Kehosi on energiakokonaisuutesi viestintuoja

Mitä herkemmäksi olen tullut, sitä paremmin olen oppinut tunnistamaan, milloin energia ja tunteet ovat itsestäni lähtöisiä, ja milloin aistin muiden minuun lähettämää tai hakeutuvaa energiaa. Kun toinen lähettää hyvää, sen tuntee. Tähän perustuu energiahoidonkin teho. Etenkin kun tuo sinulle lähetetty hyvä on korkeampaa värähdettä, jumalallista perää, jossa hoitaja tunnistaa, että hän ei yritä väkisin tehdä oman tahdon ja arvionsa mukaan “korjauksia” toiseen, vaan pikemminkin antaa oman itsen ja toimia valon ja rakkauden välittäjänä, ja hoidettava joko ottaa vastaan sen, ja kokee eheytymistä omalla tavallaan, ja siinä määrin kun hänen parhaaksi on, tai sitten sellaisessa tilanteessa, jossa vastaanottamiskyky on alhainen tai jostain syystä blokkautuneempi, ei hänellä hoidon tehokaan ole ikäänkuin niin voimakas. Tämä viisas systeemi pitää huolen siitä, että vastaanottajan oma tahto toteutuu hoidon vastaanottamisessa, eikä hänelle tehdä mitään vastentahtoisesti. Tämän takia myös energiahoidot ovat turvallisia. Etenkin kun hoitaja on sitoutunut hoitamaan rakkaudella ja rakkaudesta lähtöisin olevalla energialla toista. 

Tässä hoidettavan kannattaakin kuunnella omaa kehoaan hoitajaa valitessa. Oma energiakenttä kyllä kertoo, mihin on valmis, ja mihin ei. Vaikka omat tunteet ja kenttä reagoisi hylkien toisen energiaa, ei välttämättä myöskään ole kyse siitä, että hoitajassa olisi jotain vikaa, ehkä pikemminkin siitä, että hoidettavan keho jostain syystä hylkii hoitajan energiaa. Joskus emme vaan sovi yhteen, tarvitsemme jotain tietynlaista resonanssia. Tämän takia oman kehon, tunteiden ja energian kuuntelu onkin aina avain hyvinvointiin ja tasapainoon. Se on äärettömän tehokas ja erehtymätön, ja sen tarkoitus on aina suojella sen keskiössä olevaa – sinua itseäsi. Energiakenttäsi on sinun oma turvasatamasi, jonka avulla löydät vastaukset ja tasapainon ja paranemisen, kun opit virittäytymään kuuntelemaan sitä – itseäsi, sisintäsi. Tätä siis tarkoittaa “oman itsen kuuntelu”. 

Joskus keho toki huutaa kovaa ääneen, mutta mitä herkemmäksi tulee, sitä pienemmäksi ja hennommaksi muuttuvat myös viestit ja vihjeet itselle siitä, mikä tuntuu hyvältä, ja mikä ei. Toisinaan emme voi täysin tarkasti kuunnella kehoamme ja energiaamme joka hetkessä, sillä useimmiten myös tilanteet, joissa esimerkiksi “varoitussignaalit” syntyvät, ovat ohikiitäviä hetkiä, pieniä kuiskauksia, hentoja väreilyjä, ja se saattaa olla vain ohimenevä juttu. Toisinaan kuitenkin tämä signaali voi voimistua, jos ärsyke ei poistu, jolloin myös viestit kovenevat – ne myös alkavat materialisoitumaan vahvemmin, kipuina, tuntemuksina, jopa sairauksina. Kehomme on äärettömän viisas.

Kun pääsin jossain vaiheessa paremmin sinuiksi oman järjestelmäni kanssa, ja kuinka hienovarainen ja herkkä se onkaan, aloin pelkäämään tasapainon menetystä. Aloin pelkäämään epätasapainoisia, hajottavia energioita, kaikkea sitä, mikä ei ole itsestäni lähtöisin. Tämä aiheutti kuitenkin tietynlaisen eristymisen tarpeen, joka ymmärrettävästi hankaloittaa normaalia elämää kovasti. Oli kuitenkin tärkeä käydä tätä vaihetta läpi, pelkoa ulkopuolisesta, sillä tuolla tavoin myös koin pidemmän ajanjakson niin, ettei kovin moni ulkopuolinen energia päässyt vaikuttamaan itseeni. Tutustuin hienovaraisempiin energioihin, niiden kauneuteen ja pehmeyteen. Kokemus vahvisti sitä, miten valtavalla voimalla olemme toisiimme kytköksissä, halusimme tai en. Tämä kokemus toi myös vastuullisuuden: olen oikeasti vahvasti vastuussa siitä, mitä omalla energiallani luon eteenpäin.

Kun ihminen tunnistaa tämän, hän alkaa myös tunnistamaan henkilöt, tilanteet ja asiat, joissa tämä tietoisuus rakkaudesta ei ole vielä syntynyt. Silloin voi tietäen pysyä kaukana, olemaan menemättä mukaan, olemaan reagoimatta tällaiseen hyökytykseen, jossa syntyy energia-aaltoja, joita sykitään ja sysätään eteenpäin sen enempää harkitsematta, mitä sillä saadaan aikaan edellä. Universaalit lait kuitenkin takaavat sen, että eteenpäin laittamamme energia palautuu meille itsellemme – on oma valinta, onko tuo energia pelkoa, vai rakkautta esimerkiksi.

Vaatii jonkin verran aikaa, perehtymistä ja huolellisuuttakin tunnistaa, missä omat rajat menee, ja miten. Ja mikä on omaa, mikä ei. Olen myös ajan saatossa oppinut, että minussa on todella vahvaa parantavaa voimaa, joka pystyy eheyttämään energiaa, jonka avulla pystyn lopettamaan pelon tai huolen aiheuttaman energian, joka on todella hajottavaa ja kaukana eheydestä. Ei kuitenkaan ole tarkoituksenmukaista, että yksi ihminen on jatkuvasti putsaamassa ympäristöään, muiden tajuamatta, miten he itseasiassa pystyisivät itsekin parantamaan ja putsaamaan itseään pienin, mutta suurin vaikutuksin ja teoin. Siis ihan jokainen meistä pystyy tähän, pienellä työskentelyllä, tahdolla, herkkyydellä ja rakkaudella. 

 

Myönnän, ettei ole ollut helppo tehtävä vastaanottaa takaisin se herkkyys, jonka “aikuiseksi kasvaessa” tukahdutti, jottei olisi paha olla (jolloin myös kyse ei ollut edes omasta pahasta olosta, vaan sitä, että imi hajottavaa ja negatiivista energiaa ympäriltään tajuamatta sitä). Mutta onko se ollut sen arvoista? Kyllä. Sen ansiosta koen, että aidosti teen hyvää maailmassa. Koen, että tällä on iso merkitys luonnolle, ihmiskunnalle ja koko universumille. Pystyn päivästä toiseen valita oman hyvinvoinnin ennen kaikkea muuta, jolloin se lähtee myös etenemään lähipiirissä oleville, kun ei enää salli kakkaa niskaansa niin sanotusti. 

On todella tärkeää tunnistaa ja tunnustaa, että oikea olemuksemme ei koostu vihasta, pelosta, huolesta, ahdistuneisuudesta tai paskoista fiiliksistä. Aito syvä olemuksemme koostuu valosta, rakkaudesta, hyvästä olosta, rentoudesta, ilosta, eheydestä ja kaikesta hyvinvoinnista. Ihan sieltä sisältä ammennettuna, ei ulkoa haettuna, vaikka toki sekin on kivaa, kun toisen hyvä olo tarttuu. Mutta ymmärtäisithän rakas ystäväni, että sinulla on oikeasti kaikki se voima siihen, ihan itse? Ja miten paljon se sinua vapauttaakaan – olet niin rakastettu, ilman mitään ehtoja, arvosteluja tai suorituksia – vain siksi, että olet olemassa! Se on suurin palkinto kaikista, kun puhutaan omasta voimasta ja omaan itseen kääntymisestä. 

Sinussa itsessäsi on aivan kaikki. Nyt, ja aina. Joka hetkessä. Olet rakastettu ja sinulla on oikeus rakastaa suurella sydämellä myös elämää ja muita ihmisiä. Se on etuoikeus ymmärtää, ettei rakkaus lopu kesken tai häviä koskaan minnekään. Se on läsnä jokaisessa hetkessä ja paikassa, se on vain tehtävämme ihmisinä tunnustaa ja kokea se, todentaa se ja tuoda se totuudeksemme jokapäiväisessä elämässämme. Siten voimme kaikki pikkuhiljaa voimaan hyvin ja rakkaudella parantaa kärsivän luontomme, lapsemme ja koko ihmiskuntamme. 

 

Kirjoittanut
Lisää kirjoittajalta Luova Kuu

Kaiken takana on energia

Tämä ajatusvirta pulpahti mieleeni, kun pihaa haravoidessani annoin ajatusten virrata ja oivallusten...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.