Kontrollista irti päästäminen

Kirjoitin kirjoituksen, jonka voit sanoa itsellesi tai Universumille ääneen tai mielessäsi, joka tukee sinua näiden muutosten aikaan, kun meitä opetetaan vahvasti päästämään kontrollista irti ja luottamaan.

Mitä jos minä (nimesi) annan kaiken olla niinkuin on. Mitä jos annan Universumille luvan järjestää kaiken niinkuin korkeammaksi parhaakseni on, enkä yritä puuttua asiaan, miten tai milloin kaiken täytyisi mennä, ja miten kaiken täytyisi mennä oman aikatauluni mukaisesti ja sillä tavalla kuin itse odotan. Mitä jos annan luvan kaiken vaan olla. Mitä jos annan itselleni luvan vain olla pelkäämättä tai huolehtimatta lopputuloksesta.

Mitä jos annan Universumin ja enkeleiden auttaa minua ja hoidan kaiken ihan rauhassa. Mitä jos minun ei tarvitse puuttua tähän prosessiin. Mitä jos luotan siihen että lopputulos on kaunis ja täynnä runsautta ja olen menossa sitä kohti ja minusta pidetään jokainen hetki huolta ja olen turvassa ja suojassa nyt ja aina.

Mitä jos annan itselleni luvan luottaa siihen, että minua autetaan päättämään vanha elämäni rakkaudella ja menemään uuteen puhtaana ja luottavaisena ilman vanha painolastia. Että kaikki tapahtuu minulle suotuisalla tavalla ja korkeimmaksi parhaakseni. Ja näistäkään asioista minun ei tarvitse huolehtia vaan kaikki on jo hoidossa.

Mitä jos annan itselleni luvan myös luottaa siihen että kaikki raha-asiat ovat hoidossa ja saan sen kaiken mitä tarvitsen hoitaakseni asiat kuntoon ja raha-asioista minun ei myöskään tarvitse huolehtia. Voin ottaa kaiken avun ja ohjauksen vastaan rakkaudella ja kiitollisuudella ilman syyllisyyttä. Voi antaa itselleni luvan tuntea kaikki tunteeni rauhassa eikä minulla ole kiirettä niitä saada itsestäni pois.

Mitä jos minulla ei olekaan enää mitään syytä huoleen minkään asian suhteen. Mitä jos voin olla täysin rauhassa ja päästää vaan ihan kaikesta otteeni irti. Irroittaa kaikki narut, kaiken kontrollin. Irroitan otteeni mielelläni ja annan Universumille vapauden ja tilan hoitaa heidän työnsä. Minun tarvitsee vain olla rauhassa ja voin antautua. Antautua tähän hetkeen. Antautua Universumille. Minun on turvallista antautua. Minun on turvallista antaa huoleni ja pelkoni enkeleille ja antaa muutoksen tapahtua omalla painollaan.

Kaikki tapahtuu juuri oikeaan aikaan, kauniilla tavalla. Ei ole mitään hätää, ei mitään kiirettä. Kaikki tapahtuu suuressa rakkaudessa joka tukee suurta suunnitelmaani täällä maan päällä. Minulle halutaan vain ja ainoastaan hyvää ja halutaan että saan unelmani toteen. Voin luottaa siihe koko sydämestäni ja jokaisella solullani.

Universumi tukee minua. Minua rakastetaan jokainen hetki ja minut viedään uuteen turvallisesti ja kauniilla tavalla.

Kaikki on hyvin nyt ja aina.

 

Lisää kirjoittajalta Rohkeutta astua omaan voimaan/Kaisa-Liisa Ahola

Pelastusta kaipaava sisäinen lapseni

Minun sisälläni on ollut elämäni ajan tämän pelastajan rooli. Olen tuntenut surua...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.