Kivun kohtaaminen on avain sielumme vapauteen

Me ihmiset, egot, persoonallisuudet. Olemme täällä vain maailmankaikkeuden pelinappuloita. Osallistumassa näytelmään, joka on todellakin itseämme suurempi. Olemme täällä kokeilemassa, mihin tietoisuutemme voi laajentua. Kuinka korkealle, voimme tässä elämässä nousta. Kuinka vapaasti rakastaa, antaa anteeksi ja hyväksyä. Valita luottaa, äärimmäisessäkin epävarmuudessa.

Sielua ei kiinnosta se, miltä meistä hetkellisesti tuntuu. Sitä kiinnostaa laajentua, vapautua ja toteuttaa tehtäväänsä. Sielumme on kytköksissä universumiin (tai jos haluat sanoa, Jumalaan). Sen sijaan egomme, persoonamme, on kytköksissä pelkoon, ohjelmointeihimme, menneisyyteen ja sen tehtävä on vastustaa kaikin keinoin sielumme tahtoa.

Tämä kahden taistelu on se, joka tekee tarvittavan muutoksen. Ilman toista, ei ole toista. Tarvitaan älytön vastavoima, jotta paine on tarpeeksi suuri. Tämä paine synnyttää timantin, nostaa Fenix-linnun tuhkasta ja levittää siivet perhosen alle. Elämä onneksi tarjoilee näitä mahdollisuuksia, meille jokaiselle. Tulee mielen maailmassa odottamattomia ja yllättäviä ulkoisia tapahtumia, jotka herättävät meitä unesta. Emme yleensä suunnittele etukäteen mm. eroja, ikäviä sairauksia, onnettomuuksia, ystävän hylkäämistä tai jopa kuolemaa. Nämä tuodaan meille, jotta voimme tuntea ja sitä kautta puhdistua.

Mikäli uskallat tuntea tietoisemmin kipua, olet jo hyvin vahva. Sillä monet vielä rakentavat suojakuoria, etsivät pelastusta ulkoapäin, paeten kipua. Olet valinnut kuulla sielusi äänen, valinnut totuuden. Itse asiassa sinä et ole tehnyt valintaa, vaan olet antautunut jonkun suuremman valinnalle. Olet hyväksynyt, että sinä olet täällä elämässä suurempaa missiota, et itseäsi varten. Sillä sielu ei kasva, kun elämä on mukavaa ja helppoa. Sielu kasvaa eniten silloin, kun sattuu ja kun mikään ei ole varmaa.

Kaikki, mitä sinulle on tapahtunut ja tapahtuu on tarkoituksenmukaista. Jokainen päivä on mahdollisuus, oppia. Elämä tuo oppikoulun niin pitkään, kun sitä tarvitsemme.

Elä kiitollisena juuri nyt. Muuta kivun merkitys. Näe sen laajempi tarkoitus. Rakasta kipua. Päästä irti tarpeesta muuttaa sitä. Antaudu.

 

Liity sähköpostilistalle ja pääset mukaan 5 päivän ilmaiskurssille: Löydä Naisen voima: 

 


 

 

Lisää kirjoittajalta Viidakon villinainen

Synnytystraumasta eheytyminen ja voimaantuminen – matka syviin orgasmeihin on mahdollista!

Tulevana talvena tulee kuluneeksi tasan 10 vuotta esikoislapseni, poikani syntymästä. Hänen syntymänsä...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.