Elämän tarkoitus

Tässä se tulee;

Luota, että sinulla on paljon annettavaa ja anna sitten sydämesi pohjasta!

Meissä jokaisessa asuu kultainen siemen. Se on puhdas, alkuperäinen itsemme. Jotkut kutsuu sitä sieluksi? Sisimmäksi olemukseksi. Minun mielestäni se on vain…minä. Mutta ei kuitenkaan se minä, mitä yleensä käsitämme.

Kuka se minä olen, on keskeistä tässä. En ole tunteeni, en sanani, en tekoni, en ajatukseni. En ulkonäköni, en valintani. Olen jotain niiden takana. Jotain, mikä säteilee. Siitä ei saa ihan kiinni, siihen ei voi tarttua, sitä ei voi vangita tai omistaa. Se on vapaa! Koskematon. Ja SITÄ ei voi kukaan tai mikään ottaa sinulta pois. Ei kukaan ihminen, ei ulkoiset olosuhteet.

Olemme muodostaneet tuon ”siemenen” päälle kerroksia suojataksemme itseämme, selviytyäksemme täällä. Niin sen on kuulunut mennä. Kuitenkin nyt, tässä ajassa, voimme riisua nuo kuoret kerros kerrokselta.

Miten tämä tapahtuu? Kysymällä ”kuka minä olen?”, ”miksi olen täällä?”, ”mikä on tarkoitukseni, merkitykseni, olemassaolon järki?”. Oletko valmis saamaan siitä selvää? Edessäsi on hurja matka, seikkailu. Kuljet varjojesi laaksoissa ja paistettelet oivalluksien auringossa. Ja lopulta vastaukset alkavat avautumaan. Näet itsesi hetki hetkeltä kirkkaammin ja ymmärrät jotain sellaista, mikä täytyy kokea. Sitä ei voi lukea mistään, ei järkeillä, eikä edes pukea sanoiksi.

Ja mitä lähemmäs pääset tuota ”puhtainta” osaa itsessäsi, sitä helpommin voit hengittää. Pystyt päästämään kontrollista irti ja tiputtautumaan virtaan. Uskallat elää siinä, missä elämä tapahtuu. Tässä ja nyt.

Ja mikä upeinta! Kun kysyt, sinulle vastataan. Ja tuo viisaus on ”sisälläsi”. Ja SITÄ ei kukaan tai mikään voi sinulta ottaa pois. Alat kuulemaan ne vastaukset, ohjeistukset, neuvot, jotka palvelevat juuri sinua ja auttavat sinua polullasi eteen päin. Ja tuo polku kulkee sisälläsi, ei missään ulkopuolella. Ulkopuolinen elämäsi voi siis näyttää miltä tahansa, mutta valtakunta avautuu sisimmästäsi. Ja se on riemukasta, sillä sinun ei tarvitse enää koskaan tavoitella mitään ulkopuoleltasi. Täyttymyksen olet löytänyt jostain ihan muualta. Sinusta. Tässä ainoassa todellisuudessa, joka on NYT.

Mitä se sitten on, mitä annat sydämesi pohjasta? Mitä tuo sisäinen valo on, joka säteilee? Se on luonnollista. Luonnollisuus kuvaa sitä todellakin parhaiten. Siihen sekoittuu jotain sellaista kuin viattomuus, ilo, uteliaisuus. Se on tutkivaa, rohkeaa. Totuus aina läsnä. Se on luonnostaan rajansa ja tarpeensa tunnistavaa ja niiden mukaisesti toimivaa. Ei mitään ylisanoja tai -eleitä. Sitä ei voi suorittaa ja se välittyy vastaanottajalle siinä määrin, kun hän on valmis vastaanottamaan. Helppoa. Ota tai jätä.

Tämä antaminen ei ole uhrautuvaa, eikä se lähde syyllisyydestä tai velvollisuudentunnosta. Tämä antaminen tulee sinulle 1000 kertaisena takaisin. Se lataa sinua kuin kosminen aurinko!

Ja silti. Se on tämän fyysisen todellisuuden silmin jotain aivan pientä. Ei mitään silmillehyppelevää eikä sillä tavalla näkyvää, mitä kuvittelemme ’suuruuden’ olevan. Se liikkuu enemmän energian tasolla. Et voi koskaan tietää vastaantulijoistasi, kuka on kosketuksissa tuon sisimpänsä kanssa. Kun katsot häntä silmiin tai olet samassa tilassa hänen kanssaan, saatat tunnistaa jotain. Mutta kaikkiaan tuo ”säteily” on jotakin hyvin vaatimatonta, mutta juuri sitä, mikä tuo elämälle tarkoituksen ja merkityksellisyyden.

Sitä en tiedä, olemmeko koskaan tässä ”perillä”, vai jatkuuko matka aina syvemmälle ja uusiin ja uusiin kerroksiin ja universumeihin. Todennäköisesti. Sehän tämän elämän suola sitten onkin!

Lisää näistä aiheista vlogissani, käyhän kuulostelemassa!

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.