Haaveilun voima

Kirjoitan sinulle kirjeen. Sinulle, lukijani. Toivon, että kirjeen sisältö tuo elämääsi toivoa, lohtua, ja etenkin innoitusta luoda elämäsi näköiseksesi.

Haaveile. Haaveile sydämesi kyllyydestä, sillä tiedä että haaveesi ovat sydämesi toiveita, saada aikaan näköisesi elämä. Käytä rohkeasti mielikuvitustasi ja anna itsellesi aikaa unelmoida sinulle tärkeistä asioista. Kiinnitä huomiota siihen, miltä sinusta tuntuu ja millaisena näet itsesi haaveittesi toteutuessa. Luota siihen, että elämää suuremmat voimat tietävät mitkä haaveesi tulevat toteutumaan, ja milloin.

Uskon siihen, että jokaisella haaveella on aikataulunsa toteutuakseen. Yksi askel kerrallaan. Älä milloinkaan luovu sydämesi haaveista vaan pidä ne sydämessäsi silloinkin kun tuntuu: ”Toteutuvatko haaveeni milloinkaan?”

Kun aika on otollinen ja sinä valmis, haave kyllä käy toteen. Sen ei ole väliä, onko haaveesi pieni vai iso. Merkitystä on sillä, että ne ovat sydämesi haaveita, jotka tekevät sinut toteutuessaan onnelliseksi ja tietoiseksi, että kuljet jumalallista polkua. Sinun polkuasi.

Ja kun sitten eteesi ilmestyy mahdollisuus toteuttaa haaveitasi, tartu siihen.

Älä anna muutospelon tai esiin nousevan jännityksen estää sinua toteuttamasta haaveitasi. Tarvitset oikea-aikaista toimintaa. Rohkeutta laajentaa kenties tutuksi käyneitä piirejä. ”Tätä sinä halusit! Tässä se on!” Kuiskii maailmankaikkeus korvaasi, silloin kun kenties epäröit ottaa ratkaisevia askeleita. Haaveillasi on paikka toteutua. Tartu mahdollisuuteen, joka sinulle tarjotaan ja sydämesi tulee iloitsemaan ja onnittelemaan sinua rohkeudesta kuunnella sielusi kuiskauksia, jotka kumpuavat sydämestäsi.

Sinun elämäsi on sinun.
Sinun haaveesi ovat sinun.
Vastuu on sinun.

Oletko valmis ottamaan askeleita eteenpäin kohti sydämesi tietä, jossa onni ja ilo, rakkaus ja rauha asustaa? Toteuta haaveesi, sillä ne kertovat kuka sinä olet. Ja sinä olet elämäsi merkityksellisin ihminen.

Rakkaudella Tanja

Kirjoittanut
Lisää kirjoittajalta Sydämen tie

Tummien ajatusten ja tunteiden hyväksymisestä alkaa muutos.

Miltä sinusta tuntuu seuraava ajatus: On helppo olla positiivinen kun elämässä on...
Lue lisää

1 Kommentti

  • “Sinun elämäsi on sinun.
    Sinun haaveesi ovat sinun.
    Vastuu on sinun.” ❤️❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.