Kun pimppi äänen sai

 

Arvosta yoniasi eli pyhää tilaa sisälläsi.

Osallistuin viime viikonloppuna Kirsti Kuosmasen ja Swami Anahatan ohjaamaan Sex To Superconsciousness -intensiiviin. Tällä kerralla teemana oli kurkkuchakra, jonka yksi ulottuvuus on oman totuuden puhuminen. Tajusin, että polkuni alkaa hahmottua ja palaset loksahdella paikoilleen, sillä tämä sopii mainiosti yhteen radikaalin rehellisyyden kanssa.

Teimme viikonlopun aikana useita todella voimallisia harjoituksia. Jaan niistä nyt yhden: yonin eli oman pimpin kanavointi. Tiesitkö muuten, että kurkku ja pimppi ovat vahvasti yhteydessä toisiinsa? Tämän vuoksi kurkun avaaminen voi avata ja rentouttaa pimppiä. Ja pimpin totuuden kertominen puolestaan voi aktivoida kurkkuchakraa.

Oletko koskaan pysähtynyt kuuntelemaan, mitä pimpilläsi on sanottavaa? Kun vihdoin pysähdyin kuuntelemaan, omalla pimpilläni oli paljonkin kerrottavaa.

 

Kutsun jatkossa tässä artikkelissa pimppiä tantrassa käytettävällä sanskritinkielisellä sanalla yoni. Pidän siitä, sillä se tarkoittaa suomennettuna pyhää paikkaa. Mitä sitten tarkoittaa yonin kanavoiminen? Se voi tuntua ehkä äkkiseltään oudolta. Se tarkoittaa kuitenkin yksinkertaisesti sitä, että pysähtyy, hengittää yonin alueelle (joko emättimeen, häpyhuuliin, klitorikseen tai kohtuun tai sitten koko tälle alueelle) ja antaa tietoisuuteensa nousta ajatuksia tästä kehonosasta. Kyseessä ei siis ole mikään huuhaa tai taikuus vaan kyky kuunnella omaa kehoaan. Jokaisella naisella on tämä taito, mutta usein olemme unohtaneet tämän.

Mitä sitten selvisi, kun annoin yonilleni äänen? Paljon! Keskityin kuuntelemaan vain emättimen aluetta, mutta jo sieltä nousi valtavasti tietoa. Ensinnäkin yoni kertoi olevansa väsynyt olemaan yksin ja erillään minusta ja jopa muusta kehosta. Se koki, että en arvosta sitä vaan pidän sitä likaisena ja pelottavana. Se muistutti minua siitä, että se ei todellakaan ole likainen, saastainen tai pelottava vaan pyhä ja arvokas. Minun pitäisi alkaa itse kohdella sitä sen arvon mukaisella tavalla – ja vaatia samanlaista arvostusta myös miehiltä. Yonini on kyllästynyt kovakouraiseen moukarointiin. Se on hyvin herkkä, kuin kukka. Se kokee, että se murskataan, kun mies tulee voimalla ja murjoen sen sisään. Yoni vaati minua ottamaan vastuun elämästäni ja siitä, millaisia miehiä valikoin seksikumppaneiksi. Yonini ei ole mikään halpahalli tai pelkkä panopuu, vaan se haluaa saada osakseen arvostusta ja hellää kosketusta. Se myös haluaa saada itse valita, kuka mies tulee sen sisään. Se ilmoittaa kyllä selvästi, sitten kun se on halukas ja valmis.  Mutta tähän voi mennä aikaa, ennen kuin se on tutkinut miehen energiaa ja kokee olonsa turvalliseksi. Se tivasikin minulta, että mihin minulla on niin kova kiire. Yoni halusi myös, että kuuntelen sitä herkästi ja että se saa myös vaihtaa mieltään vaikka kesken seksituokion, jos miehen kosketus ei tunnukaan siitä hyvältä. Yonini vaatii minulta siis rohkeutta, avoimuutta, kunnioitusta, rehellisyyttä ja rajojen asettamista.

Yonilla oli myös tärkeä viesti jokapäiväiseen elämään. Se on koko olemukseni ydin. Se ei todellakaan halua olla syrjässä ja erillään vaan se haluaa, että se pääsee vihdoin siihen asemaan, jossa sen kuuluu olla: keskellä kehoani ja osana ydintäni. Niinpä kun herään aamulla, otan yhteyden yoniini ja linjaan itseni sisältä päin. Kun teen päätöksiä, kuuntelen, miltä vaihtoehdot tuntuvat yonissani. En siis enää tee päätöksiä pää edellä vaan yoni edellä. Ja kun kävelen, tanssin tai liikun muuten, annan liikkeen lähteä yonista. Minä ja yoni olemme yhtä ja annan nyt yonin kuljettaa minua. En tiedä, mihin se johdattaa. Mutta lähden nyt seikkailulle. Asiat eivät voi mennä ainakaan huonommiksi kuin mihin olen saanut tilanteeni tekemällä päätökset mielestäni ja päästäni käsin.

Kun kuuntelen yoniani ja annan sen olla keskiössä, olen huomannut jo nyt, että liikun eri tavalla. Ja elämä tuntuu erilaiselta. Läsnäolevalta ja kauniilta. Pehmeän naiselliselta ja soljuvalta.

Haastan nyt sinut kuuntelemaan oman yonisi viisautta. Mitä se haluaa kertoa? Älä säikähdä, vaikka se olisi aluksi vihainen. Jos olet elänyt samalla tavalla kuin minä ohittaen yonisi viisauden ja äänen, se on syystäkin vihainen. Se voi olla myös valtavan surullinen. Se voi tuntua kylmältä, kuumalta, kuivalta tai jopa kuolleelta. Mutta kun kuuntelet tuomitsematta, mitä sillä on kerrottavaa, huomaat, että se rakastaa sinua. Sillä on viesti, joka sisältää viisautta ja auttaa sinua elämään juuri sinun näköistä autenttista elämää. Siispä kuuntele sitä.

 

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Yksi kommentti