Helppo tantrinen rintahieronta

Tantrinen rintahieronta
Tantrinen rintahieronta pitää rinnat kauniina ja terveinä.

Muistatko sen hyvän olon tunteen hieronnan jälkeen, kun veri kiertää kehossa vapaasti, energia virtaa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista? Myös rinnat kaipaavat hierontaa pysyäkseen terveinä, kauniina ja herkkinä. Tämä tantrinen rintahieronta on onneksi helppo tehdä kotona!

Tiesitkö, että rinnoissa on imukudosta, johon voi kertyä epäpuhtauksia ja jopa tukoksia? Näitä aiheuttavat mm. alumiinisuoloja sisältävät deodorantit, muut kosmetiikan kemikaalit, ympäristömyrkyt ja ruoan mukana tulevat lisäaineet. Lisäksi kireät rintaliivit puristavat rintakehää ja kylkiluita rintojen alta ja voivat siten haitata verenkiertoa sekä lymfanesteiden kulkua.

On kuitenkin olemassa helppo ja nopea tapa huolehtia rintojen hyvinvoinnista: tantrinen rintahieronta. Rintahieronta on osa sekä tantrista että taolaista perinnettä. Itse kutsun rintahierontaa tuttavallisesti tissihieronnaksi. Tissihieronnan voi tehdä itse, ja tästä voi tehdä kauniin rituaalin, jolloin pitää itsestään huolta. Erityisen nautinnollista kuitenkin on, jos hieronnan saa kumppanilta!

Olen kuullut sellaisenkin väitteen, että naiset, joiden rintoja hierotaan säännöllisesti (omasta tai kumppanin toimesta), eivät sairastu rintasyöpään. Totta vai tarua, en tiedä. Mutta sen tiedän, että rintahieronta on ihana tapa yhdistyä omaan naisellisuuteen, rakkaudelliseen energiaan ja pitää itsestään huolta.

Tantrinen rintahieronta aktivoi lymfanestekiertoa ja poistaa rintakudoksesta epäpuhtauksia. Lisäksi säännöllinen rintahieronta voi kiinteyttää rintoja ja jopa saada ne kasvamaan! Olen myös huomannut, että aistillinen rintahieronta lisää rintojen herkkyyttä kokea nautintoa ja avaa voimakkaasti sydänchakraa.

Rintojen herkkyys paranee tantrisella rintahieronnalla
Nauti rinnoistasi ja palautua niiden herkkyys tantrisella rintahieronnalla.

Tykkään itse hyödyntää eri aisteja hieronnan aikana.Varaan rauhallisen hetken, laitan kaunista musiikkia soimaan, sytytän kynttilän ja aloitan koskettamalla ihoani kevyesti. Sitten otan puhtaisiin käsiin jotain hierontaöljyä. Tähän käyvät mm. luomulaatuinen kookosöljy ja jojobaöljy. Omia suosikkejani ovat huumaavan ihanan tuoksuiset jasmiiniöljy ja ruusuöljy. Ne tekevät oloni pehmeän naiselliseksi ja yhdistävät minut saman tien rakkauden energiaan ja sydänchakraani.

Miten tantrinen rintahieronta tehdään?

  1. Aloitus. Pese kädet lämpimällä vedellä niin, että ne lämpenevät. Varaa jotain ihoystävällistä öljyä (luomulaatuinen kookosöljy, jojobaöljy, ruusuöljy, arganöljy) lähelle. Asetu mukavaan asentoon sängylle, sohvalle tai tuolille. Lämmitä käsiäsi lisää ja aktivoi ne hieromalla niitä yhteen. Kun kädet ovat lämpimät ja tunnet niissä pientä kihelmöintiä, ota niihin öljyä.
  2. Rintakudoksen avaus. Rintojen hierontaan et tarvitse paljon voimaa, vaan lempeä ote toimii paremmin. Hiero rintoja pehmeästi viemällä öljyttyjä käsiä rintojen ulkosivulta alas ja sisäsivulta ylös. Tämä avaa rintakudoksen ja auttaa epäpuhtauksia poistumaan. Lähetä koko hieronnan ajan rinnoille rakastavia ja hyväksyviä ajatuksia (tai pyydä kumppaniasi kehumaan niitä).
  3. Kuona-aineiden poistaminen. Kun rintakudos tuntuu pehmeältä ja lämpimältä, hiero nännit ja nännipihat.  Voit nyt hieroa rintoja voimakkaammin. Laita välillä kädet kupeiksi rintojen ympärille ja hölskyttele niitä. Ravistelut ja hölskyttelyt auttavat edelleen epäpuhtauksien poistamisessa.
  4. Aistillisuuden ja herkkyyden lisääminen. Hiero rintakudosta, nännipihaa ja nännejä tavalla, joka tuntuu nautinnolliselta. Kokeile erilaisia otteita: lempeää, voimakasta, pyörittelevää, höyhenenkevyttä, nännien puristamista ja jopa vetämistä. Salli itsesi tuntea nautintoa. Iloitse rinnoistasi ja niiden tuottamasta nautinnosta. Muista hengittää syvään.
  5. Hieronnan päättäminen. Hiero rinnat vielä päinvastaiseen suuntaan kuin alussa eli sisäpinnalta alas ja ulkokautta ylös. Tämä sulkee rintakudoksen. Päätä hieronta muodostamalla käsillä suojaavat kupit rintojen päälle. Lopuksi aseta molemmat kädet sydämen päälle tai toinen käsi sydämen päälle ja toinen käsi kohdun päälle. Näin eheytät kehosi naisenergian ja luot yhteyden sydämen, rintojen ja kohdun välille. Kiitä rintojasi ja lähetä niille suukkoja. DONE!

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.