KOSKETUKSEN VOIMA

Miten jokainen meistä kaipaa enemmän ja vähemmän kosketusta. Tuntea toinen ihminen ihoa ihoa vasten. Miten paljon kosketus voikaan kertoa. Miten kosketus hiveleekään sielua. Ja miten kosketus kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Miten lempeä kosketus voi parantaa fyysisiä ja henkisiä kiputiloja, tuoda turvaa omaan sydämeen. Serotoniinintuotanto lisääntyy ja keho kiittää suuresti ja näin kehon ja mielen jännitystilat voivat vähentyä.

Minulle kosketus on aina ollut hyvin tärkeä osa elämää. Olen selvätuntoinen ihminen ja minulle kosketus on yksi tärkeimmistä asioista elämässäni. Koska tunnen toisen tunteet kosketuksen kautta, ne aidot. Kosketus on minulle se totuuden näyttäjä ja rakastan sitä aivan valtavasti. Rakastan olla lähellä. Mutta toisaalta tarvitsen kyllä myös tilaa.

Selvätuntoisuus näkyy arjessani myös sillä tavalla, että puen päälleni vaatteita jotka tuntuvat ihollani hyvällä. Tunnen heti ikävää olotilaa jos vaate puristaa liikaa tai ei jollain tavalla sovi minulle. Minulle tuo valtavasti turvallisuuden ja rauhan tunteita, kun päälläni on jotain, joka hivelee lämpimällä ja ihanalla tavalla kehoani. Kun keho kiittää, se vaikuttaa tunteisiini suoraan.

Aistin myös energiavaihdokset vahvasti ympärilläni, muiden tunteet myös ilman kosketusta. Ja reagoin erittäin vahvasti kehon kautta niin omiin kuin muiden tunteisiin. Tässä siis on ollut opettelua, että opin olemaan ottamatta muiden tunteet itselleni, ja tunnistan mitkä ovat minun tunteeni ja mitkä toisten.

Kun elää ilman parisuhdetta, kosketuksen kaipuu joskus nousee esille. Mutta olen hoksannut, kuinka kaunista ja kuinka tärkeää omalle sydämelle ja keholle on, että itse koskettaa itseään. Kuinka valtavan hyvä olo siitä voikaan kokonaisvaltaisesti tulla kun käy koko kehonsa läpi rakkaudella silittäen, koskettaen ja hieroen esim. kookosöljyllä ja laittaa sinne laventelin eteeristä öljyä sekaan. Ja näin myös sisäinen lapsi saa rakkautta ja huomiota, koska annat itse itsellesi tällöin huomiota, rakkautta ja läheisyyttä, mitä sisäinen lapsi sinulta jokainen päivä tarvitsee ja kaipaa.

Olen huomannut kosketuksen voimani parantavan minua valtavasti ja syvältä. Voin antaa itse itselleni luvan rentoutua ja olla itselleni hellä. Oman kosketuksen kautta voi käydä läpi myös omia intiimialueita, opetella rakastamaan niitäkin. Tottakai rakastelu itsensä kanssa on aivan ihanaa ja tärkeää myös seksuaalisuuden eheytymisen kannalta, mutta kun vain kokeilee myös koskettaa ilman orgasmin tarvetta, se eheyttää valtavasti vaginan aluetta ja samoin kohdun aluetta.

Miten valtavan palveluksen me voimme tehdä yhdistymällä tuohon kohdun energiaamme ja olemalla helliä ja rakastavia kohdullemme. Antamalla sille huomiotamme koskettamalla ja olemalla sille läsnä ja niille tunteille mitä kohdussamme, sakraalichakrassamme on. Tämä keskus on naiseuden voiman keskus. Seksuaalisuuden keskus.

On aivan ihanaa ja ainutlaatuista vastaanottaa toisen ihmisen läheisyyttä ja kosketusta, mutta se on niin kaunista miten paljon voimme antaa itse itsellemme, mitä kaipaamme toiselta ihmiseltä. Tottakai nämä eivät ole täysin samoja asioita, mutta sydämeni tuntuu kokonaisemmalta kun rakastan itseäni kosketuksen voiman kautta. Silloin tarve saada kosketusta ulkopuolelta muuttuu aidoksi tarpeeksi, eikä lähde siitä käsin liikkeelle kun oma malja on jo tyhjä tai yrittää täyttää omaa tyhjyyttä tai pahaa oloaan sillä, että saisi olla toisen lähellä.

Minun sisäinen lapsi on menneisyydessä reagoinut herkästi siihen jos parisuhteessa kosketusta ei ole ollut tarjolla, jos toinen on ollut etäinen. Tai olen ollut pitempiä aikoja juurikin ilman toisen ihmisen kosketusta. Siitä nousee esille oma hylätyksi tulemisen pelko. Siksi koen, että itselleni jopa kaikkein tärkein kosketus on se jota annan itse itselleni, koska näin sisäinen lapseni saa minulta turvaa ja tunteen etten jätä häntä yksin. Että minä pidän häntä sylissä ja annan hänelle mikä on hänelle merkityksellistä. Kuuntelen hänen tarpeitaan.

Olen kiitollinen rakkaasta koirastani rinnallani, jonka kanssa jaamme kosketusta päivittäin.

Tunnen kosketuksen kautta kuinka koirani rakastaa minua pyyteettömästi

ja kuinka saan antaa hänelle rakkauttani.

Se on tärkeää ja ainutlaatuista.

Rakastan sitä koiran turkin pehmeyden ja silkkisyyden tunnetta käsissäni,

kuinka se hivelee myös sieluani. Kuinka puhtaalta koiran rakkaus tuntuu käsieni kautta

ja tämä tieto välittyy sydämeeni ja soluihini asti.

Olen kiitollinen, että olen saanut vierelleni ystävän,

joka rakastaa olla lähellä.

Lisää kirjoittajalta Rohkeutta astua omaan voimaan/Kaisa-Liisa Ahola

Menneisyydestä oppiminen ja kasvaminen

Olen kyllä tullut pitkän tien tähän missä nyt olen. Jos lyhyesti sanon...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.