Hirveän terveellistä raakakkua ja päivän puuhastelua

 

Lauantai päivä alkoi sali treenillä. Tehtiin Suvin kanssa käsiä sillä muu keho oli aikalailla jumissa. Käsille voi tehdä aina treeniä sillä niissä on pieniä lihaksia jotka ei kuormita kehoa liikaa. Jos muutenkin keho ei ole parhaassa iskussa niin silloin kevyempi treeni on paikoillaan. Ghettosalilla on hyvä treenata.
Treenin jälkeen teimme Suvin avustuksella aivan ihan aterian luomu lampaan lihasta ja parsakaalista. Hyvä postwork out-ateria. Riisi ja salaatti puuttuu kuvista. Parempaa kuin missään intialaisessa ikinä.
Juhlimme jo hieman etukäteen Oliverin 1-vuotis synttäreitä. Chagan Suvi loihti meille mahtavat kakut. Voin laittaa reseptit myöhemmin.
Sää suosi ja osa vieraista sai olla ulkona istuskelemassa ja makoilemassa.

Tätini katsoi Oliveria iltapäivästä eteenpäin ja nyt olisi ollut paikka lähteä vaikka kaupungille ravintolapäivään ja vaihtoehtona oli myös Pyrinnön koripallo ottelu. Olimme Suvin kanssa kuitenkin niin poikki joten leffa ja lepo kutsui meitä. Nukuimme tietenkin läpi elokuvan ja se teki kyllä hyvää. Mukavan rento päivä ja synttärit todellakin ilman stressiä.

Onni koostuu pienistä asioista <3

Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus/ Elina Ojaniemi

Lukemisen voima – tie itsetuntemuksen syventämiseen

Yleisesti on tiedossa että lukeminen kannattaa monista syistä. Lukemisen on todettu mm....
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.