Käsillä oleva kollektiivinen muutos on kutsu naisille astua esiin

Elämme tällä hetkellä ennennäkemätöntä aikaa, jossa olemme keskellä suurta historiallista muutosta.

Tällä hetkellä on menossa monia kriisejä ja näyttää siltä kuin maailmassa tapahtuisi asioita, joita ei rakkaudessa elävät johtajat sallisi.

Muutosvauhtia lisää myös kollektiivinen tietoisuuden nosto, joka tuo meille kuin tarjottimella näkyväksi ennen piilossa olleita asioita. 

Työssäni naisten auttajana olen huomannut, että vauhti kiihtyy: menneisyyden asiat tulee kohdattavaksi ja alitajunnasta kumpuaa syviä haavoja ja pelkoja sekä naisen Pyhintä voimaa todella herätellään esiin. Vaikka näitä voi olla kivuliasta kohdata, samaan aikaa isot kollektiiviset muutokset voidaan nähdä lahjoina. Meille tuodaan nenän eteen asioita kohdattavaksi, joita ihmiskunnan on aika nähdä ja muistaa. 

Mutta miten tämä kaikki liittyy meihin naisiin ja todelliseen voimaamme?

Kaiken tämän nähtyä ja vieläkin syvemmän ymmärryksen naisen todellisesta voimasta laskeuduttua, olen tullut entistä vahvemmin siihen lopputulokseen, että muutos kohti rakkautta on nyt meidän naisten käsissä. 

Annas kun selitän. 

Kymmeniä tuhansia vuosia sitten oli aika, kun naiset olivat ne jotka johtivat heimoaan. Nämä naiset pitivät huolta jokaikisestä heimon jäsenestä syvällä rakkaudellaan, hoivallaan sekä järkkymättömällä Äidin olemuksellaan. Intuitiotaan kuunnellen nainen johdatti heimonsa oikeisiin paikkoihin sekä opasti heimon miehet parhaiden metsästysapajien äärelle. 

Näinä aikoina kylän viisaat Äidit pitivät heimonsa yhdessä ympäröiden sen rakkaudella. Silloin arvossa pidettiin erityisesti hedelmällisyyttä, pehmeyttä, sisäisen viisauden kuuntelua, toisesta huolehtimista, elämälle antautumista. Kun elettiin yhtä luonnon kanssa, nämä olivat arvoja joilla hengissä säilyminen oli varmempaa. 

Se oli siis aikaa jolloin feminiiniset arvot kukoistivat. (Huom! Maskuliini ja feminiini puoli on meissä jokaisessa oli mies tai nainen.)

MATRIARKAALISESSA AJASSA OLI KÄÄNTÖPUOLENSA

Ajan saatossa feminiinisen voiman ottaessa enemmän ja enemmän valtaa, miesten asema alkoi olla heikko ja esimerkiksi isyyttä ei tunnustettu ollenkaan. Oli vain äidit ja heitä palvottiin. Vain naiset saivat kokoontua tekemään pyhiä seremonioitaan, mutta miehillä ei ollu tilaa kokoontua keskenään. 

Miesten heikko asema johti siihen, että miehet kyllästyivät tilanteeseen ja pikkuhiljaa naisia alettiin syrjäyttämään heimon viisaiden paikaltaan.  Sitä myötä naiseutta ja äitiyttä alettiin painamaan alas. Se tarkoitti samalla sitä, että feminiinistä polariteettiä alettiin järjestelmällisesti tuhoamaan. Samalla maailmaan alkoi syntyä sotia ja kilpailua. 

Naiseuden ja feminiinisen ytimemme järjestelmällinen tuhoaminen tarkoitti syvällä tasolla sitä, että kaikesta olemassa olevasta irrotettiin rakkaus, pyhyys, lempeys. Itse elämä. Jäljelle jäi rikkinäinen maskuliinisuus eli riisto, ahneus, kilpailu, alistaminen, ja oman edun tavoittelu. 

Syntyi rikkinäisen maskuliinin luoma maailma eli patriarkaalinen aika. Syntyi maailma, jossa sekä miehet, että naiset kärsivät, kun kaikesta oli “irrotettu” rakkaus. Tilalle tuli rikkinäisen maskuliinin ylivalta, joka heijastui niin yksilöihin kuin yhteisöihinkin.

Tällä olemme päässeet pisteeseen, jossa esimerkiksi sodat, nälänhätä, mielenterveysongelmat, rikollisuus, huostaanotot, uupumus, stressi ja masennus ovat arkipäivää. Kollektiivisesti olemme saavuttaneet lakipisteen kaiken kärsimyksen kanssa. Kaikki tämä mitä maailmassamme nyt tapahtuu on näyttämässä meille miten kauas olemme menneet todellisesta luonteestamme ja mitä se meille tekee, kun painamme alas feminiinisen puolemme. 

Olemme siis eläneet läpi matriarkaalisen ajan, jossa naiset johtaa. Olemme myös eläneet läpi patriarkaalisen ajan, jossa miehet johtaa. Olemme historian saatossa huomanneet, että kummankaan polariteetin ylivalta ei toimi. 

Se mikä toimii, on se, että alamme elämään harmonisessa liittossa. 

Olemme kollektiivisesti tulleet pisteeseen, jossa on aika tuoda feminiiniset ja maskuliiniset arvot tasapainoon sisällämme ja sitä myötä muutos alkaa näkyä myös ulkopuolellamme. 

Nyt vuosituhansien jälkeen, olemme siirtymässä kolmanteen aikakauteen. Se uusi aikakausi on täällä nyt! Olemme sen murroksen keskellä, mutta sitä ei vielä täysin nähdä.  

Kyse on siitä, että kaikki muuttuu. Vanhaan ei ole paluuta. 

Kyse on vain siitä, että mikä se muutos on ja kuka sen tekee? 

Jos haluamme tänne maailman, jossa kaikki lähtee rakkaudesta ja hyvyydestä, se muutos lähtee naisista. 

Miksi? 

Koska olemme eläneet niin pitkään ylimaskuliinisessa maailmassa, tarvitsemme tietoisen tasapainotuksen tilanteeseen. Tämä tasapainotus vaatii eheytetyn feminiinin nousua. 

Ja koska suurin osa naisista kantaa ydinolemuksenaan feminiinistä polariteettia, on feminiinisen lempeyden esiintuojat usein naisia. 

Kun feminiininen polariteetti nousee maailmassamme, alkaa maskuliininenkin puoli meissä eheytyä ja löytää Pyhän muotonsa.

Naisten on lähtökohtaisesti helpompi päästä kosketukseen pehmeään, antautuvaan, hoivaavaan puoleensa kuin miesten. Se johtuu siitä, että naisen kokonaisuus on rakentunut sille, että hän on äiti. Nainen on joka solua myöten luotu niin, että sen syvin tehtävä on ravita ja hoivata elämää. Äiti tietää mitä on rakastaa lastansa pyyteettömästi. Vaikka ei koskaan fyysisesti äiti olisikaan, jokaisen naisen ytimessä on sama kyky rakastaa ja hoivata syvästi. Tämä on mitä syvintä feminiinistä puoltamme. 

Feminiinin ydin on ajatella koko heimon yhteistä hyvää. Pitää heimo koossa ja rakkaudessa. Ravita henkisesti yhteisöään ja juuri tätä tämä maailma kaipaa nyt enemmän kuin koskaan

Naisen todellinen voima on pehmeys.  

Tämä on ollut patriarkaalisessa maailmassa kadoksissa. Maailmaamme on ajanut oman edun tavoittelu ja kilpailu. Se tekee meistä sisäisesti kovia ja kuivia.  

Kun me naiset herätämme Pyhän Äidin sisällämme ja valjastamme sen kaikkeen elämässämme, tämä maailma muuttuu. 

KUN NAISET AKTIVOIVAT FEMINIINISEN PUOLENSA, SE LUO KOLLEKTIIVIIN KENTÄN, JOSSA MIESTEN ON HELPOMPI TEHDÄ SAMA PERÄSSÄ

Naisten aktivoituminen on nähtävissä jo hyvin selvästi. Esimerkiksi mielenosoituksissa, henkisillä kursseilla tai rakkauden tapahtumissa näkee naisia selkeästi enemmän kuin miehiä. Se johtuu siitä, että naisia kutsutaan nyt. Naisia kutsutaan astumaan Pyhään feminiini voimaan ja avaamaan suunsa.

Ei ole kuitenkaan tarkoitus, että naiset yksin tekisi muutoksen vaan miehet tulee mukaan. Naisten tehtävänä on vain raivata tietä eheytetylle feminiini energialle.

Vuosituhansien ajan miehet ovat sotineet keskenään ja joutuneet toimimaan raa’alla tavalla selviytyäkseen kovassa maailmassa. Se on suurin syy sille miksi mies on joutunut rakentamaan isot suojamuurit sydämen ympärille. Samaan aikaan jossain hyvin syvällä miehen sisällä on haavoitettu pieni poika, joka janoaa äidin rakkautta, hoivaa ja antautumista äidin turvalliseen syliin. 

Tämä aika kutsuu myös miehiä purkamaan suojamuurinsa. Se voi olla todella kivuliasta ja siksi moni mies voi tarvita naisen hellää apua. Kun me naiset herätämme sisäiset Universaalit äitimme, miehet voivat vihdoin romahtaa lempeän ja järkkymättömän äidin syliin. Äidin syliin, joka kaikella hoivallaan pystyy häntä tukemaan syvien kipujen noustessa pintaan. 

Me voimme olla miehille se rakkaus, joita he eivät välttämättä ole koskaan omalta äidiltä saaneet. Miten merkittävää työtä se on!

Mieti sitä maailmaa,  jossa miehet johtaisivatkin heimoaan sydämestä käsin eikä pienen pojan haavoista käsin? Mitä silloin maailmalle tapahtuisi? Olisiko sotia, riistoa, nälänhätää, ääririkkaitta ja ääriköyhiä vai olisiko hyvyys jaettu tasaisesti ja kaikista pidettäisi huolta fyysisen tason lisäksi henkisesti?

NAINEN ON RAKKAUDELLISEN MUUTOKSEN MOOTTORI

Vaikka maailmantilanne voi välillä näyttää toivottomalta, samaan aikaan se vauhdittaa meitä omaan sisäiseen työhön enemmän kuin koskaan. Kaikki illuusiot, vääristymät ja syvät kivut tulevat nyt pintaan vauhdilla. Samalla tämä on ennennäkemätöntä aikaa, jossa paraneminen voi tapahtua nopeammin kuin koskaan ennen.  

Kaiken tämän keskellä ihmiset tuntuvat olevan valmiimpia muutokseen kuin koskaan. Päivästä toiseen hämmästyn miten huimia muutoksia ihmiset pystyvät tekemään lyhyessä ajassa! Se johtuu siitä, että tämä historiallinen aika on otollista muutostyölle.

On tärkeää, että ne ketkä ovat tarpeeksi rohkeita avaa suunsa, koska se avaa samalla tien toisille. 

On erityisen tärkeää, että ne ketkä ovat hyvässä tilassa itsensä kanssa, tukevat niitä kenellä elämä on haastavampaa tällä hetkellä. 

Vaatii meiltä naisilta uskallusta eheyttää oma sydämemme ja laskeutua kohtumme kannatteluun ja sisäiseen turvaan sekä ilmentää todellinen olemuksemme myös toisille. Nämä ovat avaintekijöitä sekä itsemme eheyttämiseen naisena, että toistemme tukemiseen. 

Myös itse haluan tukea naisia omassa Pyhän voiman aktivoimisessaan siksi, että täällä olisi yhä enemmän naisia, jotka voivat tukea toisia. Mitä useampi sytyttää sisällään feminiinisen liekkinsä ja juurruttaa sen ihmisyyteen sitä nopeammin maailmamme muuttuu. 

On meidän naisten aika astua Pyhän Äidin olemukseemme. Maailmamme kutsuu siihen enemmän kuin koskaan. Meillä ei ole enää varaa piilotella itseämme ja todellista Pyhää feminiinisestä voimaamme. 

On aikamme nousta siihen keitä todella olemme: “Now or never.”

Rakkaudella,

Roosa

lähde: Naismystisismi – Maetreyii Nolan

 

Tähän muutokseen tueksi kauttani syntyi Olen Nainen -valmennusmatka. Tämä konsepti syntyi naisen todellisen voiman aktivoimiseen ja sen todeksi elämiseen. Tällä valmennusmatkalla käsittelemme, aktivoimme ja linjaamme sydämen, kohdun ja kurkun alueet. Nämä ovat keskeisimmät elementit Pyhän Naisen olemukseen astumisessa sekä sen fyysiselle tasolle tuomisessa. Lue lisää täältä: https://www.roosahirvonen.fi/olen-nainen-valmennusmatka

Olet myös tervetullut Parantavaan energiahoitoon, joissa voidaan käsitellä esimerkiksi naiseutta, kohtua, lantiota ja aktivoida naisen Pyhää voimaa. Lue lisää:https://www.roosahirvonen.fi/parantava-energiahoito

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.