Kun sinä olet valmis, sinä olet valmis.

 

Sinä tunnet itsesi parhaiten

Sinä tiedät oman itsesi. Kuka sinä olet ja mistä sinä tulet. Kukaan ei ole voinut, eikä voi elää elämääsi puolestasi. Sinä  kävelet polkusi itse sillä askelkoolla joka sinulle sopii.  Kenties aavistat tai tiedät myös minne sinä menet? Sinulla saattaa olla haaveita ja suunnitelmia tulevaisuutesi, elämäsi varalle. Ja sinä tiedät itsesi paremmin kuin kukaan muu. Mikä sinulle sopii ja mikä ei. Sinä tunnet tunteesi ja tiedät ajatuksesi. Ne millaisia ne ovat, sinä päätät. Tunteillasi ja ajatuksillasi on valtavaa voimaa, ja niillä sinä voit luoda elämääsi mieluisia asioita. Itsesi, ja maailmasi hyväksi. Toki maailmallakin voi  olla osuutta ajatuksiisi ja tunteisiisi, mutta siitä huolimatta, sinä päätät mihin suuntaan annat niiden kulkea. Ovatko ajatuksesi ja tunteesi sinua ja toiveitasi tukevia vai  vastaan. Oli niin tai näin, sinä tiedät itsesi aina parhaiten.

Lähde eteenpäin

Päätät sitten elämässäsi mitä tahansa, lähde sitä kohti, jos tunnet että se on sinulle ja maailmalle hyväksi. Ja mikäli päätät olla päättämättä mitään, anna elämän jatkua niin kuin se on. Tai anna elämänkoulun opettaa sinua. Valinta on aina sinun. Vastuu on aina oman itsen.

Elämässäsi tulee kuitenkin aika, jolloin maailmankaikkeuden mahdollisuuden ovet avautuvat. Ja silloin sinä olet valmis. Olet valmis siihen mitä tulit tänne tekemään. Olet valmis niihin omiin saappaisiin, jotka olet tilannut omilla ajatuksillasi, tunteillasi, haaveillasi ja toiveillasi. Juuri oikeaan aikaan. Ei yhtään liian aikaisin, eikä yhtään liian myöhään.

Kenties kohtalolla on osuutta asiaan?

Mikään ei ole sattumaa, vaikka ehkä joskus tuntuukin siltä. Maailmankaikkeus, se kuulee jokaikisen toiveesi ja rukouksesi vastaten niihin. Toteuttaen kaiken mikä on kasvullesi tarpeellista tai hyväksi. Älä siis ihmettele, jos jotkin asiat toteutuvat . Tai eivät toteudu. Maailmankaikkeus tietää mikä on sinulle parhaaksi, kuin myös asiat, jotka eivät ole sinulle tarkoitettuja. Se tietää myös milloin olet valmis uuteen. Kenties sellaiseen, jota hädin tuskin olet uskaltanut toivoa. Se mitä ajattelit, saattoi olla jotakin niin kaukaista tai haparoivaa haaveilua, mutta siinä oli maailmankaikkeuden mielestä ” pontta” tai ideaa johonkin ihanaan ja antoisaan. Sinua ja maailmaa rikastuttavaan asiaan.

Avaa siipesi

Voi olla niin, että sinun toiveesi on ollut pitkään aikaa tiedossa vain sinulla. Tai itsesi lisäksi hyvin pienellä ihmisjoukolla. Mutta jossakin vaiheessa et enää voi pitää kaikkea itselläsi, sisälläsi, vaan sinulle tulee tarve jakaa tietämystäsi tai taitojasi muiden nähtäväksi. Siksi yhtenä päivänä sinä uskallat avata siipesi. Ja alat lentää. Olet valmis! Juuri oikeaan aikaan, ja kun näin tapahtuu, sinä tiedät sen. Rakkaus uuteen tulee olemaan vahvempi kuin pelko vanhan menettämisestä ja kuolemisesta, ja silloin sinä lennät. Olet valmis ottamaan maailmasi haltuun. Toteuttaaksesi tehtävääsi. Unelmaasi. Toiveitasi. Eikä kukaan eikä mikään voi sinua silloin estää.

Edes sinä itse.

 

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.