Kutsu

 

Kutsu
 
Huomaa minut
Tunne minut
Ota minut voimaasi
 
Näe minut
Koe minut
Ota minut syliisi
 
Luo minut
Tee minut
Ota vastaan kutsuni!
 Kutsu-runo kirjoittautui ulos, kun mietin tämän blogin aloittamista. Se inspiroitui aloittamisesta, jonkin uuden luomisesta. Se muisteli kokemuksiani äidiksi tulemisesta ja synnyttämisestä, kaiutti niitä ventoja viestejä, joita lapsenikin lähettivät halutessaan saapua tähän maailmaan. Yhtä hyvin tuo kutsu on kantautunut myös taiteen taholta, niin on sen ääni kuulunut myös arjen tuulissa, joissa luovimalla on päästy sopuisasti etenemään. Aistit avoinna, sydän ja korvat höröllä.
Ottaa jotain vastaan, tuoda se todeksi. Kuulla kutsu ja vastata siihen kaikellaan. Jokainen solu ja aisti väreillen, elää todeksi jokin, joka haluaa tulla maailmaan. Nähdä se, tunnistaa sen olemus ja antaa sen tulla todeksi. Luominen on hengen puhaltamista.
Kutsu-runossa elää myös ajatus rakkaudesta. Siitä, miten jotain voi rakastaa elämään. Runo sivuaa kahden ihmisen välistä rakkautta, ja rakkautta, jota voi välittää niin omien tekojensa, sanojensa kuin toimiensa kautta itsestään eteenpäin. Löytäjälleen vastaanotettavaksi ja edelleen jaettavaksi. Luin jostain, että jakaminen on suurta rakkautta, ja se puhutteli minua. Runon puhuja kutsuu toista kuulemaan ja tunnistamaan itsensä, ja pyytää tätä antamaan hänelle kanavan tulla olevaiseksi maailmaan.
Kirjoittanut
Lisää kirjoittajalta Luova nainen

Voimasanat

Minä pystyn! Minä osaan. Minä pystyn.   Olen kykenevä. Olen taitava. Olen...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.