Anna valheen sortua ja synny uudelleen valossa

Kuinka teemme unelmistamme totta? Kuinka vapaudumme kahleistamme ja elämme vapaina, kevyinä ja virtaavina? Kuinka saavutamme ennen kokemattoman syviä mielihyvän tunteita, jotka eivät ole riippuvaisia ulkoisen maailman tapahtumista tai toisista ihmisistä? Kuinka astumme omaan voimaamme ja tulemme täysivaltaisiksi elämämme luojiksi?

Entä oletko koskaan miettinyt, miksi kärsimme? Miksi kohtaamme haasteita ja löydämme itsemme myrskyn silmästä. Miksi meidät ”lyödään maahan”, miksi kuljemme pimeissä sielujemme erämaissa?

Kuinka helppoa tämän kaiken keskellä on tulla elämän uhriksi. Miksi minulle aina käy näin? kysymme. Miksi ihmiset kohtelevat minua huonosti, miksi olen sairas, miksi minut hylätään ja työssä tai ihmissuhteissa on haasteita.

Saatamme miettiä, että olemme jollain ihmeellisellä tavalla ansainneet kokemuksemme – karmanpyörä pyörii… Tai että meille nyt vain on jaettu huonot kortit. Hyvä noiden muiden on, heillä ei varmasti ole ollut niin vaikeaa kuin minulla. Tuollakin on perhe, minä olen yksin. Hän on hyvätuloinen, minä lasken pieniä rahojani. Onni valitsee kantajansa?

Kerron sinulle jotain ihanaa. Sinä olet oman elämäsi luoja. Sinä olet myös vastuussa luomuksestasi. Sinulla on vapaa tahto. Olet voimallisempi kuin kykenet kuvittelemaan. Sinussa asuu loppumaton potentiaali, ääretön Universumi ja kaikki sen rikkaudet odottavat aivan kulman takana. Ansaitset hyvää, yltäkylläisyyttä ja ehdotonta rakkautta.

Kuka sinulle tämän kaiken antaa? Sinä itse.

Hyvin inhimillisesti löydämme itsemme usein odottamassa, että joku muu tulisi ja tarjoaisi sitä ansaittua lepoa, rauhaa, onnea, hyväksyntää, ymmärrystä, myötätuntoa, rakkautta. Haluamme tulla pelastetuiksi, koska emme aivan näe, että pelastus asuu meissä. On suurista suurin lahja, uskomaton ilouutinen, että tämä kaikki todella on jo sinussa!

Kuinka valjastaa tämä kaikki omaan elämään? Kerron sen sinulle tässä;

Sukella sisällesi, kohtaa pimeys, anna valheen sortua ja synny uudelleen valossa ja totuudessa.

Hengitä muutama kerta oikein syvään. Uppoudu hiljaiseen läsnäolon tilaan. Kuvittele sitten eteesi täydellisin, uskomattomin ja yltäkylläisin unelmien maailma, minkä kykenet. Millaisia asioita näkisit ja kokisit tuossa unelmien valtakunnassa? Millaisia ihmissuhteesi olisivat. Millaisia tunteita kokisit? Millaista työtä tekisit? Anna mielikuvituksesi johtaa ja ota kaikki vastaan, arvostelematta.

Tämä kaikki on sinussa piilevänä mahdollisuutena.

Usko siihen, sitoudu itseesi ja anna elämän näyttää askeleesi. Ota nöyrästi jokainen oppi vastaan. Uskalla hidastaa, pysähtyä, kyseenalaistaa. Katso pelkojasi silmästä silmään. Älä juokse enää karkuun itseäsi.

Valjasta tuo kultainen valtakunta itsessäsi kerros kerrokselta. Miten? Kohtaamalla ja tunnustamalla pimeytesi. Kävele suoraan kohti syvälle haudattuja sisäisiä ristiriitojasi ja tuo niihin jumalallinen valosi. Valaise pimeimmät nurkkasi ja kohtaa tämä kaikki mitä suurimmalla myötätunnolla. Kiitä kärsimyksen keskellä, että sinussa avautuu uutta viisautta. Kiitä, että saat oppia ja sen myötä ulottua yhä korkeammalle valon maailmoihin!

Kun kiellät pimeyden, se kummittelee jokaisen nurkan takana. Elät elämääsi taistele tai pakene – mentaliteetilla, selviytymisvaistojen ohjaamana. Pelkäät jatkuvasti seuraavaa myrskyä, joka kaataa sinut jälleen. Lääkitset itseäsi, toteutat addiktioitasi ja harhauta itseäsi mitä tuhoavimmilla keinoilla.

Kun taas tunnustat pimeyden, se irrottaa otteensa. Ymmärrät, että pimeydellä olikin oma rakkaudellinen tarkoituksensa, tarvitsit sitä löytääksesi valosi. Voimasi. Tarkoituksesi.

Ja näin sukellat mitä uskomattomimpia aarteita syvyyksistäsi. Tunnet itsesi yltäkylläiseksi ja hengität vapauttasi. Valjastat kultaisen valtakunnan sisälläsi ja lopulta synnytät sen tähän fyysiseen maailmaan. Tarkoittaako tämä sitä, että elät kuin jossain satumaailmassa? Kyllä! Se todella on TOINEN MAAILMA. Tarkoittaako tämä sitä, että et enää koskaan kohtaa haasteita tai tunne vaikeita tunteita? Ei toki.

Mutta pointti on se, että kohtaat tämän kaiken sen rakkauden ja myötätunnon saattelemana, minkä olet sisältäsi löytänyt.

Et enää pelkää. Sillä luotat itseesi ja elämään. Uskallat virrata elämän suloisessa virrassa, tulet jälleen osaksi sitä. Olet vakaa omassa voimassasi. Loistat valoa, joka on toisesta maailmasta. Virtautat tunteitasi vaivattomasti ja nautit matkastasi nimeltä elämä. Näet sen suurena seikkailuna, suljet silmäsi, levität kätesi, avaat sydämesi ja otat vastaan elämää kaikilla aisteillasi. Olet vapaa!

Astu siis mukaan elämäsi matkalle, kuule sisäinen kutsusi. Ja vaikka polkusi on yksilöllinen ja sisältää yksilötyötä ja vaikka olet täysin ainutlaatuinen kokonaisuus, voimme kulkea kuitenkin rinnakkain, valaisten toistemme tietä kirkastamalla omaa maljaamme ja jakamalla kokemuksiamme.

Tule mukaan Tie Takaisin- postituslistalle. Kohdataan pimeyttä yhdessä ja kasvatetaan syvät valon juuret uuteen ilmassa väreilevään energiaan! Lisätietoa löydät TÄÄLTÄ.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.