Hehkuva minä -kurssilla nostat piilotetun naiseutesi valoon!

Oletko ehkä sinäkin saanut kohdata henkisen kasvun matkallasi melko monenlaisia tunteita liittyen ulkoiseen olemukseesi?

Uskon, että et ole yksin. Me naiset tarvitsemme tässä ajassa paljon tukea siihen, että uskallamme loistaa omaa valoamme ja se tapahtuu irtautuessamme ulkoisista odotuksista – siitä, mitä meidän PITÄISI olla.

Onneksi Suomesta löytyy pioneereja myös luonnollisen kauneuden alalla.

Ihana intuitiivinen meikkaaja/kanavoija Iina Laine tuli eräänä syksyisenä perjantai-iltana luokseni tekemään minulle vihdoista viimein Hehkuva minä – kurssia. Edellisinä päivinä oli ollut aikamoiset sisäiset puhdistukset päällä, mutta ajattelin antautua elämälle jälleen kerran.

Sillä oletko kenties huomannut: eiköhän ne oikeat asiat tule aina eteesi, riippumatta oletko valmis!

Iinan yrityksen IinaLinen missio on: 

Saada naiset arvostamaan itseään, nostamaan itsetuntonsa ansaitsemalleen tasolle, murtaa vallalla olevia epäterveitä kauneuskäsityksiä ja antaa työkaluja, joilla luopua ulkonäköpaineista!

Iinan palvelut sopivat kuin nenä päähän Naiseuden voiman kanssa ja hän onkin tehnyt viime vuosina saman kurssin jo useammalle bloggaajallemme. Vuosi sitten syksyllä olin myös ystäväni Elinan kurssilla mukana kuvaamassa. Iina sanoi tällöin (yllättäen hyvin intuitiivisesti), että minun vuoroni tulee myöhemmin ja jäimme tutkailemaan oikeaa hetkeä. En tiennyt yhtään, millaisia puolia ja kuvia Iina minusta saa esiin ja kuten aina – läsnäolon, intuition ja tilanteen mukaan aina tapahtuu se, mikä sillä hetkellä haluaa tulla näkyväksi.

Hehkuva minä -kurssi:

Ei pelkkä tyylileikki, vaan syvä matka oman itsensä äärelle. Itsetunnon, oman arvon ja sisäisen potentiaalin voimakas nostatus!”

Kerron tässä kirjoituksessa kolmen tyylin kuvausmatkastani kuvien kera. Halusin antaa itse jokaiselle tyylille oman nimen. Haluan myös laittaa näkyväksi kuvien lisäksi myös tunteita, jotka liittyivät siihen, mitä koin kuvaushetkissä.

Ensimmäinen tyyli oli se, joka oli näistä kolmesta selvästi haastavin itselleni. Ehkä siksi, että se on myös näistä eniten piilossa oleva. Iinalla oli mukana kasvomaaleja (kuulemma ensimmäistä kertaa kuvaussessiossa minua ajatellen) ja kun kaivelin hänen kassistaan lappuhaalareita – joita olen itse käyttänyt viimeksi ala-asteella – Iina bongasi sisältäni lievoisen häpeän tunteen.

Niin ja häpeähän on merkki siitä, että oikeilla jäljillä ollaan. Tungin hieman kireät lappuhaalarit päälleni Namaste – topin alle ja aloimme leikkiä maaleilla. Se oli hauskaa! Kuvien otossa oli aluksi haasteita, että miten tässä nyt pitäisi poseerata. Lopulta unohdin koko posettamisen ja aloin hyppiä ja pomppia ja tehdä liikkeitä ajattelematta yhtään miltä näytän.


Annan tyylille 1 nimen: Pelle / Hullu

Tunteet, joita koen tässä: #noshame heittäytyvä spontaani hassu hillitön estoton vapautunut villi

Tämä puoli on näkynyt minussa enemmän lapsena ja nuorena – sen aikaiset ystäväni voivat todistaa 🙂 Minä olen se hulluttelija, joka on ehdottanut yhdessä housuun pissaamista, räkinyt toisia naamalle ja lähtenyt alasti pihalle tekemään kärrynpyöriä. Minä olen se, joka vetää mielummin överit kuin vajarit. Tämä puoli on piiloutunut minussa oikeastaan lähes täysin suorittamis- ja henkistymisaikakaudella. Mutta I know! Se on tulossa takaisin. Se tarvitsee vain oikeat olosuhteet ja hieman virikettä ympäristöstä. Ja luottamusta. 

 

 


 

Annan tyylille 2 nimen: Kuningatar

Tunteet, joita koen tässä: ylväs arvokas upea glamour knows her worth #beautiful

Iina loihti minulle ehkä kauneimman silmämeikin, joka minulle on koskaan tehty. Tässä tyylissä olin melko luonteva ja olisin voinut jatkaa poseerausta pidempäänkin.

 

 

 


 

Annan tyylille 3 nimen: Jumalatar

Tunteet, joita koen tässä: jalo puhdas viaton kaunis kutsuva feminiininen

Muistan lapsuudestani katsoneeni Heidi nimen (alkuper. Adelheid) tarkoittavan jalosäätöistä- ja muotoista naista. Iina levitti ruusuja ympärilleni ja sain rentoutua.

 


 

Suurkiitos Iinalle upeista kuvista ja ihanasta illasta!!

Lähdimme uuden meikin kanssa Tampereen yöhön nauttimaan tanssista –  valitettavasti löytämättä arvoistamme seuraa. Onneksi odotukset eivät olleet järin suuret, niin pettymystä ei tästä seurannut 🙂

 

Suosittelen Iinan kurssia ihan jokaiselle naiselle vahvistamaan itsetuntoaan erityisesti naisena. Iinalla on kyky nähdä sinut sellaisena, kuin sinä olet, mutta jota et vielä ihan uskalla näyttää itsellesi tai muille. Iinalla on upeat taidot loihtia sinusta esiin vahvemmin omat lahjasi.

Iinan tulevat kurssit:

  • 27.11 ja 29.11 Hehkuva minä kurssit Helsingin Shantissa
  • Tampereella ja muille paikkakunnille tilauksesta!
  • Laitilassa Iinan oma toimipiste

LIITY IINAN HEHKUVA MINÄ – RYHMÄÄN TÄSTÄ

IinaLine – nettisivut löydät TÄSTÄ

 

Lisää kirjoittajalta Nainen Vol. 2 / Heidi Harju

Sinä et ole yksin! – Tarinani eräästä päivästä, jota en olisi halunnut, mutta joka minulle TAAS annettiin

Halusin kirjoittaa rehellisen tekstin eräästä päivästäni kuluneella viikolla. Haluan myös sanoa, että...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.