Hyvästi heräämisen minä-projekti, tervetuloa armo!

Etsitkö valaistumista, heräämistä todellisuuteen ja todelliseksi Itseksi? Luovu etsinnästä, luovu valaistumisesta. Herääminen ei ole tie päämäärään jota tavoitella, eikä mikään ole sinulta hukassa minkä olet kuoren ja kerrosten alle kätkenyt. Olet jo kotona, mutta matkaat mielen maailmaan etsimään. Mielen maailmassa etsintä tuppaa venymään.

Suoritatko ja shoppailetko itseäsi valaistuneeksi?

Mieli tuo helposti mukanaan maailman tavat sinne, missä maailman ei kuuluisi olla. Henkisyydestä tulee suorittamista ja sama stressaantunut juoksu oravanpyörässä jatkuu. Suorittamiseen liittyy jännite tämän hetken ja tavoitteen välillä, taju matkasta jota ei oikeasti ole olemassa.

”Jos meditoin niin ja niin monta tuntia ja puhdistaudun, jos teen vielä enemmän hyvää, jos hymyilen vielä leveämmin, jos pinnistelen vieläkin paremmaksi, niin ansaitsen varmasti valaistumisen. Tai ainakin olen uskottavan valovoimainen, samalla kun sisäisesti repeän.” Sielu jatkaa oloaan mielen tuollapuolen mielen tavoittamattomissa.

Maailmallinen mieli shoppailee. ”Kunhan kehitän itseäni aina vain lisää, kunhan teen vielä sen ja sen harjoituksen niin…” Mieli on kokeilunhaluinen, se kahmii kirjoja, koluaa läpi kurssit, hoidot, menetelmät. Tätä hetkeä ei tavoita kehittämällä itseään ja oppimalla lisää ja lisää, niin voi muuttua paremmaksi ja valistuneeksi ihmiseksi ja temppujentekijäksi. Se kaikki on tyhjän tilan täytettä, mitä ilman tyhjä tila olisi avoin täyttymään rakkaudesta.

Mistä Luoja välittää

Jumala ei välitä siitä kuinka monta tuntia istut risti-istunnassa, kuinka paljon paastoat, kuinka paljon teet ns. hyvää ja työstät itseäsi, kuinka henkisesti oppinut olet, kuinka älyllisen valistuneesti osaat puhua non-dualistisesta todellisuudesta yksittäisten kokemusten tai gurujen kuuntelemisen vuoksi, niin että vakuutat muut siitä kuinka herännyt oletkaan. Jumala ei välitä siitä kuinka monta henkisteknistä temppua taidat. Pikku lapsi etsii Isän huomiota, taputuksia. Se haluaa kuulla kuinka hyvä se on Isän silmissä, mutta Jumala ei välitä sirkuksesta. Hänen armonsa on loputon eikä katso tekoihin.

Ainut mistä Luoja välittää on että päästät irti kouristusotteestasi maailmaan, jota kannat mielessäsi. Luoja välittää siitä, että rakastat Häntä; ei siksi että Hän tarvitsisi rakkauttasi, vaan että voimasi lähteenä ja innoituksena olisi Luoja. Luoja välittää siitä, että paljastat kuinka ainutkertaiseksi ja kauniiksi timantiksi Hän sinut loi. Hän välittää siitä, kuinka syvästi rakastat Luojan luomusta luomakuntaa, ja palautat sen alkuperäiseen paratiisilliseen tilaansa. Luoja välittää siitä, kuinka innoittuneesti luot Hänen kanssaan ja täydellistät Hänen luomusta Hänen lapsenaan.

Sydän päästää irti

Sydän tunnistaa ja omistautuu olennaisimpaan, niin etsintä jää lyhyeen. Sydän päästää irti. Sydän sulautuu elämän yksinkertaisuuteen ja luonnollisuuteen. Luoja elää luonnollisuudessa. Et tarvitse muuta kuin muistutuksen, että kaikki mitä tarvitset on sisimmässäsi. Kun antaudut täydesti Jumalalle, uppoat Hänen syliinsä. Olethan Jumalan lapsi. Sinun ei tarvitse ponnistella sen eteen mikä jo olet. Sinun ei tarvitse ponnistella syntyäksesi.

Olet tottunut ajattelemaan synnytyksen olevan kivulloista. Jumalan lapsi syntyy luonnollisesti niin kuin oikeakin lapsi, kun antaudut avautuvalle. Herääminen ei ole radikaali hyppy tuntemattomaan. Ajatukset ja inhimilliset tunteet eivät lakkaa kertaheitolla. Alitajunta on edelleen olemassa, vaikka heräämisen hetkellä onkin pelkkä puhdas tietoisuus. Peruuttamatonta on se, että kun kerran olet syntynyt, et voi palata takaisin kohtuun.Todellisuus paljastuu samalla tavoin kuin lapsi putkahtaa ulos kohdusta ja aistii maailman ensimmäistä kertaa. Sitä ennen hän on kohdussa saanut maailmasta aavistuksia, muttei nähnyt sitä kaikessa värikkyydessään ja monimuotoisuudessaan.

Parantuminen vaiko herääminen etusijalle?

Saatat asettaa parantumisen ykkössijalle. Koet että sinussa on parannettavaa, jolloin samastut ihmisyyden haavoihin ja tarinaan, jonka pikku itse tapahtumista synnytti. Tarina tapahtumineen on uni, jota todellinen ehyt itsesi katsoo siihen samastumatta. Et ollut koskaan rikkinäinen, olet vain unohtanut minuutesi eheyden. Jumalan silmin sinussa ei ole mitään parannettavaa. Olet äärettömän rakkauden arvoinen, olitpa ihmisenä mitä tahansa.

Unessa paranneltavaa riittää loputtomiin kuin ränsistyvässä omakotitalossa. Työstäminen on raskas taival omin voimin ilman armon läsnäoloa ja unen hahmoon samastuessa. Käänne tapahtuu kun laitat tärkeimmäksi suhteen Jumalaan. Päästät irti ja rakkaudessasi annat koko taakkasi Jumalan haltuun. Niin on taakkasi kevyt kantaa. Kohoat vapaaksi sieluksi, joka todistaa ja hyväksyy armollisesti pikku itsen vääristymineen. Niin alat vapautua armon voimasta luonnollisuuteen kaiken tarpeettoman varistessa yltäsi pois. Rakkauden armo kannattelee elämän myötävirrassa, kun elät sieluna elämän virtauksesta käsin. Ainut mitä pikku itse tarvitsee on rakkaus. Ainut mitä sydämesi, mielesi ja ruumiisi tarvitsee on rakkaus. Vapautuminen alkaa tapahtua Itsestään eikä työlästä työstämistä tarvita. Valo valaisee Itsestään tunteiden ja ajatusten varjot. Rakkaus on voima kaiken vapautumisen takana ja korkeimman totuutesi (sen ainoan muuttumattoman) eläminen rakkauden voimasta korjaa laivasi kurssin harmoniaan Jumalan tahdon kanssa.

Todelllisuus on niin viaton ja lapsenomainen

Valaistumisen ja heräämisen käsite kääntyy helposti kaiken ykseyttä vastaan sen jakaessa ihmiset nukkuviin ja heränneisiin. Kun kohtelemme jokaista edessämme olevaa ihmistä koko kaikkeutta mukanaan kantavana Jumalan lapsena, hän alkaa uskoa niin ja herää unestaan. Parasta mitä voimme antaa on luopua heräämisen käsitteestä. Todellisuus on niin viaton ja lapsenomainen, ettei sitä tahdo käsitteellistää valaistumiseksi tai heräämiseksi. On luonnollista tuntea syntymän riemua, muttei jäädä siihen kiinni, vaan jatkaa elämää  elämästä riemuiten kun vihdoin elossa ollaan.

Katse Minä-projektista Luojaan

Kun niin luonnollinen asia käsitteellistetään ja menetelmällistetään, siitä tehdään iso ’juttu’, josta puhua ja opettaa. Mieli rakastaa käsitteitä, jotka pitävät sen aktiivisena, niin loputon keskustelu jatkuu elämän suoran aistimuksen sijasta. Heräämisestä tulee minä-projekti, ja kuulet ihmisten puhuvan: ”miksi minä en ole jo herännyt”, ”Se ja se on herännyt, se ei varmaankaan…” Ja kun heräät teet mission muiden herättämisestä, sen sijasta että vain riemuitset puhtaasti todellisuudesta, jolloin se tulee muillekin läsnäolevaksi.

Kaikki huomio heräämisprojektissa on ’minun’ heräämisessä. Säästyt henkisen itsen kehittymiseltä, kun et tavoittele yksilönä valaistumista. Tahdot vain tuntea Luojasi läsnäolon, jota rakastat. Se riittää. Rakkaus Jumalaan muuttaa kaiken. Tärkeää ei ole herääminen, vaan suhteesi Jumalaan jolta kaiken saat. Kaikessa on kyse suhteesta Luojaasi. Kun antaudut aistimaan rakkauden ja mitä palavammin rakastat Luojaasi, voikin olla että siinä samalla armon voimasta täytyt Jumalasta. Jumala täyttää sielusi, minuutesi, sydämesi, mielesi ja ruumiisi, ja oletkin yhtä Jumalan kanssa, sinä Jumalassa ja Jumala sinussa.

Heräämisen soisi tapahtuvan kaikille, mutta minä-projektia siitä ei tarvitse tehdä. Voisiko olla niin, että janotessasi niin suuresti Jumalaa, tahdot poistaa sinun ja Jumalan ja sinun ja lähimmäisen rakkauden väliltä kaiken sen mikä estää suoraa yhteyttänne. Esteiden alta paljastuu itsestään jumalainen elämä.

Maailma ilman heräämisen käsitettä ja guruja

Millainen olisi maailma ilman guruja, käsitteitä ja menetelmiä? Ihmisolennot ovat ihmisolentoja ja keskenään luonnollisessa vuorovaikutuksessa. Kun vaikkapa havaitset jossakin ihmisessä erityistä rauhaa, kerrot sen hänelle. Siitä syntyy luonnollinen viisauden jakaminen, jossa on mukana molemminpuolinen arvostus, jossa kukaan ei odota mitään keneltäkään tai aseta odotuksia miten heränneen tulisi käyttäytyä, koska mielessä ei ole olemassa heränneitä. Samantien voisimme heittää roskakoriin kaikki muutkin käsitteet, ja kohdata ihmisen ihmisenä.

Paradoksaalisesti puhuessani heräämiskäsitteen tarpeettomuudesta, joudun käyttämään käsitettä herääminen :). Olen muuten kirjoittanut kirjan Syntyvä on ikilapsi, jonka takakannessa loimottaa lause: Synnytkö sinä vai syntyykö Jeesus? Herääminen on synnyinoikeutesi” :-D. Kirja on ihmeellinen toden peilin kertoma elävä tosisatu todellisuudesta ja siitä kuinka meistä tulee paratiisin luojia, ja alamme luoda maanpäällistä paratiisia. Toinen kirjani Kohota siipesi, lennä! taas johdattaa sielujoutsenen runoisin siivin paratiisin portille Syntyvä on ikilapsi-kirjan alkuun.

Adoptoi omaksesi ikilapsi ja kohota siipesi, lennä joutsenen siivin nyt kampanjahintaan -10% tarjouksella 15.-22.9. Tutustu tarkemmin napauttamalla www.uusiihminen.fi. Instagramissa lainaan otteita kirjoista kirjakampanjan aikana . Tai tilaa Paratiisipostia-kirje ja tee tuttavuutta kanssani lähemmin.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.