Kokemukseni huippusuositusta De-armouring hoidosta

 

Jo kaksi Naiseuden voiman- blogaajaa on käynyt De-armouring hoidossa. Niinpä minäkin päätin ottaa härkää sarvista ja mennä EVS ohjelman (Enbuske, Veitola, Salminen) myötä muoti-ilmiöksi nousseeseen hoitoon.Pariskunta, joka hoitokokonaisuutta tarjoaa, on myös tuttu Maria Hintikka shown Rakkaus ja seksi- koulusta. Risto hoitaa lantion aluetta sekä muuta kehoa ulkoisesti, kun taas Saanalle jää itse vaginahieronta eli De-armouring. Nämä kaksi yhdistettynä, saadaan etenkin lantion alueen lihaksistoon todella tehokas hoito, jolloin päästään vaikuttamaan syvästi myös meidän tunnekehoon. Hoidot ovat mahdollista tehdä samaan aikaan, mutta itse päädyin käsittelyyn, jotka tehtiin vuoronperään.

Mikä tässä De-armouringissa eli vaginan kautta tapahtuvassa hieronnassa on sitten niin kiinnostavaa? Sillä tämä intiaanien ja shamaanien perinteessä käytetty hoitomuoto todella kiinnostaa, siinä on jotakin mystistä, joka herättää niin naisen kuin miehen mielenkiinnon. Edelleen myös tietyllä tapaa naisen intiimialue on tabu eli siitä ei puhuta muuta kuin hyvien ystävien kesken. Miehet eivät yleensä halua edes kuulla mitään tähän alueeseen kuuluvaa keskustelua, vaan mielellään vaihtavat aihetta esimerkiksi jos naiset puhuvat menkoista. Seksiä on joka puolella, mutta sitä ei ole aidolla tavalla esillä oikeastaan missään. 

Picture

Hoitoa odottamassa Riston ja Saanan työhuoneen edessä Tampereen keskustassa.“Do what you love, love what you do”
Teksti odotusaulassa.

Onneksi nyt  on alkanut toisenlaiset tuulet puhaltaa ja mielestäni tämä De-armouring buumi edustaa ja edistää asiaa hienosti. Naisen ei kuulu hävetä omaa seksuaalisuuttaan, eikä myöskään intiimialueitaan. Kaikki tietävät, että naisella on kerran kuukaudessa menkat, mutta kollektiivisella tasolla niitä pidetään edelleen hävettävinä. Niistä moni nainen ei ole valmis puhumaan edes ystävien kanssa, vaikka se liittyy naisena olemiseen hyvin vahvasti.

Nyt on onneksi tullut aika, jolloin naiset ovat valmiita vapautumaan sekä eheytymään kaikilla elämän osa-alueilla. Tunnekuorma on syvällä kehossamme ja ellemme saa purettua sitä, emme pääse nousemaan korkeimpaan potentiaaliimme. Jollain tasolla elämä saattaa tuntua myös taistelulta, jossa ei ole päämäärää.

Naista on alistettu kautta historian ja kun saamme mm. seksuaalienergian käyttöömme, antaa se naiselle mahdollisuuden toteuttaa täysin omaa potentiaalista feminiistä voimaansa. Seksuaalisuus tuo elämään aivan uuden ulottuvuuden ja kun sellaisen energian saa valjastettua käyttöönsä, on muutos maailmankin mittakaavassa valtava.

Itse halusin ennen kaikkea ottaa hoidon mielenkiinnosta asiaa kohtaan, mutta myös siitä syystä, että vasemmassa nivusessani on ollut synnytyksen jälkeen leposärkyä etenkin yöaikaan. Hoitoon meneminen jännitti hieman, vaikka olen käynyt paljon erityylisissä hoidoissa (mm. täällä ja täällä), oli tämä hoitomuoto todella poikkeava juurikin siitä syystä, että omalle intiimialueelle en päästä omaa miestä lukuunottamatta muita.

Tässä mietteitä itse hoidosta

Ensiksi oli vuorossa Riston käsittely. Olin kuullut monelta taholta Riston hoidoista erittäin positiivista palautetta. Tiesin, että hän on työskennellyt myös urheilijoiden kanssa paljon ja syventänyt osaamistaan holistisella tasolla, kouluttautuen laajasti myös näihin kehollisiin sekä henkisen puolen asioihin. Risto on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti sekä hieroja, joten uskalsin päästään hänet työstämään myös omaa leikattua selän aluettani. Ja voi vitsi kun käsittely tuntui hyvältä, vaikka hieman sattuikin! Hän tunnusteli vasenta puoltani ja totesi iliopsoaksen (lonkankoukistaja lihaskalvo) olevan erittäin jumissa ja syvältä. Hän kertoi, että mitä syvemmällä jumi on, sitä kauemmin se meidän kehossamme on yleensä ollut. Pikku hiljaa erittäin ammattitaitoisin ottein Risto sai avattua tämän tärkeän lihaskalvon ja koin kuinka koko keho rentoutui ja jopa päässä alkoi humisemaan. Loisto avaus kerrassaan!

Riston saatua hommansa purkkiin, tuli Saana jatkamaan omalla hoidollaan eli nyt päästiin itse De-armouring osioon. Saana oli tosi naisellisen herkän oloinen ja heti hänen huoneeseen tultuaan tuli levollinen olo tulevasta hoidosta. Tätä osuutta olin etukäteen hieman jännittänyt! Saanan otteet olivat kuitenkin tosi luontevat ja hoidon aikana ei tullut yhtään epämukava olo, vaan se tuntui hyvinkin luonnolliselta. Itse hoito oli aika kivulias ja etenkin oikealla puolella kohtua tuntui monta todella arkaa kohtaa. Monessa kohtaan tuntui kovaa viiltävää kipua, joka ylettyi pakaraan ja takareiteen saakka. Välillä tuntui kuin Saana olisi hieronut pakaroita tai takareisia, niin voimakkaasti kipu tuntui siellä. Lantionpohjaan pääsee erittäin hyvin käsiksi juuri emättimen kautta ja kipu saattaa heijastua jalkoihin.

Hoidon aikana mulle ei noussut oikeastaan mitään negatiivisia tunteita pintaan. Hoidon jälkeen olo oli erittäin ryhdikäs koko päivän, sillä tunsin että sain kunnolla työnnettyä lantion eteen pitkästä aikaa. Illalla koin epämääräistä kiukkua ja väsymystä, jota en oikein osannut yhdistää mihinkään. Jotakin negatiivista varmasti irtosi kehosta mutta en niitä sen kummemmin analysoinut vaan tunsin. (+mies sai pienen kiukun puuskan niskaansa, mutta ollaan siitä aivan hiljaa=D)

Jotakin avautui kuitenkin!

Seuraavalla viikolla hoidosta koin vahvan oivalluksen siitä, miksi juuri oikea puoleni kohdustani oli enemmän kipeä ja jumissa kuin vasenpuoleni. Oikea puolenihan edustaa maskuliini energiaa eli eteenpäin menemistä, tekemistä, railukkuutta jne. ja itselläni tämä vahvempi energia on ollut jokseenkin tukossa. Mulla olisi kauhea tarve tehdä ja tuottaa maapallolle lisäarvoa, mutta en ole jotenkin saanut sitä ulos asti tuotetuksi. Hoidon jälkeen olen saanut tehtyä monta postausta, videoita ja tekemisen draivi on valtaisa. Ehkäpä hoidolla saatiin vapautettua jumittunutta maskuliini energiaa!  Ajattelin ennen hoitoa, että feminiini energiassani saattaisi olla enemmän tukosta mutta kyllä se virtaa tällä hetkellä toivotulla tavalla =D

Tsekkaa myös video, niin pääset De-armouring fiiliksiin mukaan!

Videolla Saana kertoo hoidosta ja itse kerron kokemuksia ja fiiliksiä noin pari tuntia hoidon jälkeen.

Erittäin mielenkiintoinen kokemus, jota voin suositella etenkin naisille, jotka haluavat saada tseään ja kehoaan enemmän auki!<3:lla
Elina

Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus/ Elina Ojaniemi

Lukemisen voima – tie itsetuntemuksen syventämiseen

Yleisesti on tiedossa että lukeminen kannattaa monista syistä. Lukemisen on todettu mm....
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.