LENNÄ LENTOON, PÄÄSTÄ ROHKEASTI KAHLEISTASI IRTI.

Tällästä tuli tänään kirjoitettua kanavointitilassa.

Tässä sinä olet juuri siinä hetkessä missä olet nyt menossa elämässäsi, omalla matkallasi. Olet käynyt suuria asioita matkallasi lävitse, kohdannut suuria tuskia mutta myös suuria ilon hetkiä. Sinua on haastettu, sinut on puskettu äärirajoillesi ja ylikin, sinua on autettua haasteiden kautta löytämään todelliset voimavarasi, ja sen kuka sinä todella ja kuka sinä et ole. Sinulle on näytetty eri tavoin sitä mikä ei oikeasti ole sinua, mikä on vain opittua, mikä on vain ohjelmisto joka on iskostunut sinuun lapsesta asti.

Tiedäthän, ettet sinä olet yhtä kuin tuo sinun ohjelmistosi, mallisi joiden kautta joskus toimit? Ne mallit, jotka tuntuvat vaikeilta irti päästää. Riippuvuudet, pelkoon kiinnittyminen, haitallisiin ihmissuhteisiin jääminen tai pelosta toimiminen tai mitä se merkkaakaan sinulle. Sinä et ole yhtä kuin nämä mallisi. Sinä olet jotain paljon muuta. Jotain paljon kauniimpaa, ainutlaatuisempaa, erityisempää ja suurempaa. Vaikka joskus sitä on vaikeaa nähdä, se on se totuus sinusta. Olet ollut ja tulet aina olemaan riittävä sellaisena kuin olet, vaan siksi koska olet olemassa ja sinulla on oma ainutlaatuinen kehosi.

Joskus saatat kokea raskaaksi olemisen omassa kehossasi, jos siinä on kipuja tai sairautta, tai muuten täällä maan päällä oleminen tuntuu haastavalta. Sinun sisälläsi on joitain pelkoja, joiden takia saatat kiinnittyä menneisyyteen ja siitä on haastavaa päästää irti. Se on täysin inhimillistä, niin tapahtuu niin monelle. Se mihin olet elämässäsi tottunut, tuntuu turvalliselta ja tutulta vaikka se tarkoittaisi sitä että se on jopa haitallista sinulle.

Muutos tuntuu aina pelottavalta, koska se mitä tapahtuu muutosten jälkeen on tuntematonta. Et tiedä mitä on tulossa. Jos jäät töistä pois tai lopetat suhteesi, mitä sitten tapahtuu? Jäätkö yksin? Rakastaako sinua koskaan enää kukaan? Pärjäätkö taloudellisesti? Miten selviät? Näitä kysymyksiä jokainen kysyy jossain vaiheessa elämäänsä kun tekee isoja päätöksiä. Kerromme sinulle, että ole rohkea, mene elämässäsi eteenpäin vaikka pelottaisi. Se ei ole heikkoutta pelätä, se on rohkeutta jatkaa eteenpäin peloista huolimatta, kohdata pelot ja mennä niistä lävitse.

Elämässä jokainen opettelee olemaan epävarmuuden alueella, milloin ei näe mitään eteenpäin, kun kaikki on tyhjää, niinkuin elämä olisi valkoinen taulu. Tämä on tärkeä vaihe elämässäsi, koska silloin sinulle opetetaan heittäytymään ja antautumaan tuntemattomaan. Hyväksymään sen, ettei elämää voi kontrolloida, ketään muuta et voi kontrolloida, voit kontrolloida ainoastaan omia ajatuksiasi, tunteitasi ja itseäsi. Sinulla on voima valita itse mitä ajattelet ja mitä valitset omassa elämässäsi, millaisen elämän luot itsellesi.

Mutta sinun täytyy hyväksyä muiden tapa elää, joka voi olla erilainen kuin sinun. Päästä myös tarpeesta miellyttää muita tai saada arvostusta muilta valinnoillesi tai olemassaolollesi, vaan opettele askel kerrallaan rakastamaan omaa itseäsi, laittamalla itsesi ja oman hyvinvointisi etusijalle. Kun sinä voit hyvin, muut voivat hyvin.

Nyt elämä voi kysyä sinulta todella suurta rohkeutta omissa valinnoissasi. Uskallatko päästää vanhasta irti, jostain toimimattomasta? Omista peloista? Ihmissuhteista, työstä, omista rajoittuneista uskomuksista ja malleista, kiinnittymisistä? Mitä jos voit antaa itsellesi luvan hetken olla siinä tilassa, kun et tiedä mistään mitään etkä näe suuntaasi. Mitä jos silti voit olla rohkea ja muuttaa elämässäsi tässä ja nyt. Jättää taaksesi ne toimimattomat asiat, ihmiset, tilanteet jotka vievät voimavarojasi ja saavat sinut tuntemaan itsesi arvottomasti ja riittämättömäksi? Mitä jos elämääsi halutaan tuoda kaikkea kaunista, upeaa ja hyvää, mitä jos Universumi on tuomassa sinulle unelmasi toteen?

Mutta ensin sinun täytyy päästää itsesi kahleista, menneestä vapaaksi, peloista irti

JA LÄHTEÄ LENTOON! PÄÄSTÄÄ ITSESI VIHDOIN VAPAAKSI. USKALTAA LOISTAA VIHDOIN OMAA KAUNISTA VALOASI.

NYT ON SEN AIKA!

LENNÄ, LENNÄ, LENNÄ! <3

 

Laitan Avril Lavignen “FLY” biisin sanat tähän:

“There’s light inside of all us

It`’s never hiding you just have to light it

It’s the one thing that you gotta trust

It’s like a diamond, you just have to find it

 

So if you never feel like giving up

Yeah, just remember that, we were meant to fly

spread your wings across the universe

it’s your time to- it’s your time to shine

 

There’s a light inside of all us

soon, you’ll find that it’s your time to fly

It’s your time to fly

A little help is all it ever takes

Somebody else to tell you it’s worth fighting

That’s when you realize you started a leap a faith

 

So don’t every say you’re giving up

No, there’s no looking back.. cause we were all meant to fly

Spread your wings across the Universe

It’s your time to- it’s your time to shine

There’s a light inside of all us

soon, you’ll find that it’s your time to fly

 

It’s your time to fly

Just reach up, don’t give up

Until you’ve touched the sky

Just reach up, don’t give up

Until you’ve realized..

 

There we were all meant to fly

spread your wings across the universe

it’s your time to- it’s your time to shine

There’s a light inside of all us

soon, you’ll find that it’s your time to fly

It’s your time to fly”

 

Lisää kirjoittajalta Rohkeutta astua omaan voimaan/Kaisa-Liisa Ahola

Taistelun päättäminen

Vaali ja kunnioita herkkyyttäsi aina. Se on lahja. Vaikka kuin olet saanut...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.