Haastateltavana Varapuun perustaja Mikko Sjögren

 

Olette varmaan huomanneet, että meidän sivuilla on tuo video osio, jossa olemme haastatelleet inspiroivia ihmisiä monestakin aihealueesta. Olemme tehneet myös muutaman treenivideon. Tulisiko teille mieleen inspiroivaa ihmistä tai ammattikuntaa, josta haluaisitte kuulla enemmän? Kaikki haastateltavat ovat tulleet aika luonnollista reittiä eteemme, emmekä ole sen kummemmin ajatelleet kenestä tekisimme juttua. Yksi pyyntö on tullut, että haastattelisimme hypnotisoijaa. Valitettavasti sellainen henkilö ei kuitenkaan ole vielä tullut omalle polullemme, mutta pidämme silmämme ja sydänmemme auki mahdolliselle 😉

Raha asia jatkuu ja Mikko Sjögren antaa hyviä vinkkejä henkilökohtaisen talouden hallintaan ja vaurastumiseen. Mikko on hauska tyyppi, jonka kanssa läppä lähtee herkästi lentoon. Raha asia ei ole tylsä, vaan se voi olla äärimmäisen hauskaa ja yksinkertaista.

Pikaopas vaurauteen. Pohdimme Mikon kanssa kuluttamista, rahan käyttöä ja sijoittamista. Tekeekö raha onnelliseksi? Onko tavalliselle ihmisella vaurastuminen mahdollista? Millaisia tekoja voi tehdä heti että talouden saisi ylijäämäiseksi? Mitä on korkoa korolle- periaate?

<3:lla
Elina

Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus/ Elina Ojaniemi

Lukemisen voima – tie itsetuntemuksen syventämiseen

Yleisesti on tiedossa että lukeminen kannattaa monista syistä. Lukemisen on todettu mm....
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.