tuli enemmän kuin oikeaan aikaan. Aloin hieman ihmettelemään kun en oikein innostunut koko lomasta. On ollut sellainen olo, että tämäkin täytyy saada valmiiksi ja sitten vielä se ja se! Ajatus on rullanut välillä unissakin. Kummasti se pimeys myös vaikuttaa, sen oon huomannut täällä ollessa. Saan tosi paljon energiaa ja voimaa auringosta, vaikken Suomen pimeästä ajasta olisi valmis luopumaankaan. Viikon reissu näin syksyisin olisi kyllä kaikille, varsinkin meille äideille jotka ollaan kyllä sellaisia multitaskaajia, erittäin suositeltavaa <3

Ennen matkaa ajattelin paljon tulevaa lentoa ja sitä, miten tuollaisen äärimmäisen energisen ja liikkuvaisen 1,5-vuotiaan taaperon kanssa menee 6h päivälento. Olin varautunut lataamalla 10h Kaapoa ja Oktonautteja Ipadille. Tiedän, ei ehkä mitenkään ehkä kehittävää mutta niillä mentiin. Tämän seurauksena en muistanut ottaa Oliverille ainuttakaan lelua mukaan koko reissulle. Näköjään luotin hyvinkin paljon Kaapon vetovoimaan. Lisäksi hieman jo pelonsekaisin tuntemuksin ajattelin viereisellä penkillä olevaan matkustajaa. Mitä jos tämä henkilö ei olisikaan kauhean myötämielinen lapsille?

Kaikki meni kuitenkin aika hyvin. Saimme viereiselle penkille arvovaltaista seuraa, kun presidenttimme Sauli Niinistö istui oikealla puolellamme (onneksi oli käytävä välissä). Sauli sai kerran jalkaansa pullon kun Oliver päätti alkaa heittämään tavaroita. Onneksi Sauli osasi ottaa sen hyvin! Toisella puolella istui aivan mahtava businessmies, joka oli loistavaa matkaseuraa. Hänellä oli omia lapsia ja hän hauskuuttikin Oliveria melkein koko lennon. Saimme myös juteltua siinä ohessa liiketoiminnan rakentamisesta ja muusta äärimmäisen mielenkiintoisista jutuista. Koneessa oli paljon tuttuja ja välillä seilasimme lentokoneen käytävillä oikein kunnolla. Lento meni kaiken kaikkiaan todella hyvin, vaikka viimeinen tunti meinasi olla Oliverille hieman tuskaa. Lentokentällä sitten itkettiikin väsymystä oikein kunnolla, mutta onneksi taksiin mennessä hän nukahti syliini reporankana. Jälleen kerran sain todeta että treenistä on kyllä niin paljon hyötyä! Kannoin itkevään ja rimpuilevaa 11kg poikaani 8kg matkatavaralaukku olalla, enkä tietysti käyttänyt liukuportaita vaan menin kaikki rappuset kävellen ja niitä oli paljon! Kuntoilusta kävi.

Tultiin tänne katsomaan kauden viimeisiä formulakisoja ja meidän hotelli on kyllä aivan paalupaikalla kirjaimellisesti. Voimme nähdä meidän parvekkeelta suoraan radalle, joten meidän ei tarvitse lähteä täältä mihinkään, vaan pääsemme tunnelmaa kiinni oikein lapsiystävällisesti. On tää melkoinen paikka sinänsä, kaikki kiiltää ja kuultaa! Mun makuun ehkä liikaa, mutta kyllä sitä vaan on äärimmäisen kiitollinen olo kun tuossa aamulla vielä mun “miesten” nukkuessa hörpin parvekkeella kahvia ja katselin maisemia ja fiilistelin elämää <3

Nyt eletään loman alkua vielä, mutta jo lämpö ja aurinko on saanut itseni kyllä rentoutumaan! Lapsen kanssa lomaillessa ei tarvitse paljon mitään ihmeellistä, sillä on vaan niin siistiä katsoa kun pikkumies on aivan innoissaan kaikesta.

Picture

Supermarketista haettiin heti kun tultiin tänne kunnon eväitä! 
Picture

Picture

Parveke on ollut käytössä. Aurinko ei paista siihen ihan suoraan joten siinä on rento paneutua hyvän kirjan pariin.
Picture

Päästiin Oliverin kanssa myös hieman tutustumaan varikkoelämään. Oliver hurmasi Williamsin työntekijät, ainakin melkein =)
Picture

Loma jatkuu ja ehkä päivitän vielä kuulumisia tai sitten en, we’ll see! Voikaa hyvin siellä Suomessa =)<3:lla
Elina

Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus/ Elina Ojaniemi

Lukemisen voima – tie itsetuntemuksen syventämiseen

Yleisesti on tiedossa että lukeminen kannattaa monista syistä. Lukemisen on todettu mm....
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.