Miksi blogi?

 

Kaikilla tuntuu nykyään olevan blogi, tai näin minä ainakin ajattelen asiasta. Olen miettinyt jo muutaman vuoden että olisi kiva alkaa kirjoittamaan omia juttuja ylös itseäni ja tottakai myös muita varten. Ongelmana on ollut se että mielestäni kaikki asia on yksinkertaisesti sanottu ja kerrottu jo. Olen ajatellut että koska ei ole mitään UUTTA sanottavaa, on parempi olla kirjoittamatta. Oivalsin vähän aikaa sitten ettei kukaan muu ole sanonut asioita juuri minunlaisella tavalla, joten ei ole syytä olla kirjoittamattakaan. Havainnollistan, kun vedät keuhkot aivan täyteen ilmaan niin sinun on päästettevä ilma jossain kohtaa ulos. Tuntuu että on tässä tullut jotain muutaman viime vuoden aikana opiskeltua elämästä ja muusta, ja nyt tosiaan tietoa ei mahdu enää sisään vaan se on päästettävä ulos. Aivan blogineitsyys tässä ei kuitenkaan ole menossa, sillä v. 2006 kiertäessäni maailmaa, pidin reissublogia ja muistan kuinka hauskaa juttuja oli kirjoittaa. Ongelmana silloin oli toimivien nettiyhteyksien löytäminen, sen ongelman taakse en voi enää mennä. Toisen kerran aloittelin kirjoittamista pari vuotta sitten, yhden tekstin sain tuotettua ulos ja juttu tyssäsi siihen.

Miksi juuri nyt? Mitä sanottavaa minulla on? Olen miettinyt paljon mitä aion tehdä isona. Tiedän että haluan toimia yrittäjänä omilla aikatauluillani. Haluan luoda uutta ja auttaa muita. Oma sisäinen puhdistus prosessi alkoi pari vuotta sitten ja jatkuu yhä, joten toivon että mahdollsimman monet saisivat jotakin irti kirjoituksistani. Samalla saan omia ajatuksiani kasaan ja toimintani ydin tulee selkeytymään pikku hiljaa…

Mistä nyt sitten aion kirjoittaa? Toivon mukaan äitiydestä, liikunnasta, elämästä, ruoasta, tunteista, synnytyksestä, tietoisuudesta, eteenpäin menosta, muutoksesta etc. Taivas on rajana, en aio rajoittaa mitään vaan haluan antaa mahdollisimman aidon kuvan itsestäni ja tekemisistäni. Myönnän että olen keskeneräinen ja en tiedä lähelläkään kaikkea asioista joista tulen kirjoittamaan. Kirjoitan kuitenkin aina oman sen hetkisen tietoisuuden tason pohjalta. Epämukavuus alueelle mennään varmasti monesti mutta siellähän ihminen kehittyy parhaiten.

Pitemmittä puheitta, asetan tavoitteeksi 2 tekstiä viikossa. Toivon myös että edes yksi ihminen saa jotakin teksteistäni itselleen, pieni hymykarekin on jo mielestäni paljon =)

Picture

Pidän lainauksista ja viisaiden ihmisten sanoista. Näitä saatatte tulla näkemään postauksissa silloin tällöin. Joskus täytyy aloittaa vaikka ei niin mukavalta tuntuisikaan. hyvinvointi

Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus/ Elina Ojaniemi

Lukemisen voima – tie itsetuntemuksen syventämiseen

Yleisesti on tiedossa että lukeminen kannattaa monista syistä. Lukemisen on todettu mm....
Lue lisää

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.