Kuinka kaaos kesytetään?

Mikä rauha onkaan siinä, että kaaoksen keskellä hyväksyy sen, ettei tiedä. Kun mieli yrittää pontevasti keksiä ratkaisuja ratkaisemattomiin asioihin, istuukin alas ja vain on. Rentoutuu ja hyväksyy täysin sen, mikä on. Ei ole tarvetta muuttaa mitään. Ei ole tarvetta ratkaista mitään. Rauha tulee siitä, kun hyväksyy täysin sen, ettei tiedä.

Kun ei tiedä, ei ole tarve hallita mitään. Ei ole tarve olla mitään mieltä. Asiat vain ovat, ja kaikki on kaaoksesta huolimatta kumman hyvin. Kun luopuu tietämisen tarpeesta, langat kirpoavat käsistä ja vapaus pääsee hengittämään tunkkaisten ajatusten taakse. Tilalle tuleekin luottamus: asiat järjestyvät kyllä. Parhaiten ne liikkuvat paikoilleen pakottamatta.

Siis seuraavaksi kun rintaa puristaa, pää meinaa poksahtaa tai mahassa on mystinen tiiliskiven paino, älä pakene vaan laskeudu hengityksen kautta kehoon ja vain ole. Ei analysointia, ajatuksia, spekulointia. Ei odotuksia, toiveita, varautumista. Vain puhdas oleminen. Sieltä rauha kumpuaa, ja luottamus. 

Hengitys hengitykseltä olo helpottuu. Kun keho päästää irti sinne varastoiduista jumeista, mielikin alkaa sulaa, tai toisin päin. Putkinäkö poistuu, rauha valtaa alaa ja elämä muistuttaa kantavasta voimastaan. Kaaoksen kesyttää täydellinen hyväksyntä ja läsnäolo.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.