Edelliset elämät voivat paljastaa nykyisen elämäsi tärkeitä oppeja

Kirjoitus tehty yhteistyössä Salaisen maan kanssa

Ihmetteletkö välillä, miksi elämä tuo eteen aina samantapaisia tilanteita, oppeja, ihmisiä, asioita? Oletko parhaillaan elämänvaiheessa, joka on ehkä haastava, mutta jolla tiedät ehkä olevan sinulle jotain opetettavaa – jos vaan näkisit opin paremmin?

Itseäni on läpi elämän kiehtonut kaikenlaiset tavat tutkia ja ymmärtää ihmisyyttä, itseäni ja elämää ja olenkin tutustunut lukuisiin itsetuntemusmenetelmiin henkisyyden ja psykologian sektorilta. Tänä kesänä intuitio johdatti tutustumaan paremmin menneisiin elämiin. Ehkä siksi, että olen elämässäni parhaillaan suuressa muutostilanteessa – pitkästä aikaa. Parisuhde ei ole enää sitä, mitä se on aiemmin minulle ollut ja edustanut ja samalla koen vahvistuneeni paljon ihmisenä ja löytänyt erityisesti omaa naiseuttani. Ja seksuaalisuus, sepä vasta kiehtova osa-alue. Saisiko näihin teemoihin jotain selkeytystä edellisten elämien näkökulmasta?

Googletettuani hetken, päädyin Salaisen maan -nettisivuille, joka veti puoleensa. Laitoin viestiä mahdollisuudesta yhteistyöhön ja saadessani myöntävän vastauksen paljastui, että Salaisen maan takana oleva Anneli onkin tuttavani. Sattumaltako, tuskin 🙂

Tässä hieman edellisistä elämistä Salaisen maan sivuilta:

“Menneet elämät voidaan ymmärtää jälleensyntymisen kiertokulkuun liittyvinä tarinoina, eräänlaisina elämänkertoina. Niiden ymmärtäminen luo oivalluksia tämänhetkisen elämän käännekohtiin ja oppiläksyihin. Tarkkoihin ajoituksiin eri elämien suhteen ei kuitenkaan kannata takertua, koska lineaarinen aikakäsitys on rajoittunutta eikä anna kokonaisvaltaista kuvaa. Voidaan nähdä ja puhua myös rinnakkaistodellisuuksista joiden ilmenemistapa on hyvin monimuotoinen ja -uloitteinen. Ei myöskään kannata takertua jälleensyntymiskäsitteeseen: ¨Tarinat¨ on mahdollista myös ymmärtää vertauskuvallisina kertomuksina, joista löytyy oivallus tai viitekehys nykyiseen elämäntilanteeseen ja alitajunnan kerroksiin.”

Picture

Luvassa ei tietenkään ole 100% faktaa, johon pitäisi sokeasti uskoa vaan enemmänkin antaa virikettä alitajuntamme kerroksille, oivaltaa, ymmärtää ja päästää irti. Anneli sanoi, että voin laittaa halutessani jotain kysymystä liittyen edellisiin elämiini tai sitten hän tekee tulkinnan täysin intuitiolla. Laitoin kysymykseen, että haluaisin selvennystä naiseuden, parisuhteen ja seksuaalisuuden teemoihin elämässäni.

Tästä jonkin ajan päästä klikkasin tulkinnan auki koneellani ja huomasin lukevani kolmea edellistä elämääni. Ne eivät ollet lineaarisessa järjestyksessä, eivätkä tuskin ainuita menneitä elämiäni, mutta ne olivat merkityksellisiä juuri tämän nykyisen elämän ja elämäntilanteen suhteen. Tulkinta oli kokonaisuudessaan hyvin osuva ja toi varmistusta omalle polulleni. Sen lisäksi, että se “meni” tunnetasolle, se kävi myös järkeen.

Tulkinta alkoi seuraavasti (suoraan tulkinnasta otetut kohdat ovat violetilla)

“Ensimmäinen näytetty kuva on aika hurja – täynnä pelkoa. Ilmeisesti olet valmis katsomaan todella syvälle omaan sisimpääsi, alitajuisiin kerroksiin asti. Tämä kerros menee oikeastaan vieläkin syvemmälle – kehomuistiin ja tasoille, jolle on hankala löytää itse edes sanoja tai kuvia. Voitaisiin sanoa menneistä elämistä ja nykyisessäkin elämassä kumpuaviksi traumaattisiksi lukoiksi olemuksessa. Namä asiat eivat siis ole työstettavissä normaalissa yhteydessä mielen avulla – ennemminkin oikeastaan vain kehollisen vapautumisen myota. Nykyisessä elämassäsi olet kerännyt nämä asiat elämäsi ensimmäisten kahdenkymmen yhden vuoden aikana kehoosi. Niiden purkamista oletkin tehnyt paljon, mutta nyt etenemme vielä hiukan syvemmälle. Voimakkaasti tamä kasiteltavä taso on kuitenkin sellaista, joka paranee kehollisen haltuunoton ja eheytymisen kautta ja tulee näkymaan myos seksuaalisuuden vapautumisena entisestään.”

Tulkinnassa selitettiin, kuinka tässä elämässä elin verisessä ympäristössä Ranskan vallankumouksessa ja toimin yhteisössä lasten ja heikoimpien puolestapuhujana. Olin tasa-arvoisuuden kannattaja ja olin saanut kasvaa omalla tavallani ja ottaa puolisokseni kenet halusin (tod. näk nykyisen mieheni). Kuvauksessa kerrotaan tarkemmin muutamia yksityiskohtia ajanjaksosta ja siitä, kuinka kollektiivinen pelko on edelleen jollain tasolla jumittavana kehossa, syvälläkin, mutta pystyvät vapautumaan kärsivällisyydellä ja rentouden harjoittamisella.

Toisessa elämässä elin hyvin rauhaisalla maatilalla ja olin hyvin poikamaisesti kasvatettu isäni toimesta, kun äitini oli kuollut nuorena. En osannut olla nainen, eikä elämässäni ollut sukupuolielämää. Elämässä kuvataan tapahtuma, jossa eräs muukalainen ajautuu käymään tilassani ja hän herättää minussa jotain vahvasti kehollista ja energeettistä. Tämä tapahtuma herättää minut pohtimana naiseuttani syvemmin. (Tämä hyvin tiivistettynä).

Kolmannen elämän lukeminen herättää nostattaa tunteet vahvasti pintaan. Se tuntui niin ajankohtaiselta ja osuvalta ja niin raportin lopussa todetaankin – että tämä elämä liittyy eniten nykyiseen. Olin tanssija ja viihdytin miehiä. Osasin hyvin homman, mutta en nauttinut siitä sisäisesti. Välillä kävin yksikseni paikoissa, joissa sain nauttia ja olla täysin vapaasti, omana itseäni, ei ketään muuta varten. Uskalsin ilmentää sisäistä iloa ja vapautta. Ja joskus en ollutkana aivan yksin paikalla, vaan tuonne tilaan oli ilmentynyt “salakatselija”…jolle lopulta… antautuin.

Mutta yhtälailla se oli miehelle kasvamisen tie: kärsivallisesti antaa naisen kasvaa, vapautua ja avautua, antautua olemaan täysin vapaa myös läheisessä fyysisessä kosketuksessa. Naisen ydin oli niin puhdas ja avoin, ainoa mikä oli työstoä vailla, oli se kosketuksen yhteinen pinta, rajattomuuteen antautuminen yhdessä.

Vain todelliset sielunkumppanit voivat tallaisen tien kaydä yhdessä lävitse, sillä se vaatii niin paljon aikaa, karsivallisyyttä ja luottamusta. Yhdessä ja erikseen tehtyä sisäistä työtä. Niin että lopulta mikään ulkoinen roolimalli, eivät entiset huonot kokemukset, eivät omat pelot ja odotukset ole kahden ihmisen välissä. Ainoa asia mikälopulta merkitsee, on rakkaus”

Tässä elämänvaiheessa kohtaan lähes päivittäin tunteita, jotka saavat minut hieman hämmentyneeksi. Huomaan, kuinka selvä tukipilari parisuhde on minulle aiemmin ollut. Nyt minun tulee löytää kotiin aina yksikseni. Samalla uskallan olla enemmän läsnä varjoilleni, kun negativiiset tunteet ja ajatukset itseäni kohtaan nousevat pintaan. En pelkää, en enää tarvitse toista. Silti saan kaivata, haluta, rakastaa. Voin jatkuvasti muuttaa asennettani, tulkintaa ja löytää uudelleen tämän hetken, jossa kaikki on hyvin – riippumatta ulkoisista olosuhteista.

Olen halunnut tanssia säännöllisesti jo ties kuinka kauan. Entisessä parisuhde -elämässä en vaan saanut aikaiseksi ja oli lapsiaika ja plaa plaa plaa. Tässä uudessa elämänvaiheessa sain aikaiseksi tämänkin ja eilen aloitin uudelleen rakkaan harrastuksen, jonka aloitin aikoinaan samaan aikaan, kun tapasin mieheni. Itseasiassa törmäsimme eräässä ruokapaikassa juuri, kun olin tullut tankotanssitunnilta. Nyt minulla on jälleen tanko – lastenhuoneessa ja lapsekin ovat siitä innoissaan roikkuen ja kiipeillen siinä. Viime yö olikin sitten erikoinen. Näin hyvin voimakkaan unen ja koin ihmeellistä voimakasta lämpöä ja vapautumista lantion alueellani. Se oli todella voimallista, jotain, mitä en voi järjellisesti ymmärtää.

“Kun ikävät tunteet auttavat huomaamaan asiat, joita on käsiteltävä ja kehitettävä paremmiksi, alamme työstää negatiivista karmaa. Kyllä – henkilökohtainen karmallinen oppiläksysi on oppia elamään hyvää elämää ulkoisista olosuhteista riippumatta mutta myos niitävaliten ja muuttaen. Kun otat tunteidesi suhteen rehellisen, avoimen ja aktiivisen roolin, alat purkaa vanhoja negatiivisia toimintamallejasi, joista kaikilla löytyy myos karmalliset vastineensa eri tarinoiden valossa. Yksi menneiden elämien tarinoiden tarkoitus onkin juuri tuoda esiin näitä tunteita ja kokemuksia ja tilanteita, joissa tapana on toimia stereotyyppisesti ja vanhojen kaavojen mukaan. Kun ne tulevat tiedostetuiksi, voit valita uuden toimintatavan joka paitsi eheyttaä sinua itseasi, vie samalla isompaa energiakokonaisuutta eteenpain. “

Picture

Oletko kiinnostunut edellisten elämien tulkinnasta?Nyt saat koodilla: “Special” tulkinnan alennushinnalla. Katso tarjolla olevat tuotteet tästä ja kerro sitten kommentteihin, miten tulkinta osui kohdallasi! Voimme jatkaa keskustelua näistä myös NV yhteisössä. Tarjoukset ovat voimassa 2.10 asti.

Lisää kirjoittajalta Viidakon villinainen

Synnytystraumasta eheytyminen ja voimaantuminen – matka syviin orgasmeihin on mahdollista!

Tulevana talvena tulee kuluneeksi tasan 10 vuotta esikoislapseni, poikani syntymästä. Hänen syntymänsä...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.