Kohtasin elämäni kunnioitettavimman miehen…

Hänen jokainen eleensä, liikkeensä ja sanansa soljuu sulavasti. Varpaista päälakeen hän hehkuu mitä puhtainta jaloutta. Hän on niin täynnä rakkautta ja hyvettä, että tunnen olevani jokaista soluani myöten täysin tervetullut. Hän on minua reippaasti vanhempi, ja samalla hän on täysin nuorukainen näyttäen iättömältä. Hän on enkelimäisen kaunis, ja samalla täynnä juurevaa elinvoimaa.

Hän on ihmisyyden täydellistymä. Hän on sanoinkuvaamaton, kuin hän ei olisi ollenkaan tästä maailmasta. Hän on sielunkumppanini.

Vai miten tämä nyt meneekään…

Olemme Pohjanmaalla, seisomme lapsuudenkotini eteisessä. Hän esittelee minulle minua huomattavasti nuoremman poikansa. Katson häntä ylöspäin silmiin kuin kohti puun latvaa. Niin pitkä hän on. Hän ei juurikaan puhu, mutta isänsä tavoin hän hehkuu täysin samanlaista jaloa puhtautta ja reipasta, asioihin tarttuvaa elämänvoimaisuutta. Hänestä puhutaan kuin hän olisi minulle sopiva kumppani. Hetki hetkeltä rakkauteni heitä molempia kohtaan voimistuu ja voimistuu. Se rakkaus on täysin puhdasta, vailla polttavaa paloa ja vimmaa.

Odottamaton lahja

Yhtäkkiä lapsuudenkotini sijaan meitä ympäröikin kaunis iso ja avara hirsitalo, joka on rakennettu kirkon muotoon ristimäiseksi. Yhden huoneen seinät ovat veistettyä koristekuviota. Olen täysin ihmeissäni talosta, jonka mies on itse rakentanut. Seuraavaksi mies istuutuu pöydän ääreen ja puhuttelee minua täysin yllättävin aikein, hän sanoo: ”tämä talo on sinun, annan sen teille, mikäli tahdot tulla osaksi sukuamme ja tahdot poikani puolisoksesi ja häitänne juhlitaan”. Voi kuinka suurenmoista! Kuinka arvostettu olen, että joku tahtoo antaa oman itse rakentamansa uskomattoman kotinsa, ja saan olla osa näin puhdasta sukua. Samalla kun lahja tuntuu ylenpalttiselta, se tuntuu juuri siltä kuin miten asiat tapahtuvat paratiisissa: ne annetaan puhtaasta ilosta. Avaan suuni ensimmäistä kertaa koskettuneena, ja olen yllättynyt siitä miten puhun: lausun myöntävät ja kiittävät sanani mitä kunnioittavimmin ja arvostavin, hienotunteisin tavoin. Sanat ja sanojen sävyt soljuvat suustani aivan yhtä puhtaasti ja jalosti kuin pojan isän sanat. Puhumme toisillemme kuin vanhoissa mustavalkoisissa elokuvissa aikana jolloin ihmiset vielä kunnioittivat toisiaan. Välillämme on kyse ansaitusta kunnioituksesta eikä pelkistä hyvistä käytöstavoista

Häiden vietto on sisäisen miehen ja naisen liitto

Annoin suostumukseni mitä kunnioitettavimmalle sisäiselle miehelleni, joka on jumalallisen puhtauden ja jalouden ilmaus. Poika, jota katsoin ylöspäin, on kohonnut nuorukaisen elinvoima. Kun astun sisäiseen avioon tämän täydellisen periaatteen miehen kanssa, lapsuuden kotini, joka on unimaailmassa symboloinut syvempää sieluminuutta, on jalostunut pyhyyden kirkoksi.

Täydellinen kunnioitettava, jalo mies ulkoisestikin pysyy reippaudessaan aina nuorukaisena. Hän rakastaa tehdä käsin, saa osakseen itsestäänselvästi naisen kunnioituksen täysin nuhteettomana ja seksuaalisesti puhtaana.

Katkaisin yhteyden langenneeseen mieheen

Tätä unta edelsi ensin uni, jossa soitin ilman syytä tuntemattomalle miehelle maalla. Hän alkoi heti olettamaan, että kuulumme yhteen. En saanut selvää hänen puheestaan, sillä yhteys oli lähes olematon. Kun sanoin soittavani uudelleen, kuulin sanat: sinun äänesi saa minut kiihottumaan. Sillä samalla silmänräpäyksellä katkaisin yhteyden. Yhteyteni varjojen maan langenneeseen miehisyyteen oli lähes olematon ja katkesi kokonaan.

Seuraavaksi olin oletetusti vierailemassa kaksoisliekkini luona. Hänen valoisa kotinsa olikin ilmapiiriltään lattea luukku. Ihmettelin sitä miltä hän näytti: kun katsoin tarkemmin hänen tilallaan istuikin ilkeästi puhuva vanha akka. Hän olikin osa elinvoimaani, jonka olin edellisenä päivänä päästänyt ilmoille railakkaana huutona kodin sotkusta, en ärtyneenä, vaan pelkästään rakkautta ja myötätuntoa tuntien. Ruumiissani oleva voimakas elinvoima janosi ruumiillista ahertamista, joka purkautui ummehtavista padoista railakkaana ’vanhan akan’ huutona. Lähdettyäni pois akan luota kohtasin täydellisen elinvoimaisuuden ja pyhän puhtauden miehet. Irtisanoin yhteyteni vääristyneeseen miehisyyteen.

Paluu Aatamin ja Eevan paratiisilliseen rakkauteen

Ihmiskunnan muinaisuudessa vallitsi paratiisi, jolloin veressämme virtasi puhtaus ja elimme kunniallisuudessa. Kun katseemme alkoi eksyä pois viattomuudestamme veremme perintö alkoi latistua elämän ohjeiksi, joiden alkuperäinen viisaus ja tarkoituksellisuus unohtuivat. Niiden tarkoitus oli suojella seksuaalista puhtauttamme ja sydäntämme särkymisiltä, koska olimme alkaneet vajota uneen. Rakkauden kärsivällisyytemme kääntyi kärsimättömyydeksi aiheuttaen kärsimystä. Aloimme pitää sydämen särkymisiä ja hallitsemattomissa olevaa halua elämään kuuluvana asiana, vaikkei niin ollut alunperin. Niin kuin taivaassa rakkaus on ikuista, samoin rakkaus oli Maan päällä ihmisten kesken kestävää.

Mies kadotti seksuaalisen puhtautensa haluun ja nainen kadotti rakkauden viattomuutensa seuraten pelkkää rakkauden roihua. Kumpikin olivat kadottaneet rakkauden periaatteiden elämisen. Vailla kadotettua viisautta ohjeet herättivät halua kapinoida niitä vastaan murrosikäisen tavoin. Irtautuessaan vanhemmista nuori irtautui samalla Jumalan tahdosta eläen kokeellisesti vapaata tahtoaan kadottaen kosketuksen Jumalaan, jonka tahtoa paratiisissa vanhemmat edustivat. Nuori ei voinut kunnioittaa ja arvostaa jotakin sellaista, mistä oli jäänyt jäljelle pelkät kuoret vailla viisauden voimaa.

Paluuni rakkauden periaatteisiin ja lahjani sinulle

Kun oivalsin rakkauden periaatteet ja vapauduin vanhasta, itkin katumuksen kyyneleitä miten olin tietämättäni vain rakkauden voimaa seuratessani tinkinyt puhtaudestani, kunniallisuudestani samalla kun olin uskonut rakkauden pyhittävän kaiken ja syleilevän kaikkea. Tuntui kuin tuhlaajapoika olisi palannut kotiin vuosituhansien matkalta ja saman matkan 30 vuoden kertausmatkalta myös tämän elämän osalta.

Tänään en ole liikuttunut ainoastaan tästä unesta ja sisäisestä liitosta, vaan myös siitä että saan kertoa näin tärkeästä asiasta, joka pelastaa miehen ja naisen maanpäällisen rakkauden. Rakkauden periaatteet palauttavat meidät takaisin paratiisilliseen seksuaaliseen puhtauteemme, elinvoimaisuuteemme, ja palauttavat sydämemme pysyvän eheyden tilaan, jossa se ei voikaan särkyä, koska sisäisen miehemme rakkauden periaatteet suojelevat sitä. Rakkaus jota kuvailin tekstin alussa on mahdollista myös Maan päällä. Voimme ruumiillistaa sen ja tuoda sen naisen ja miehen välille.

Tänään iloni on ilmoittaa, että ilmoittautuminen Rakkauden paratiisipolku kukoistavaan rakkauteen ja kestävään kumppanuuteen on avautunut. Rakkauden periaatteet ovat yksi keskeinen osa verkkokurssia. Voit hyvästellä nyt rakkauden raakileet, särkyvän sydämen ja astua rakkauden paratiisipolulle. Voit vetää puoleesi sinulle oikean kumppanin ja välttää sen mikä ei todellisuudessa elämääsi kuulu. Tutustu kurssiin tästä .

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.