HYVINVOINTImyyjäiset, minkälainen oli vereni?

 

Kaiken tämän remppakiireen ja stressin keskellä osallistuin Lifecentrellä järkättyyn hyvinvointi tapahtumaan. Kaksi päiväisissä myyjäisissä oli erittäin mielenkiitoisia juttuja tarjolla. Kummasti päivän aikana piristyin ja sain lisää energiaa ollessani tälläisten asioiden äärellä. Hyvinvointi, terveys, virkeys, elämänilo, luonnollinen ravitseva ruoka ja rentoutuminen ovat sellaisia arvoja, joita itse kannatan ja haluan omassa elämässäni vaalia. Tälläisissa tapahtumissa pelkästään paikalla olemalla saa henkistä pääomaan pitkälle. Kun on itse hieman väsähtänyt, on mukava olla energisten hyväntuulisten ihmisten kanssa tekemisissä. Mainitsemani asiat saa minut isnpiroituneeksi ja oma elämäntehtäväni liittyy varmasti noiden mainitsemieni alueiden pariin.Myyjäiset olivat hyvin järjestetty ja miniluennot olivat erittäin toimiva idea. 15 minuutin luentojen aiheena olivat mm. vitaniinien tarpeellisuus, tunteiden johtaminen, läsnäoleva seksi, veren puhtauden merkitys, radox-signaalimolekyylien merkitys terveydelle, kehittyvä parisuhde jne. Kerkesin käymään muutamilla luennoilla ja olipa siellä asiantuntevia ihmisiä puhumassa!

Picture

Picture

Mun ja Heidin pöydässä testailtiin makutestin avulla suolamineraaleja. Me testailtiin ihmisiltä mm. kalium, natrium, magnesium ja jodi tasoja yksinkertaisilla testeillä, joihin pääset tarkemmin tutustumaan meidän Äitiyden Voima- verkkovalmennuskurssilla. Meillä oli myös myynnissä aivan mahtavasti imeytyvät BetterYou:n vitamiinisuihkeet, joita voimme lämpimästi suositella kaikille. BetterYou:lta löytyy mm. magnesium, , B-, D-, monivitamiini suihkeet joista lapsetkin pitävät. Hyvänmakuinen suihke suuhun ja vitamiinitasot kohenevat silmissä!
Picture

Picture

Picture

Samuli Perälä oli tekemässä kuivaverianalyysejä paikanpäällä. Olen käynyt säännöllisesti mittauttamassa vereni puhtauden sekä terveydentilani kyseisellä testillä jo vuodesta 2010. Veripisarasta analysoitava testi kertoo mitkä elimistön toiminnat ovat hieman alavireisiä. Itselläni veren puhtaus oli ihan hyvä, mutta sitten imusuonisto, vatsanalueen sisäelimet ja maksa olivat ylikuormittuneessa tilassa. Maksan kuormitus voi hyvin johtua myös univajeesta. Imusuoniston eli lymfan kanssa itsellä on hieman aina ollut myös haasteita. Siihen tietysti vaikuttaa monet asiat mutta myös liika ja liian vähäinen liikunta. Magnesiumin vaje saattaa myös johtua kaliumin puutteesta, koska ne toimivat kehossamme vastapareina. Magnesiumia olen eri muodoissa tankannut jo muutaman vuoden ajan paljon ja Samuli sanoikin, että kyseessä saattaa olla myös kalium vaje. Meidän testien perusteella huomasin että kaliumin puutetta saattaa itselläni todellakin olla! Testin perusteella voisin alkaa kiinniittämään uneen paremmin vielä huomiota, mikä ei todellakaan ole helppoa pienen lapsen kanssa! Muutenkin kaikenlainen rentoutuminen ja rauhoittuminen olisi paikallaan varmasti 😉
Picture

Mitra Vasara on kirjoittanut mainion kirjan Seksi ja läsnäolo. On mukavaa kun seksistä puhutaan luonnollisesti osana hyvinvoivan ihmisen elämään. Mielestäni seksistä annetaan hyvin yksipuolinen kuva, on porno tai sitten ylimaallinen tantra ja tällä välillä ei ole mitään. Kannattaa ostaa kirja jos haluaa parantaa tai muuttaa seksielämäänsä hieman tai paljon. Kirjan avulla lähennyt myös aivan varmasti kumppaniasi, sillä sieltä löytyy paljon mukaansatempaavia tehtäviä. Heidi haastatteli Mitraa aiheesta ja täältä löydät sen.
Picture

Ihana Eeva-Maria tekee enkeli- ja energiahoitoja Tampereen seudulla. Olisin ostanut häneltä enkeli-kortit itselleni mutta siinä hässäkässähän se unohtui. Energisoivat kivet ovat myös erittäin mielenkiintoisia. Eeva-Maria oli raskaana ja siitä aiheestahan olisi riittänyt vaikka kuinka paljon juteltavaa.
Picture

Sanna Enroos kertomassa uudesta ihme juomasta nimeltä Asea. Olen kuullut aikaisemmin tästä tuotteesta paljon hyvää ja mielenkiintoni heräsi ihan uudelle tasolle kuultuani Sannan esittelyn tuotteesta. Uskon, että uusien innovaatioiden edessä lääketeollisuus alkaa pikkuhiljaa menettämään ylivaltaansa tälläisille tuotteille jotka vahvistavat terveyttä ja jopa parantavat monia kehollisia onegelmia. Itse aion aloittaa muutaman viikon kuurin kunhan saan tuotetta käsiini. Kannattaa tutustua tähän soluja parantavaa tuotteeseen!
Picture

Kaksi päivää tasaista kuhinaa “markkinoilla”.
Picture

Oliver kävi soittamassa äänimaljoja tai kongia paremminkin.
Picture

Ihanien naisten syleilyssä. Heidi ja Mitra vastasivat pääosin Hyvinvointimyyjäisten järjestelyistä.
Picture

Picture

Böönan Linda vastasi tarjoiluista ja ne olivat aivan ehdotonta huippuluokkaa! Oli makeaa ja suolaista raakakakkua ja erilaisia juomia, erittäin toimivia vaihtoehtoja hyvinvointitapahtumaan! Linda tekee kakkuja jo useaan paikkaan Tampereella mm. Sokokselta ja Stockmanilta niitä voi saada. Jos on juhlat tulossa ja et itse kerkeä tekemään tarjoiluja, voin lämpimästi suositella ottamaan yhteyttä Lindaan.<3:lla
Elina

Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus/ Elina Ojaniemi

Lukemisen voima – tie itsetuntemuksen syventämiseen

Yleisesti on tiedossa että lukeminen kannattaa monista syistä. Lukemisen on todettu mm....
Lue lisää

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.