Levon lahja

 

Hengähdä hetki, ihminen. Älä juokse itseäsi pakoon, suorittaen elämääsi.

Kuuntele itseäsi, vointiasi. Kuuletko levon tarpeen? Ota itsellesi aikaa pysähtymiseen. Karsi ylimääräinen pois elämästäsi. Ei aina tarvitse olla menossa, suorittamassa. Meillä on vain tämä yksi elämä.

Levossa kuulet paremmin. Miten voit, mitä tarvitset. Kuulet sisäistä neuvonantajaasi, henkistä minääsi, sydämesi ääntä. Se tietää, mikä on sinulle parhaaksi. Mutta pysähdyhän, ihminen. Ennen kuin sinut pysäytetään. Pahimmassa tapauksessa menetät terveytesi. -Ja se ei ole sen arvoista. Sinulla on vain tämä hetki. Miten elät sen? Pysähdy, lepää. Mieti rauhassa. Mieti, mikä on sinulle oikeasti tärkeää. Löydät vastaukset helpommin levänneenä ja voimaantuneena.

Sinä et ole kone, yhteiskunnan mitätön osanen. Sinä olet ihminen, sinulla on elämä. Arvosta sitä. Arvosta itseäsi. Muista todellinen arvosi. Se on pohjaton! Olemme jumalallisia olentoja ihmiskehoissa. Ja se on syntymäoikeutemme. Arvostakaamme itseämme, kehoamme, ja myös levon tarvettamme.

Ota hetki itsellesi, seuraa tuntemuksiasi. Jos olet väsynyt, jätä menot huomiseksi, tai tuonnemmaksi. Kerää voimia lepäämällä. Sinun elämäsi ei karkaa mihinkään. Päinvastoin, ottaessasi aikaa itsellesi, näet paremmin. Kaiken sen millä on väliä. Ja myös sen mistä on hyvää luopua. Näet myös sen, mitä tarvitset lisää elämääsi!

Sinulla on ainutlaatuinen keho. Kuuntele sitä. Se ansaitsee lepoa tarpeen vaatiessa. Kuuntele levon tarvetta. Anna kehollesi, itsellesi tarvitsemasi hetki. Hengähdystauko. Olet sen arvoinen. Rakkauden. Rakkaudellisen teon. Levon.

Sinulta ei mikään tärkeä mene ohi, jos pysähdyt ja keräät voimia. Tulet huomaamaan että voimaannut! Energiasi lisääntyy ja huomaat itsessäsi ehkä asioita, joita et ole ennen huomannut, tai joita et ole muistanut. Ehkä mieleesi tulee vanha tai uusi harrastus, joka voimauttaa sinua. Tai kenties huomaat levosta käsin myönteisiä muutoksia itsessäsi. Olet iloisempi, rennompi, ehkä jopa luovempi.

Miksi suorittaisit? Ketä varten? Itseäsikö?

Sinä olet ainutlaatuinen ihminen, Arvosta ja kunnioita sitä. Anna itsesi tietää, että hitaampi tahti on aivan yhtä hyvä, ellei jopa parempi sinulle kuin täyttä laukkaa eteenpäin.

Saat kyllä aikaiseksi ne asiat, joilla on merkitystä sinulle. Mutta levättyäsi huomaat kenties, että kaikki ei olekaan niin tärkeää. Osa asioista, tekemisistä, ihmisistä jää ehkä pois. Tilalle tulee parempaa omaelämänhallintaa. Mielekkyyttä, rentoutta, iloa. Enemmän tilaa olla ja hengittää.

5 minuuttia, puoli tuntia, joskus kokonainen päivä vain itseä varten! Leväten. Kuinka ihanaa onkaan nauttia omasta seurastaan yksin tai rakkaimpien ihmisten kanssa. Rauhallisesti, ilman sen suurempia suunnitelmia. Nauttia joutenolosta ja lataa akkuja!

Älä juokse muiden asioilla. Vahvista rajojasi sanomalla joskus ei. Kyllä itsellesi.

Elät itseäsi varten. Tai niin sen pitäisi olla. Hyvinvointisi on tärkeää. Kerää voimia metsässä, meditoiden, lukien kirjaa tai nukkumalla. Tai niin kuin parhaaksi näet. Sinä tiedät parhaiten. Voimaannu omassa hetkessäsi, levossasi.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.