Korttien kertomaa

 

Postaus on toteutettu yhteistyössä Kuukorennon kanssa ja sisältää ajankohtaista viestiä korteilta.

 

Oletko koskaan kysynyt korteilta neuvoa mieltäsi askarruttavaan asiaan?

 

Minä olen.

 

Oraakkeli- ja tarotkortit ovat melkeinpä päivittäisessä käytössäni, sillä ovathan ne loistava työkalu sisäisen maailman avaamisessa. Kortit peilaavat meille asioita ikään kuin kuun ja auringon tavoin; jotkut vastaukset näyttäytyvät meille yhtä kirkkaina kuin katsoisimme niitä auringon suomassa päivänvalossa, kun taas toiset ymmärryksen palaset nousevat tietoisuuteemme alitajuntamme syvyyksistä kuun valaisemina.

Olen tehnyt lukuisia korttiluentoja niin Naiseuden Voiman yhteisöön Facebookissa, kuin yksittäisille asiakkaillekin. Korteilla ja minulla on vahva yhteys, joka on tuonut selkeyttä, apua, iloa, rohkaisua, lohtua ja luottamusta luennan vastaanottajalle.

 

Olennaista luennan tekemisessä on, että pysähdyn läsnäolevan hetken äärelle täysin, asetan intention ja virittäydyn vastaanottamaan energian ja viestit, joita kortit haluavat välittää. Luenta tapahtuu aina vastaanottajan korkeimmaksi parhaaksi, ja ohjaakin hänet poikkeuksetta omaan sydänkeskukseen ja sisäisen viisauden lähteelle.

Työni on toimia mahdollisimman neutraalina ja tyhjänä kanavana, jonka läpi myötätuntoinen ja rakastava tietoisuus saa virrata.

 

Olen ilokseni onnistunut työssäni ja saanut sydäntä lämmittävää, kiitollista palautetta korttiluennoistani:

 

”Kipinä teki minulle kolmen kortin luennan ja olen siitä hänelle kiitollinen. Kortit kertoivat mulle viisautta ja muistutuksia, jotka todella tuntuvat sopivan tähän hetkeen elämässäni. Kortit tuovat eteenpäin vievälle polulleni lisää toivoa ja minulle itselleni lisää ymmärrystä ja tietoutta askelieni ottamiseen.” – Joni

 

”Kiitos todella paljon. Tämä auttoi luottamaan taas sisäiseen viisauteeni ja tuntemuksiin mitä minulla on. Nuo kaikki kortit tulkintoineen ovat täysin synkassa omien tuntemusteni kanssa. Kiitos kiitos ja kiitos.” – Susanna

 

Haluankin esitellä sinulle muutaman korttipakkani, niin pääset sukeltamaan korttien elävään maailmaan.

 

 

 

 

Kaksi uusinta pakkaani sain matkaani Oulun Kuukorennosta, joka on koko Suomea netin kautta palveleva henkisen hyvinvoinnin erikoisliike, joka on esoteerisiin ja muihin elämäniloisiin asioihin keskittyvä täyden palvelun kauppa. Kuukorennon omistaja ihana Maarit Viiri on kuvittanut Oomph Oraakkelin taidekortit, jotka tukevat elämäntaidon ja rennon otteen henkistä kasvua. Jokaisessa 53 kortissa on pieni taideteos ja tiivistetty ajatus. Kirjasta voit lukea kattavasti lisää kustakin aiheesta.

 

Tälle hetkelle Oomph-pakasta nousivat Historia, Kiitollisuus ja Maailmankaikkeus, jotka kuvastavat ajankohtaisesti meidän jokaisen tilaisuutta reflektoida sitä, että kuka minä olen ollut, kuka minä olen tässä hetkessä ja kuka minä tulen olemaan. Kiitollisuus siitä, mitä meillä on tässä hetkessä, vahvistaa meidän immuniteettia ja tukee meitä rakkauden ja luottamuksen energiassa pysymisessä. Maailmankaikkeus, perinteisen Tarotin ison arkanan viimeinen kortti, muistuttaa meitä kyvystämme matkata sisäisyytemme kautta koko universumin halki. Vastaukset piilevät meissä itsessämme. Me emme ole yksin, ja meitä tuetaan tämän muistamisessa nyt.

 

 

 

 

Spirit of the Animals Oracle -pakasta on tullut yksi lemppareistani.

 

Eläintoteemeilla ja niiden voimallisella energialla, ”lääkkeellä”, on ollut suuri henkinen ja kulttuurinen merkitys halki historian. Nämä oraakkelikortit ohjaavat 51 eri eläimen energian avulla sisäisen voimasi äärelle, jokainen omalla uniikilla tavallaan. Kauniit korttien kuvitukset ja viestit ovat Jody Bergsman inspiraation luomuksia.

 

 

 

 

Viimeisenä (mutta ei suinkaan vähäisimpänä) esittelen jo reilu vuosi sitten hankkimani luottopakkani Kyle Grayn Angels and Ancestors, jotka tuovat viestiä enkeleiltä ja esivanhemmilta. Näiden korttien viestit ovat koskettaneet jo satoja valoisilla ja nostattavilla viesteillään. Lily Moseksen luomat upeat kuvitukset ovat myös vertaansa vailla.

 

 

 

 

Tämä ajanjakso haastaa monia meistä, mutta onneksi apua ja tukea on saatavilla. Sinun ei tarvitse jäädä kysymystesi kanssa yksin; kortit ja minä haluamme tarjota sinulle selkeyttä ja ymmärrystä elämässäsi vallitsevaan tilanteeseen!

Tilaa minulta kolmen kortin luenta valitsemallasi pakalla, ja saat:

⦁ henkilökohtaista ohjausta elämäntilanteeseesi
⦁ ajankohtaista viestiä henkioppailtasi
⦁ peilausta, tukea ja vahvistusta valintojen tekemisessä
⦁ lohtua ja rohkaisua haasteiden keskellä

Saat luennan ja liitekuvat korteista sähköpostiisi 10 päivän sisällä maksun suorittamisesta. Luennan hinta on 21€.

Lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen kipinakuu@gmail.com ja lunasta oma henkilökohtainen luentasi.

 

Tarjoan sinulle myös 9 kortin voimaeläinluentaa, joka tuo tietoisuuteesi alati kanssasi kulkevat toteemieläimet ja niiden antaman ohjauksen koko elämän polkusi varrelle. Voitkin palata tähän luentaan aina silloin, kun sinusta tuntuu siltä että olet tienristeyksessä, muutoksen pyörteissä, tai muuten peilauksen ja vahvistuksen tarpeessa. Tämä luenta on mitä mainioin itsetutkiskelun ja -reflektion avuksi, sillä se avaa sekä sielultasi ja suvustasi tulevia että elämäsi eri vaiheissa vaikuttavia toteemieläinenergioita!

 

 

Yhdeksän kortin voimaeläinluenta rakennetaan pohjoista kohti niin, että asiakkaan energia edustaa keskustaa (tyhjä tila korttien välissä) ja sen ympärille nousevat kaikki asiakkaan yhdeksän eläintoteemia kronologisessa järjestyksessä.

 

 

Yhdeksän kortin voimaeläinluenta sisältää:

1. Toteemieläin, joka edustaa lapsuusvuosiasi (Itä)
2. Toteemieläin, joka edustaa nuoruuttasi (Etelä)
3. Toteemieläin, joka edustaa aikuisuuttasi (Länsi)
4. Toteemieläin, joka edustaa elämäsi myöhempiä vuosiasi (Pohjoinen)
5. Toteemieläin, joka tuo ohjausta isäsi suvun puolelta (Pohjoinen, myöhempien vuosien alapuolella)
6. Toteemieläin, joka tuo ohjausta äitisi suvun puolelta (Etelä, nuoruusvuosien yläpuolella)
7. Toteemieläin, joka edustaa sisälläsi olevaa eläimen henkeä (Pohjoinen, isäkortin alapuolella, suoraan edessäsi)
8. Toteemieläin, joka on elämän toteemisi (Itä, suoraan oikealla puolellasi)
9. Toteemieläin, joka on elämän toteemisi (Länsi, suoraan vasemmalla puolellasi)

 

Blogini lukijana saat tämän laajan luennan nyt hintaan 44€ (norm. 49€) kun tilaat sen 30.4.2020 mennessä (mainitse viestissä Sydämen Alkemia). Lisätiedustelut ja tilaukset osoitteeseen kipinakuu@gmail.com.

 

Tykkää ja seuraa myös Facebook-sivuani Hoitava Kipinä, niin pysyt ajan tasalla kaikista tapahtumista ja tarjoamistani palveluista.

 

 

 

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.