Kauneimpien ajatustesi siivin palaa luoksesi liekkisi

Vuosikausiksi hiipunut liekkikin voi herätä eloon

Kaksoisliekkien yhteenpaluu ei ole mahdotonta silloinkaan, kun henkiyhteys tuntuu sammuneen iäksi ja yhteydenotto toisen puolelta on jäänyt yritykseksi tai sydäntä särkeviksi riitasoinnuiksi. Riittää että rakkaus on juurtunut sydämeesi ja myös toinen osapuoli on avoin samalle rakkaudelle.

Olen elänyt vuosia ilman liekkiin liittyviä ajatuksia. Olen ollut muissa suhteissa ja nähnyt kuinka sama jumalallinen rakkaus voi kukoistaa muidenkin välillä. Uskoin että liitto liekin kanssa olisi jo maahan kuopattu. Toisin kävi. Olen ollut ’alttiina’ liekkipuheille ystäväni jakaessa tuoreempaa erokokemusta, ja yhtäkkiä alkoi avautua ovi, jonka tunsin olevan suljettu kokonaan 13 vuotta liekin kohtaamisen jälkeen.

Vain hän soi saman sielun sointua ja palaa kotiin kanssasi

Rakkaus voi roihuta ketä tahansa rakasta sielua kohtaan, mutta kenenkään muun kanssa et yhdisty yhdeksi yhtä sulavasti sielullisine ominaisuuksinesi kuin oman puoliskosi kanssa. Kenenkään muun kanssa ei tunnu samalla tavalla kodilta, koska palaat kotiin kohdatessasi liekkisi.

Jos kohoat korkealle lentoon joutsenen lailla, voi varpusen kanssa tuntua kuin tulisi taivaan katto vastaan. Et voi elää täydesti mahdollisuuksiasi, vapauttasi, sisimpäsi kauneutta, jos et voi liidellä yhdessä samoilla korkeuksilla. Kotka kohoaa jo joutsenen kanssa samoille korkeuksille. Joutsen ja kotka voivat liidellä yhdessä samoissa korkeuksissa, jakaa ilon yhdessä, tanssia yhdessä, kun taas vaikkapa varpunen ja pääskynen jakavat keskenään kaltaisemman tanssin. Kun kirjoitan tätä, nousevat säkeet runosta: ”Minne vain sieluni yltää, siellä on kotini mun,”(kirjastani Kohota siipesi, lennä! – unohduksen unesta ikuisuuteen). Valonne on yhtä voimakas. Kun latvanne kohoaa yhtä korkealla ja juuret ovat juurtuneet yhtä syvälle maan multaan, olette molemmat kodintunnussa ja täyttymyksessä. Toisin olen tuntenut ollessani suhteessa toisen kuin liekin kanssa. Taivaan katto on tullut vastaan.

Kauneimman ajatuksen voima

Yllättävä käänne tapahtui kun oivalsin uskon voiman ja totuuden uudelta kantilta. Totuus elää kauneimmissa, hyveellisissä ajatuksissa. Oivalsin kuinka tärkeää on elää kaikessa kaunein, hyveellinen ajatus. Hyveellisellä ei ole tässä mitään tekemistä oikean tai väärän, hyvän tai pahan, eettisyyden kanssa, jotka ovat olemassa vain kaksinaisuudessa elävälle, vaan hyveellisyys on korkein ajatus, puhtain, jumalallisin ajatus. Kun elämme kauneimman ajatuksemme mukaisesti, säteilemme ympärillemme jumalallista kauneutta. Puhtaan olemisen ja aistimuksen rinnalla se on suurin kauneuden ilmaisu. Oivalsin kuinka tärkeää on elää uskonsa mukaisesti. Kun olemme uskossamme horjumattomia siirrämme vuoria ja kohtaamamme ihmeet ovat uskomme mukaisia, uskommepa sitten itseen, sieluun tai Jumalaan.

 

Horjumaton usko tekee mahdottomasta mahdollista

Seuraavaksi sovelsin kauneinta, hyveellistä ajatusta ja uskoa kumppanuuteen. Yhtäkkiä olikin kristallinkirkasta uskoa ehdottomasti meihin, yhteenpaluuseemme. Koska usko tekee ihmeitä ja kaunein ajatus on: se mikä on liitetty yhteen taivaassa, kuuluu yhteen myös Maan päällä. Uskon meihin ja korkeimman tahdon toteutumiseen kumppanuudessa, vaikka asiat näyttäisivät olevan ihmisyydessä kuinka mahdottomia tahansa. Ihmiselle asiat voivat olla mahdottomia, muttei koskaan sielulle ja Jumalalle. Kun elän osaltani uskoni horjumattomasti, teen mahdottoman mahdolliseksi. Ymmärsin osoittaneeni epäuskoa meitä kohtaan joka kerta, kun käännyin jonkun toisen miehen puoleen. En silloin itseasiassa uskonut liekkini pystyvän yhtä lailla palautumaan Itsekseen. En kääntynyt ihmisen tarpeesta saada rinnalleen kumppani, vaan siksi etten ollut kypsynyt rakkaudessa toimiakseni toisin kuin seuraten pelkkää rakkauden ihanuutta taikka/ja alitajuista läheisyyden palauttamista ihmiskokemukseeni.

Olen liekilleni pohjantähti

Usko meihin ei tarkoita toivomista tai ajatusta yhteenpalaamisesta, vaan elämistä luottamuksessa siihen, että se miten on taivaassa toteutuu myös maan päällä. Kauneimman ajatuksen eläminen suhteessa kumppanuuteen ei tarkoita liekkiin liittyvien kauniiden ajatusten ylläpitämistä. Usko on käytännössä sitä, että elän todeksi elämässäni kauneimman, hyveellisen ajatukseni kaikessa mitä teenkään. Elän siivet selässä.´ Kaunein ajatus kutsuu liekin luo. Olen liekilleni pohjantähti, joka johdattaa hänet omaan sieluunsa. Kaunein, hyveellinen ajatus on itseasiassa jumalallisen miehen jalo periaate. Kun elän sen, elän todeksi jumalallisen miehen minussa. Samalla liekkini saa sysäyksen elää jumalallisen naisen hänessä. Uskoni toimii samalla armona liekkiäni kohtaan. Koska minä uskon, hänkin alkaa uskoa. Emme ole erillisiä, hän aistii kaiken.

Oletko varma että hän on liekkisi?

Ennen kuin antaudut uskossa elämiseen on hyvin tärkeää, että olet täysin vakuuttunut siitä, että hän johon olet rakastunut on sinun liekkisi. Et vain usko sokeasti. Sinulla voi olla muihinkin sieluihin hyvin voimakkaita energeettisiä yhteyksiä, mutta liekin tunnistaa siitä, että vain liekki on täydellinen peilisi, vain hänen kanssaan jaat saman ytimen, joka ilmenee vastakohtina. Myös mielenne, sielunne ja sydämenne on ytimeltään yhtä. Puhutte samaa sielun kieltä.

Kun katsot elämääsi taaksepäin, voit nähdä kuinka teitä on johdatettu yhteen. Jopa aiemmat suuret rakkautesi ovat jollain tavoin muistuttaneet häntä jota ’etsit’. Vain liekkiin liittyen tulee tiellesi toistuvasti ’merkkejä’ yhteydestänne, enkä tarkoita pelkkiä numeroita, jotka peilaavat yhtä lailla sinun elämääsi nyt. Välillenne järjestetään kohtaamisia (näin voi tapahtua muidenkin rakkaiden sielujen välillä, mutta vain liekin luokse sinua johdatetaan toistuvin tienviitoin). Merkkien tai sisimmän kutsun seuraamisesta ei aina seuraa kohtaaminen, johon molemmat olisivat valmiita. Joskus tarkoituksena on ravisuttava kantapään kokemus järkytyksenä, joka voi syvimmillään sysätä Itsen todellistumiseen eri olemuspuolissa.

Kauneimman ajatuksen eläminen vetää puoleesi sielusi tahdon

Te kuulutte yhteen, jos niin on taivaassa sovittu. Joka tapauksessa uskosi eläminen kohottaa teitä siihen todellisuuteen, jossa olette yhtä. Kun tarkoitus on kuulua yhteen, polullemme ei tule muita kumppaniksemme ’erilläänolon’ aikana, kun olemme rakkaudessa kärsivällisiä antamatta pelkästään rakkauden vetovoiman tai muun vedättää suhteeseen, ja olemme tietoisia miksi vedämme puoleemme jotain alitajuisesti. Jos kohtaamme rakkaan, joka sielua, sydäntä ja mieltä myöten tuntuu todelliselta kestävältä kumppanuudelta, on se merkki siitä ettei liekki palaa takaisin, vaan taivaassa on päätetty toisin. Joka tapauksessa uskosi teihin toimii sysäyksenä, joka kohottaa ihmisyyttäsi sielusi sointuun ja uskosi eläminen tekee sinusta säteilevän kauniin. Uskoithan ennen kaikkea sieluusi, eli teihin. Uskosi on tuonut siinä tapauksessa kauniiden periaatteidesi mukaisen jalon kumppanin eteesi.

Katso taaksepäin liekkeysmatkaasi kauneimman, hyveellisen ajatuksen näkökulmasta. Mitä matkastasi olisi jäänyt tekemättä, jos olisit elänyt kauneimman ajatuksesi mukaisesti? Voi olla, että jompikumpi tai te molemmat olette käyttäytyneet rakkaudelle sopimattomalla tavalla. Silti se ei tarkoita, ettei kaikki voi kääntyä toiseksi eläessäsi uskosi mukaisesti.

Kaksoisliekkimatkassa on kyse Itsenäistymisestä ja luottamuksessa elämisestä

Kun ensin vapaudut ihmisyydessäsi, silloin kauneimman ajatuksen eläminen ei ole pilvissä liihottelua, vaan sitä että puun latva on korkealla ja sen juuret ovat yhtä syvällä maassa. Sinun juuresi on aivan yhtä syvällä kuinka syvälle haavasi on tehnyt lovensa sinuun. Haavasi eheytymisen kautta juurrutat juuresi maahan. Ensin vuodatit haavasta veresi maahan, nyt eheytät sen. Merkki ihmisyytesi tasapainosta on, että elät samanaikaisesti rajattomassa myötätunnossa ja totuuden rajoissa. Et millään tavoin ohita ihmisyyttä. Sinun ajatuksesi liekistäsi on paras peili kertomaan tämän.

Muista että teidän molempien latvat ylettyvät yhtä korkealle, niin myös teidän haavanne ulottuvat yhtä syvälle maan juuriin. Vaikka jompikumpi tai molemmat olisivat langenneet maan loveen yhtä syvälle, kun toinen kohoaa kohti latvaansa alkaa niin tapahtua myös toiselle. Voima välittyy toiselle. Te olette yhtä, hän on liekkisi. Hän kulkee eteenpäin vapautumisessaan aivan yhtä lailla kuin sinä. Vaikka tilanne näyttäisi sinun silmiisi miltä tahansa, todellisuudessa asiat voivat olla päinvastoin. Niin teidän on mahdollisuus saada liekki uudelleen roihuun, ja hän palaa, koska hän palaa polkua pitkin sieluunsa – teidän yhteiseen sieluunne. Vapaana hän muistaa uudestaan, vaikka olisi unohtanut, ja hän ottaa yhteyttä kun on valmis.

Liekkeys ei ole mukavaa sielukumppanuutta, jossa kohtaatte keskenänne ihmisyytenne varjoja. Matkassa on kyse Itsenäistymisestä ja luottamuksessa elämisestä, kunnes olette valmiita molemmat kohtaamaan toisenne siinä ulottuvuudessa jossa rakkaus asuu, kukoistaa ja kestää myös ihmisyydessä.

<3 Anna-Kristiina

Valmennan tulevilla Rakkauden paratiisipolku-kursseillani sinua avautumaan rakkaudesta elämiselle ja vetämään puoleesi sen oikean, jonka kanssa rakkaus voi kukoistaa kestävällä perustalla. Vapaudut luomaan seksuaalisesti jumalallista rakkautta, jossa myös totuus on läsnä. Tilaa Paratiisi postia ja saat syksymmällä alkavista kursseista tuntuvia tarjouksia. Uutiskirjeessäni vastaan myös mahdollisiin kysymyksiisi.Löydät minut myös instagramista.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.