Kutsu sisäiseen jumalattaruuteesi

Jumaluus, jumalattaruus? Mitä se on?

Se on itsensä kokemista osana kosmista kiertokulkua. Se on yhteyttä sisimpäänsä, sen tunnistamista, että olemme vain pieni osa universumin kokonaisuutta. Sen näkemistä, että olemme vain pieni fraktaali, säie, tässä verkostossa, luomuksessa.

Olemme kuitenkin tärkeä osa kosmosta ja universumia. “We are the universe experiencing itself”. Tästä oivalluksesta syntyy yhteys omaan alkulähteeseen, omiin kosmisiin juuriinsa.

Olen itse kokonainen mikrokosmos. Koen itsessäni niin hurjasti erilaisia ominaisuuksia, puolia, potentiaalia ja yhteyttä olevaiseen. En koe olevani erillinen, vaikka juuri yksinäisyydessä, hiljaisuudessa, “erillisyydessä” – koen ja näen itseni, kristallinkirkkaasti. Koko elämän luomakunta todentuu sielussani, kun istun itseni kanssa hiljaisuudessa. Tämän yhteyden kautta itseeni koen yhteyttä kaikkeen elolliseen ja olevaan. Tämä yhteys sisimpään on kultainen lähde, jonka kautta ammennan elämänenergiaa ja voimaa, josta minulla on loputtomasti jakaa muillekin, olla muita varten.

On jokseenkin vaikea sanallistaa, miten elämää näen ja koen. Mielestäni olemme tulleet tänne tekemään juuri sitä. Tutkailemaan sisimpäämme, itseämme, universumia. Emme kuitenkaan nykyaikana, modernissa maailmassa ole oppineet ylläpitämään tuota yhteyttä. Me olemme luoneet maailman, jossa muut tulee ensin, ja itse viimeisenä – luulemme olevamme jotain, mitä todellisuudessa emme ole. Elämme toisten odotusten mukaisesti, palvellen heidän tarpeitaan.

Kaikista hauskinta yhteydessä omaan itseen on se, että muiden palvelusta tulee pyyteetöntä. Itseasiassa olemme oppineet elämään maailmassa, jossa muiden palvelu onkin lopulta vain oman itsen pönkitystä – sillä olemme täysin ulkoistaneet tuon yhteyden sisimpäämme, ulkoistaneet arvomme suhteessa muihin ihmisiin. Suunta on todellisuudessa kuitenkin toinen, kuin mihin olemme oppineet. Suunta on, ja on aina ollut, sisältä ulos.

Tämän pilottikurssin tarkoitus on jakaa sitä hyvää, jota itse olen löytänyt itsestäni energiatyöskentelyn, ja sisäisyyden kautta. Haluan auttaa myös muita löytämään tuon yhteyden omaan voimaansa ja sisimpäänsä. Kehittelin siis kurssin sen pohjalta, mitkä ovat taitojani ja vahvuuksiani tässä hetkessä.

Ryhmäjakamisessa on parasta se, miten opimme hyväksymään toisemme ja erilaisuutemme. Yhteyden kautta itseemme, opimme tuota pyyteetöntä yhteyttä toisiimme. Läsnäoloa ja rakkautta.

Kurssin kesto on 6 kuukautta, ja se alkaa, kuin 6 osallistujaa kurssille on täynnä. Voit aloittaa yhteyden sisäiseen jumalattareesi, tietäjänaiseen jo tästä – kutsuuko juuri tämä kurssi minua? Tuntuuko sydämessäsi lämmin läikähdys: tämä on minua varten?

Kurssiin kuuluu kuukausittainen henkilökohtainen elämänkosketus -energiahoito, joka on Susan Hedmanin kehittämä uudenlainen hoitomuoto. Voit lukea esimeriksi Idan kokemuksesta hoitomuodosta täältä: https://adventuresofloveandlight.com/…/mita-elamankosketus…/
Elämänkosketuksen verkkosivut:
http://www.elamankosketus.com/
Syynä energiahoidon sisältymiseen kurssiin on se, että juuri tämä korkeavärähteinen uuden ajan energiahoito auttaa sinua yhdistymään ja herkistymään oman sielullisen polkusi kanssa – kokemaan enemmän täyttymystä ihmisyydessä.

Lisäksi me kokoonnumme kerran kuukaudessa piiriin jakamaan asioita yhdessä. Teemme piirisssä myös meditaatiota ja pienimuotoista energiatyöskentelyä ja erilaisia harjoituksia, jotka auttavat pääsemään tuohon sisäisyyteen käsiksi. Ensisijaisesti piiri on kuitenkin sitä varten, että voimme kokea fyysisesti olevamme läsnä itsessämme, myös toisillemme.

Lisäksi kurssiin kuuluu viikottainen henkilökohtainen lyhytmuotoinen viesti, jonka jaan jokaisen osallistujan viikkoa siivittämään. Tämä auttaa siinä, että muistat pitää fokusta omassa Jumalattaressasi, sisäisyydessäsi myös silloin, kun emme tee harjoituksia, tai kurssi ei ole aktiivisesti päällä. Lisäksi se on lahja sinulle: tukea ja vahvistusta elämääsi.

Tämän lisäksi jaan koko ryhmälle kuukausittain pidemmän viestin tai kanavoinnin, jossa nostan jonkun aiheen tai aiheita pinnalle intuitiivisesti, esimerkiksi kortteja apuna käyttäen. Tämä auttaa meitä luomaan myös yhteyttä toisiimme ryhmänä, sekä tuo ryhmälle korkeampaa ulottuvuutta, kun saamme muistutusta siitä, mikä on tärkeää.

Toivotan sinut rakkaudella tervetulleeksi matkalle sisäiseen Jumalattaruuteesi! <3

Hinta: 100€ / kk per henkilö

Osallistujamäärä 6 henkilöä
Aloitus: kun paikat on täyttyneet
Paikka: Helsinki

Ilmoittautumiset
brandt.noora (at) gmail.com

 

 

Kuka täällä kirjoittelee?

Olen Noora: äiti, valokuvaaja, holistinen hoitaja, ja ikuinen elämän opiskelija. Koen sanatonta yhteyttä, energiaa koko universumiin ja luomisvoimiin, ja käytän tätä yhteyttä luodakseni sisältöä blogiini. Haluan jakaa tietoa ja auttaa ihmisiä teksteilläni löytämään oman sisäisyytensä ja luovat voimansa. Kaikki työni tähtää luovuuteen, rakkauteen, jakamiseen ja eheytymiseen. Rakkaus on yhtä kuin luovuus.

Ja luovuus on etenkin naisille voimavara, jolla luomme uuden ajan Maata – todelliseksi teoillamme <3

Omat verkkosivuni

Seuraa somessa:

 

Kirjoittanut
Lisää kirjoittajalta Luova Kuu

Valmiina olemisen illuusio

Seuraa hieman filosofinenkin ajatuskatkealma valmiina olemisesta. Usein, kun alamme tekemään tai valmistautumaan...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.