Kun tyranniasta tehdään laki, vastustuksesta tulee velvollisuus

Koronapassi on syrjinnän instrumentti.

 

Jokainen ihminen, joka edellyttää tai käyttää koronapassia, mahdollistaa syrjinnän omalta osaltaan.

Koronapassia käyttävä ihminen on kuin sivustakatsoja koulukiusaamistilanteessa.

Sivustakatsoja, joka ei tee mitään vaikka näkee, että toista kiusataan. Pahimmassa tapauksessa hän ei jää sivustakatsojaksi, vaan osallistuu yhtä lailla syyllistämiseen ja syrjintään, eli kiusaamiseen.

Tällaisia kiusaamisen mahdollistajia ja kiusaajia Suomi tuntuu nyt olevan pullollaan.

Se tekee minut hyvin pettyneeksi, vihaiseksi ja surulliseksi, että vedotaan sivulauseessa yrittäjien ahdinkoon ja ”halutaan välttää kahtiajakoa”, kun itse suostutaan toimeen jolla tämä kahtiajako tapahtuu! Tämä on tekopyhyyttä ja kaksinaismoralistista silmien sulkemista!

Tässä on kyse meidän kaikkien ihmisoikeuksista: vapaudesta ja itsemääräämisoikeudesta päättää, miten terveyttään hoitaa ja mitä sallii omaan kehoonsa laitettavan. Siihen ei ole loppuviimein kenelläkään ”asiantuntijalla” tai valtiolla mitään sanottavaa – muutoin olemme kyllä ihmiskuntana taantuneet takaisin keskiajalle.

Minussa herää kysymys: miksi yrittäjät eivät yhdisty ja nouse hallitusta vastaan näiden kuristustoimien edessä – tai edes harjoita kansalaistottelemattomuutta, jota terve demokratia tarvitsee toteutuakseen?

Sillä kuten eräs ihmisoikeuksien puolustaja on kerran sanonut: ”Kun tyranniasta tehdään laki, vastustuksesta tulee velvollisuus.”

Tyrannian vastustaminen on meidän jokaisen velvollisuus vapaina kansalaisina.

Seisotteko kanssani ihmisoikeuksien puolella, veljeni ja siskoni?

🔥 Kipinä

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.