Kuka sä oot?! Ilmianna itsesi


Jos olet eksynyt tähän blogiin, tiedät ainakin jollain tasolla kuka olen ja mistä kirjoitan. Vaikka jutut välillä rönsyilevät, niin periaatteessa tämä on jooga-ja hyvinvointiblogi. Paitsi esim. edellinen postaukseni, joka taisi olla enemmän pahoinvointipostaus 😉

Tunnen hirveätä syyllisyyttä siitä, että olen huono bloggari. Mielestäni blogin kirjoittaminen on tietyllä tavalla interaktiivista. Tai pitäisi olla. Lue minun blogini niin minä luen sinun. Ja sama koskee kommentointia. Jokainen bloggari varmaan ainakin jollain tasolla toivoo, että blogia lukee joku muukin kuin oma äiti. Sitä palautettakin olisi kiva joskus saada.

Mutta mutta…..Tarkistin juuri, että Blogit.fi sivulla (jossa omakin blogini on listattu) on tällä hetkellä 6213 blogia. Olisi ihana ehtiä lukemaan kaikki läpi, valikoida sieltä itselle mielenkiintoisimmat ja alkaa seurata niitä. Ja tietysti kaikki muut tuhannet ja tuhannet blogit muilla sivustoilla. Tässä kohtaa on todettava, että päivässä on edelleen vain 24 tuntia.

 

Tule huomatuksi!

Joten päätin hoitaa asian menemällä siitä mistä aita on matalin. Tämän postauksen tarkoitus on, että ilmiannat blogisi kommenttikenttään, jotta voin alkaa seuraamaan juuri sinua! Kiinnostuksen kohteet? Jooga ja hyvinvointi obviously 🙂 Kaikenlainen liikunta, vatsavaisen ruokavinkit, matkustelu, valokuvaus, liikunta/joogamatkat tai salit, keski-ikäisen naisen elämä……Saa ehdottaa.

Olen sillä tavalla tylsä, että en jaksa kiinnostua muodista enkä meikeistä. Nättejä sisustuskuvia voin katsella, mutta meillä on ollut samat huonekalut ja verhot yli 10 vuotta, joten…Harvakseltaa luenkaan mitään enkä käy pahemmin leffoissa tai teattereissa. Saan myös tarpeeksi informaatiota 20 +/- ikäisten iloista ja suruista omilta lapsiltani, joten en oikein jaksa innostua blogeista, jotka käsittelevät esim. aihetta “millä isken superkuuman jätkän”.

 

Mitä sä teet?

Useasti minulta kysytään, että mitä se flow jooga on mitä ohjaan. No, se on dynaamista joogaa , missä ohjaaja voi leikitellä musiikilla, teemoilla tai vaikka kehon osilla. Esim. olen rakentanut tunnin lonkkien avauksille, sydän chakralle ja teemalle “twist & shake”.  Alla pieni pätkä yhdestä ohjelmasta, missä näytän esim.  garudasanan (kotkatasapaino) ja natarajasanan (tanssijan tasapaino) helpon ja haastavamman version. Eikun kokeilemaan!
(videon musiikki Arttu Rajala)

Flow jooga

Lisää kirjoittajalta Jokaisen naisen joogaa/Saila Rajala

Uudet tuulet puhaltaa

  Aloitin ryhmäliikunnan ohjaamisen 25 vuotta sitten. Jostain syystä päässäni on kaikki...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.