Entä, jos elämäsi olisikin helppoa?

Millainen Tammikuu sinulla on ollut?

Minulla vuosi lähti liikkeelle melko tasapainoisesti, mutta kuukauden loppupuolisko onkin sitten ollut aikamoista myrskyssä surffilautailua päätyen lopulta siihen, että valvoin kolme yötä nukkumatta silmäystäkään ja jouduin kaivamaan esille vuoden takaiset unilääkkeet. Että sellaista mukavaa :D.

Selvisin nämä kolme suhteellisen väsynyttä päivää, jolloin lapset vielä olivat minulla kunnialla ja sisulla läpi; pitkään kestänyt harjoittelu ääriolosuhteissa tekee väkisinkin mestarin.

Tästä huolimatta tai juuri siksi, koen sisälläni loistavan valon aina vaan vahvemmin ja koen elämän kannattelevan minua.

Luotan, että saan juuri sen verran, kuin tarvitsen omaa kasvua ja sieluntehtävääni ajatellen. Välillä kieltämättä tuntuu kyllä, että eikö yhtään vähemmällä tätä sipulia pystyisi kuoria. Eikö elämä voisi olla edes viikon tai jopa pari tasaista ja leppoisaa (niinkuin joskus…öö…ennen vanhaan?).

Ei. Tämä puhdistus tapahtuu, jotta voin olla entistä ehompi, aidompi ja täydempi minä. Myös vuosi sitten Tammikuussa oli vielä rankkaa, mutta Helmikuussa helpotti ja alkoi nousukausi. Nousukausi ei tarkoita, että nousisimme taakka selässämme korkealle vuorelle, tai vetäisimme lapsiamme superväsyneenä paksussa lumihangessa hoitopaikkaan, vaan sitä, että voimme vihdoin luopua taakastamme ja hypätä kevyesti alaspäin vietävän virran vietäväksi luottaen, että se vie juuri oikeaan paikkaan.

Jostain syystä unissani on vieraillut vesiliukumäki jo useamman kerran…

Mutta niin. Se, että on rankkaa ei silti tarkoita sitä, ettäkö sitä olisi jatkuvasti. Oikeasti tämä rankalta tuntuva aika on ajallisesti vain pieni osa kaikista hetkistä. Siksi onkin äärimmäisen tärkeää huomata – vaikka sisäinen olotila on, että ”rankkaa on” – keskittyä siihen, mikä elämässä on ja on ollut hyvää. Mistä kaikesta voit olla kiitollinen?

Kuten manifestointikurssillani opetan, voimme vaikuttaa elämämme luomiseemme jatkuvasti sillä, mihin keskitymme. Voimme valita keskittyä siihen, mikä on huonosti – tai vaihtoehtoisesti siihen, mikä on hyvää tai mikä kaikki on mahdollista?

Teemme tuhansia valintoja päivän mittaan, monesti autopilotilla. Miksi emme siis tietoisesti valitsisi keskittyä siihen, mikä kohottaa meitä ja joka rakentaa uutta hetkeä, uutta energiaa, uutta elämäämme – luo elämäämme haluamiamme tunteita ja asioita?

Olen havainnoinut sisäistä puhettani jo pitkään ja löytänyt syviä uskomuksia elämästä, jotka saattavat olla hieman rajoittavia. Tänään, tämän valvomisjakson seurauksena kirjoitin seinälläni lukevien, päivä päivältä vahvistuvien uusien ja päivitettyjen uskomusten riviin, että ”Elämä on helppoa!”.

Aluksi mietin, että voinko ihan oikeasti ajatella ja kirjoittaa noin. Lukuisten ystävien ja tuttujen kanssa tämä sama aihe tulee esille. Puhdistusta, puhdistusta, aina vaan. Koska tämä helpottaa, no…tuskin koskaan, aina tämä tätä on, enemmän tai vähemmän.

EI OLE!

Jos uskot, että aina on tällaista, tai elämä vaan on rankkaa tms. niin sitä se on!

Entä jos meissä on voima muuttaa uskomuksia totaalisesti ja täten muuttaa elämäämme?

Kyllä, se voima on meissä. Ei vain minussa, vaan ihan jokaisessa ….siis sinussakin!

Aloitin muutama kuukausi sitten tekemään kuukausittaista rituaalia, jossa otan itselleni hetken kuukauden viimeisinä päivinä.

Aloitan sillä, että siivoan ja puhdistan ympäristöni, joka saattaa ajoittain olla melko kaoottinen intensiivisen lasten kanssa olon seurauksena. Samalla tunnen puhdistuvani myös sisäisesti.

Sitten hiljennyn ja laitan soimaan rentouttavaa musiikkia. Otan syliini meditaatiokiven. Hengittelen ja otan yhteyttä syvempään itseeni. Sitten muistelen kulunutta kuukautta. Keskitän huomioni muistamaan kaikki upeat asiat, jotka ovat tänä kuukautena manifestoituneet elämääni. Kirjoitan ne myös paperille. Tunnen suurta kiitollisuutta näistä kaikista, pienistä ja isoista asioista. Kiitän.

Sitten alan keskittyä siihen, mitä haluan luoda tulevana kuukautena. Asetan intention tunteisiin ja asioihin, joita haluan luoda elämääni juuri tässä kohtaa. Kirjoitan ne ylös. Kirjoitan, mitä haluan enemmän – ja täten se, mitä en halua alkaa samantien karsiutua.

Tässä hetkessä haluamani tunteet ja asiat alkavat luomaan itse itseään. Ne oikeastaan ovat jo elämässäni, sillä elämä manifestoituu sisältä ulos. Nostan sitä, mitä sisälläni jo on tarkemmin tietoisuuteeni. Jos tunteet ja asiat eivät ole sisällämme lainkaan – tuskin ne tulevat sinne yhtäkkiä ulkoapäin. (toki tämä on mahdollista, mutta silti uskon, että ulkoiset asiat ovat vähintäänkin alitajunnassamme).

Katson vielä lopussa tunteita ja asioita, joita haluan luoda. Vahvistan sitä ymmärrystä, että minussa on kaikki luomisvoima. Ja sitä, että luominen on oikeasti helppoa ja ihanaa! Kiitän, että minulla on mahdollisuus luoda yhdessä elämän ja suurempien voimien kanssa paratiisia maan päälle.

Lopussa nostan vielä viestin enkeleiltä, tulevaa kuukautta ajatellen.

 

 

Onko sinulla jokin kuukausittainen rituaali?

Mitä hyvää sinun kuukaudessasi on ollut?

Entä millaisen seuraavan kuukauden sinä haluat luoda?

 

Ps. Jos Tammikuussa on tahmeaa..Helmikuussa helpottaa 🙂

 

♡: Heidi

www.heidiharju.com

 

Ammenna itsellesi helppoa elämää 5 päivän ilmaiselta LÖYDÄ NAISEN VOIMA – sähköpostikurssilta. Liity mukaan tästä:

 


Lisää kirjoittajalta Nainen Vol. 2 / Heidi Harju

Sinä et ole yksin! – Tarinani eräästä päivästä, jota en olisi halunnut, mutta joka minulle TAAS annettiin

Halusin kirjoittaa rehellisen tekstin eräästä päivästäni kuluneella viikolla. Haluan myös sanoa, että...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.