Kokemuksia Sielunkumppani-nettikurssista

Sielunkumppanin kanssa rakkaus on helppoa ja eheyttävää.

Yhteistyössä Milja Minean henkisiä palveluja tarjoavan Valoisasti-yrityksen kanssa

Sain tilaisuuden osallistua Milja Minean jolukuun alussa alkaneeseen kahdeksan viikon pituiseen Sielunkumppani-nettikurssiin. Kurssi on kiinnostanut minua jo jonkin aikaa, mutta olin skeptinen sen suhteen, onko olemassa minulle sopivaa tantrista ja henkistä miestä.  Niinpä minua arvelutti sijoittaa kurssiin, sillä pelkäsin sen tuovan pettymystä ja lisäävän epätoivoa.

Milja kertoi, että monilla naisilla on samanlainen kokemus. Pettymysten myötä ja kun sopivaa kumppania ei tunnu löytyvän, monet naiset luopuvat toivosta. Kurssi vastasi tähän kysymykseen heti ensimmäisellä viikolla. Milja oli äänittänyt meille huikean kauniin 45 minuutin pituisen ohjatun meditaation, jossa Sielunkumppani tavattiin energeettisesti ja sai tuntuman siitä, miten helppoa ja luontevaa on olla itselle sopivan kumppanin kanssa. Häntä ei tarvitse etsiä kuumeisesti maailman ääristä tai vääntää itseään mutkalle sopiakseen yhteen jonkin ihmisen kanssa. Sielunkumppanin tunnistaa siitä, että hänen kanssaan saa olla aidosti oma itsensä ja rentoutua.

Omassa meditaatiossani huomasin, että Sielunkumppanin läsnäolo ja yhteys hänen kanssaan sai energiani ja värähtelytaajuuteni kohoamaan. Hän ja välillämme oleva rakkaus täytti minut valolla, ja tämän kautta Sielunkumppani sai minusta esiin parhaat puoleni. Olin vahva, rohkea, lempeä, levollinen, luottavainen ja uuttaluova. Vastaavasti minä ihailin kaikkea sitä, mitä Sielunkumppanini on sekä henkisesti että fyysisesti. Kokemani ihailu ja rakkaus Sielunkumppaniani kohtaan sekä hänen ihailunsa minua kohtaan oli valtavan energisoivaa ja kohottavaa. Meditaatio oli niin ihana, että aion palata siihen uudestaan.

Miten kurssi eteni?

Milja lähetti osallistujille joka viikko alustuksen viikon aiheeseen. Ensimmäisellä viikolla käytiin läpi perustaa. Sen jälkeen kävimme läpi eri chakrat (7kpl + 5 uutta chakraa eli yhteensä 12 chakraa). Kurssikirjeessä Milja kertoi perusasioita chakroista ja siitä, millaisiin asioihin ne liittyvät arjessa. Lisäksi Milja lähetti äänitteen, jossa hän kertoi lisää viikon teemasta.  Näin ollen materiaalit olivat monipuolisia eli niitä pystyi sekä lukemaan että kuuntelemaan. Viikkokirjeessä Milja kertoi myös vinkkejä siihen, miten chakroja voi tukea eri asteilla: haju-, maku- ja kosketusaistin kautta esimerkiksi eteerisillä öljyillä. Viikoille oli myös pieniä tehtäviä, esim. huomion kiinnittämistä tiettyihin asioihin. Milja myös aisti energeettisesti, mitä kurssilaisissa ja ilmapiirissä tapahtui kullakin viikolla, ja loppuviikosta hän lähetti hoitoäänitteen. Hoitoäänitteessä Milja kokosi yhteen viikon teeman ja kertoi havainnoistaan. Hän oli poiminut hämmästyttävän tarkasti viikon energioita, vaikka en ollut ainakaan itse edes kirjoittanut ja kertonut hänelle kokemuksistani! Hoitoäänite päättyi yleensä viikon teemaan ja chakraan keskittyvään meditaatioon.

Miten kurssi toimi käytännössä?

Milja lähetti kaikki materiaalit (johdantoäänitteen viikon teemaan, viikkokirjeen sekä hoitoäänitteen) suoraan sähköpostiin. Tämä osoittautui yllättävän toimivaksi ratkaisuksi, sillä nyt ei ole huolta siitä, että materiaalit poistuisivat kurssialustan sulkeuduttua. Materiaaleille voi tehdä sähköpostiin oman kansion tai sitten ne voi tallentaa vaikka Dropboxiin tai Google Driveen. Näin niihin on helppo palata milloin vain. Lisäksi osallistujia varten oli luotu suljettu ryhmä Facebookiin, jonne Milja julkaisi inspiroivaa lisämateriaalia ja jossa sai kysyä kysymyksiä sekä jakaa fiiliksiä.

Mikä oli kurssilla oma suosikkisi?

Kurssi oli kaiken kaikkiaan todella kattava. Se oli paljon muutakin kuin vain Sielunkumppanin löytymiseen tähtäävää. Huomasin, että kurssin tehtävien avulla jokapäiväisestä elämästä tuli hauskaa ja kaunista.

Oma suosikkini oli jo aiemmin manitsemani aloitusviikon Sielunkumppani-meditaatio, jossa kohtasin Sielunkumppanini energeettisesti. Se antoi toivoa siitä, että hän on todella olemassa. Ja varmuuden siitä, että toive Sielunkumppanin löytymisestä ja hänelle asettamani toiveet eivät ole turhaa haihattelua vaan oikean kumppanin kanssa elämä on huikean paljon kauniimpaa. Toki parisuhteisiin liittyy aina omia haasteita, mutta näiden haasteiden selvittämisen kautta voi kasvaa entistä viisaammaksi. Parisuhteessa Sielunkumppanin kanssa voikin kasvaa omaan täyteen potentiaaliinsa, saa jakaa elämän parhaan kaverinsa kanssa sekä rohkeuden alkaa toteuttaa todellista kutsumustaan. Todennäköisesti elämäntehtävät kietoutuvat jotenkin yhteen, ja molemmat voivat auttaa ja tukea toista. Yhdessä voi luoda oman valtakunnan tai todellisuuden ja palvella muita ihmisiä ilolla parhaalla mahdollisella tavalla.

Viikoista suosikkini oli kolmas viikko, jolloin keskityttiin napachakraan, aistillisuuteen ja seksuaalisuteen. Hoitoäänitteellä Milja ohjasi ihanan eheyttävän ja energisoivan harjoituksen, jossa ensin kosketettiin itseä hyväksyen ja aisteja herätellen ja lopuksi tanssittiin erilaisten rytmien ja tunnelmien tahdissa vapauttaen kehoa ja mieltä nauttimaan siitä, että on elossa.

Kenelle suosittelet kurssia?

Mielestäni kurssi sopii henkisestä kasvusta ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneille. Pääsääntöisesti kurssi on suunnattu naisille, mutta en näe mitään syytä, miksi tämä ei sopisi myös miehille. Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat kutsua elämäänsä Sielunkumppanin ja jättää taakseen suhteet itselle sopimattomien kumppanien kanssa. Bonuksena kurssilla tulee valtavasti tietoa chakroista.

Nyt odotan mielenkiinnolla, mistä ja milloin Sielunkumppani ilmestyy elämääni sekä millaisessa ulkoasussa. Energeettisesti tunnen hänet jo.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.