Kirje ihmisyydelle

Katson ympärilleni, menen ihmisten maailmaan. Liikun mukana, kuin olisin he. On niin helppo lähteä mukaan, vaatimaan, kiistelemään, riitelemään, osoittamaan omaa voimaansa. Niinkuin kukot tunkiolla, tai riikinkukot pyrstöinensä. 

Vaan missä kohdin ihminen muistaisi, että tämä kaunis sulkasato ei olekaan kuin kuoreni? Että siellä kuoren alla on muutakin, jotain vielä paljon tärkeämpää?

Sellaista, joka saa veresi liikkumaan, ihosi sykkimään ja silmäsi säihkymään?

Sellainen, joka saa sydämesi pehmentymään, ilon kuplimaan, ja rakkauden virtaamaan?

Siellä on sinun ikioma yhteytesi sieluusi, rakkauteen, iankaikkisuuteen. Ehtymätön, virtaava, iäti läsnä oleva. Sydämessäsi.

Siellä on sinun juuresi ja voimasi.

Loppuu tarve kilpailla, kenen sulat kukoistaa kauneiten. Alkaa näkemään, miten kauniita kaikki olemme, myös kuorinemme. Miten kuori on osa meitä, mutta ei meidän ytimemme. 

Kun löydät turvan sisimmästäsi, löydät turvan maailmassasi. Nousee syvältä sisältä aito myötätunto ja ymmärrys muiden kompastelua kohtaan. Loppuu tarve arvostella ja uhkailla, määräillä ja kontrolloida. Alkaa aika luottamuksen.

Milloin rakas muistaisit sen? Ottaisitko kädestäni, pitelisit sitä, tuntisit voimasi? Sen aidon voiman, sydämestäsi kumpuavan? Sen lämmön ja pehmeyden, sallivuuden? Tuntisitko? Muistaisitko? Ymmärtäisitkö? 

 

Rakastaisitko?

 

 

 

 

Kuka täällä kirjoittelee? 

Olen Noora: äiti, valokuvaaja, holistinen hoitaja, ja ikuinen elämän opiskelija. Koen sanatonta yhteyttä, energiaa koko universumiin ja luomisvoimiin, ja käytän tätä yhteyttä luodakseni sisältöä blogiini. Haluan jakaa tietoa ja auttaa ihmisiä teksteilläni löytämään oman 

sisäisyytensä ja luovat voimansa. Kaikki työni tähtää luovuuteen, rakkauteen, jakamiseen ja eheytymiseen. Rakkaus on yhtä kuin luovuus. 

Ja luovuus on etenkin naisille voimavara, jolla luomme uuden ajan Maata – todelliseksi teoillamme <3

Omat verkkosivuni

Seuraa somessa:

 

Kirjoittanut
Lisää kirjoittajalta Luova Kuu

Kaiken takana on energia

Tämä ajatusvirta pulpahti mieleeni, kun pihaa haravoidessani annoin ajatusten virrata ja oivallusten...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.