Kauniit ja terveet Kauneus ja Terveysmessuilla

 

Oltiin puhuttu jo kuukausi takaperinystäväni Suvin kansssa, että lähdettäisiin fiilistelemään tulevia I Love Me- messuja Helsingin messukeskukseen. Kummallekin siellä olisi luvassa jo työn puolesta kaikkea kiinnostavaa. Itse olen viimeksi ollut kyseisillä messuilla v. 2012 odottaessani Oliveria ja tänä vuonna sitten toinen tulokas pääsi mahassani kokemaan näiden messujen tunnelmaa. Viimeksi olin töissä SunSpeltin osastolla ja nyt sitten vierailijan roolissa. Hyvin erilaisia kokemuksia nämä olivatkin…Pääsimme Suvin kanssa ihanien leidien kyydissä Tampereelta Helsinkiin ja takaisin, mutta messuilla on ehdottomasti helpompi kulkea pareittain tai yksin. Väentungos oli valtava heti alueelle päästyämme ja eihän sille mitään voi, että etenkin tässä tilassa ihmismassat jotka tungeksivat iholle, ovat liikaa. Alkaa ärsyttämään ja olo on levoton. Lisäksi tulimme sisään alueelta, jossa oli tarjolla kauneusleikkauksia, rajattomasti meikkejä ja kauneushoitoja etc. Ei ihan meidän tyylistä juttua, joten siitä rysästä täytyi päästä mahdollisimman nopeasti ohi!

Picture

Jaakko Savolahden Paleo-luento. Tähän ruokavalioon kannattaa tutustua varsinkin jos kärsii autoimmuunisairauksista.Hyvin nopeasti päädyttiin istumaan messualueen reunalle kuuntelemaan ravintoluentoa Paleo aiheesta. Tuttua juttua ja tässä ruokavaliossa on paljon sellaisia elementtejä joita itsekin noudatan. Sinänsä en noudata mitään ruokavalio fanaattisesti ja kuten olen aiemmin kirjoittanut, tasapainoiseen ruokavalioon mahtuu kaikkea jos perusta on kunnossa. Paleo ajattelussa on erittäin hyvää runsas kasvisten syöminen sekä ajatus siitä, että ruoka mitä syömme on mahdollisimman puhdasta, käsittelemätöntä sekä luonnollista. Harva syö enää aitoa ruokaa, vaan se on kyllästetty lukuisilla kemikaaleilla ja muilla teollisuuden höysteillä. Messutarjonnassa sen myös huomasi, sillä tarjolla oli niin paljon elintarvikkeita, joita muutama vuosikymmenen sitten ihmiset eivät olisi mielellään suuhunsa laittaneet. Silloin oltaisiin ehkä puhuttu jopa ruokahuijauksesta.

Picture

Kemikaalicoctailin Noora Shingler ja Madaran perustaja Latviasta pitivät luonnonkosmetiikka luennon.

Jäimme Paleo luennon jälkeen kuuntelemaan luennon luonnonkosmetiikasta. Itse olen käyttänyt n. 5 vuotta sellaisia ainesosia ihollani, joita voisin myös syödä. Ihomme on suurin elimemme  ja sen takia kannattaa katsoa mitä me sen päälle laitamme. Verenkiertoon imeytyy 60% kaikesta mitä me iholle laitamme. Haluaisitko sinä verenkiertoosi esim. syöpää aiheuttavia parabeenejä? Tälläisiä ainesosia on tosi paljon käytössä kosmetiikassa. Muistutuksena vielä että vauvojen ja lasten iholle kannattaa etenkin käyttää mahdollisimman luonnollisia ainesosia.Nämä luennot kuunneltuamme saimme voimamme takaisin ja päätimme lähteä kiertämään. Paikka oli niin tupasen täynnä, että liikkuminen oli edelleen hankalaa ja ruokapaikan löytäminen ei vain onnistunut. Päätimmekin mennä ottamaan, pienen välipala smoothien jälkeen, rentouttavat hoidot. Päädyimme Suomen energiahoitajien pisteellä ja päätimme käyttää heidän palveluitaan, sillä he tekivät aluksi kehonkartoituksen mahdollisten virheasentojen havaitsemikseksi.

Picture

Picture

Picture

Energiahoitaja Jaakko Kaisto tutki kehoni virheasennot. Oikea lantioni oli 1cm korkeammalla kuin vasen. Sen tiesin, sillä pienoiset nivuskivut/liitoskivut ovat tulleet takaisin edellisen raskauden tapaan juuri vasemmalle puolelle.Parin kymmenen minuutin hoito oli erittäin rentouttava. Sen jälkeen fiilis jatkaa messuilla oli paljon parempi. Enää ihmismassat eivät häirinneet niin paljon ja olo oli rentoutunut ja rauhallinen. Suvilla oli aivan samanlainen kokemus. Itse koin myös saaneeni apua lantionseudulle ja uskon, että vaihtoehtoisilla hoitomuodoilla on tosi suuri positiivinen vaikutus kehoomme ja olotilaamme. Sille täytyy olla vaan avoin, kuten elämässä muutenkin. Se tuo eteemme juuri niitä asioita, joita tarvitsemme.

Picture

Picture

Suvin lisäksi päästiin juttelemaan pitkäaikaisen ystäväni Helin kanssa. Helin kanssa olen myös tehnyt ensimmäisen videohaastattelun tänne Naiseuden Voimaan.Toki messuilla törmäsin moneenkin tuttuun ja tuli paljon rupateltua. Mukava nähdä ihmisiä pitkän ajan takaa ja nähdä heidän elämän muutoksiaan ja muutenkin vaihtaa kuulumisia.

Pitkän messupäivän jälkeen oli mukava suunnata nokka kohti Tamperetta ja uusia kujeita! Tätä kirjoittaessani seuraavaksi on luvassa stressihormooneja laskeva sunnuntai salitreeni <3

<3:lla
​Elina

Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus/ Elina Ojaniemi

Lukemisen voima – tie itsetuntemuksen syventämiseen

Yleisesti on tiedossa että lukeminen kannattaa monista syistä. Lukemisen on todettu mm....
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.