Lapsilleni – jotka riitätte. Aina. 

 

Sinä, poikani JereOlet elämäni valo. Olet sielunkumppanini. Olet paras peilini. 

Synnyit maailmaan ja palautit äidin maan pinnalle. Autoit avaamaan minut, repimään auki sen, mikä on todellisempaa. Muutit elämämme, totaalisesti. Kiitos siitä.

Olet nyt 5-vuotias ja osaat nauttia täysillä elämästä. Nautit kehostasi. Nautit, kun sinua kutitetaan. Nautit, kun sinulle annetaan täysi huomio. Nautit, kun asioihin heittäydytään. Nautit hassuttelusta. Nautit kaikenlaisesta ruoasta. Kaikki menee, smoothiet, hapankaalit ja tietenkin lempiruoka spaghetti.

Olet pikkuäijä, jos pienestä alkaen. Sinulla on matala ääni. Sinulla on valtavan kova ääni, tullut isin puolelta. Osaat ärjähdellä ja vaatia, mitä haluat. Taistelet sotaleikkejä isompien poikakaveriesi kanssa, rakentelet paljon isommille tarkoitettuja hienoja legorakennelmia, sinä osaat vaikka mitä. Osaat ottaa paikkasi. Sitä en epäile.

Samalla tykkäät myös prinsessasaduista, puet päällesi Peppi-sukat ja peruukin, laulat sanasta sanaan “kolme pientä possua”, pinkki on suosikkivärisi, nautit leikkiä tyttöjen kanssa (poikien kanssa kyllä tytöt onkin sitten tosi out), käperryt iltaisin äidin kehoa vasten. Kuuntelet iltalaulut ja valmistaudut nukkumatin maille. Sinussa on selvästi herkkä puoli, joka ymmärtää tunteita.

Osaat olla vapaasti sitä, mitä olet. Annat itkun tulla heti, kun sille on paikkansa. Nauraa höriset vapaasti. Laulat bussissa. Heilutat ääneen hautausmaalle. Sanot isille, että “pelkoa päin kannattaa mennä”. Olet Sinä. Toivottavasti osaat olla vapaa – aina. Herkkä ja vahva. Kova ja pehmeä. Kokonainen mies. Sinä riität täydellisesti sellaisena kuin olet, nyt ja aina. 

​Sinä, pikkuinen tyttöni, Lumikki

Olet jo nyt osoittanut olevan soturiprinsessa. 

Jo ennen syntymääsi, sinä(kin) laitoit vanhempasi oppimaan, kasvamaan ja laajentumaan. Lähennyimme perheenä entisestään valmiina vastaanottamaan lahja Jumalalta. Se sinä olit.

Nyt olet vielä pieni, vasta 1-vuotias, mutta olet jo näyttänyt minulle paljon, itsestäni, elämästä, maailmasta. Katsoessani rohkeuttasi, uskaltavuutta, kykyä temmeltää isojen poikien kera, hyppiä ja pomppia, karata heti kun mahdollista rajojen yli, ottaa, mitä haluat, uskomatonta määrätietoisuutta…

Ja yhtä lailla kykyä nauttia siitä, kun sinua katsotaan ja saat huomiota, hymyileviä, eloisia ja suloisia kasvojasi. Sitä, kun kehräät kuin kissa, kun kehoasi silitellään ja paapotaan. Kykyäsi ottaa kaikki huomio vanhemmiltasi ja ympäristöltäsi. Kykyäsi nauttia “vain” olemassaolosta ja tyttöydestäsi.

Haluan näyttää, että tässä maailmassa on ok olla kokonainen. Voit olla vahva kuin SOTURI. Haluan näyttää, että sukupuolella ei ole väliä. Yhtä lailla tytön kuin pojan ajatuksilla ja teoilla on merkitystä – ja paljon. Tässä maailmassa on ok tavoitella asioita, pyrkiä parempaan, pyrkiä eteenpäin. Saada oma ääni kuuluviin ja löytää oppimisen kautta omat intohimot. Itseä ei pidä vähätellä. Ei tarvitse olla vaatimaton. Sinä olet tärkeä. Saat taistella tärkeiden asioiden puolesta. Raivata tietä.

Samalla on täysin ok olla olemassa ilman tekoja, suorituksia, mitään ulkoisia meriittejä. Saat olla olemassa, ja sinut palkitaan pelkästään siitä. On tärkeä muistaa vain olla, levätä, palautua. aina tarpeen mukaan herkistyä, itkeä ja saada lohdutusta. Leikkiä ei pidä unohtaa aikuisenakaan. Sinä riität sellaisena, kun olet. Saat olla PRINSESSA, joka ansaitsee vain parasta.

Sinä, SOTURIPRINSESSANI saat ilmentää itseäsi vapaasti. Saat huutaa, kiukutella, raivota, itkeä, surra, ilota, nauraa, innostua, koheltaa, tehdä virheitä, oppia. Ei tarvitse mennä aikuisten ihme sääntöjen mukaan – useinkaan. Ainakaan niiden, joiden taustalla on turhaa aikansaelänyttä pelkoa tai häpeää. Toki tietyt rajat on olemassa. Kuitenkin, elämä on leikkikenttä, joka tarvitsee kipesti uusia pelisääntöjä. radikaalisti uusia näkökulmia, laajempaa katsantakantaa, balanssia.

Sinä riität, sellaisena kuin olet. Tee, mitä sielusi sinulle sanelee. Me vanhempasi voimme olla oppaina, mutta emme voi kontrolloida sitä, mitä elämässäsi on tarkoitus oppia.

♡:lla teistä äärimmäisen ylpeä Äiti
Lisää kirjoittajalta Viidakon villinainen

Synnytystraumasta eheytyminen ja voimaantuminen – matka syviin orgasmeihin on mahdollista!

Tulevana talvena tulee kuluneeksi tasan 10 vuotta esikoislapseni, poikani syntymästä. Hänen syntymänsä...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.