Anna sisäisen lapsesi tulla näkyväksi

Menen makaamaan sänkyyn. Huomaan sen. Jotain epämukavaa ja epämääräistä liikkuu vatsani alueella. Ensireaktio on, että haluaisin siitä eroon. Haluaisin sulkea tuon epämukavuuden pois tietoisuudestani. Haluaisin vaan nukahtaa.

Sitten päätän kiinnittää siihen tarkemman huomion. Ymmärrän, että se on tunne. Mikä tunne? No pelkohan se. Mitä minä pelkään? Minun pitäisi olla ihan turvassa nyt. Sitten huomaan, en se olekaan minä, joka pelkää. Se on sisäinen lapseni.

Annan tunteelle lisää huomiota. Annan sille hyväksynnän olla juuri se, mitä se on. Huomaan oloni heti paranevan, kun hyväksyn kehoni, oloni ja tunteeni.

Minä tiedän, että sisälläni on lapsi, joka on joutunut aikoinaan torjumaan tiettyjä tunteita. Tunteet, joille se ei ole saanut tukea ja ymmärrystä. Lapsen sisään on varastoitunut pelkoa ja edelleen aikuisena nämä samat pelot aktivoituvat. Ne huutavat nyt, että ”nähkää meidät, huomatkaa meidät, antakaa meille se tuki ja rakkaus, jota emme aiemmin saaneet”.

sisainen lapsi

Sisäisen lapsen eheyttäminen

Sisäinen lapsi olisi aikoinaan tarvinnut isällistä turvaa ja äidillistä rakkautta, jotta olisi voinut kokea tunteensa vapaasti. Onneksi emme kuitenkaan ole menneisyyden uhreja. Sillä juuri nyt meissä itsessämme on, tuo isä ja äiti. Me olemme se turva ja rakkaus, jonka nyt voimme antaa sisäiselle lapsellemme, tunteillemme.

Siispä. Otan yhteyden sisäiseen isääni. Isä seisoo vakaasti lapsen vierellä. On läsnä, ja suojelee häntä. Otan yhteyden sisäiseen äitiini. Hän antaa lapselle pyyteetöntä rakkautta ja hyväksyy lapsen tunteet, torjumatta häntä.

Tunnen selvästi nämä kolme erilaista energeettistä voimaa sisälläni. Kun huomaan niistä jokaisen, ne sulautuvat kauniisti yhteen. Jokainen toimii oikealla paikallaan. Lapsen pelko muuttuu kyyneliksi, kun ei enää tarvitse sulkea ja jähmettää tunnetta sisälleen.

Jotain sulaa pois. Oloni keventyy. Epämääräinen olo on hävinnyt. Kaikki on taas ihan oikesti hyvin.

Tiedän ja tunnen, että sisäinen lapseni tuli jälleen näkyväksi, sillä olen antanut tilaa, huomiota ja rakkautta aikuiselle itselleni. Sisäinen lapsi tulee näkyväksi, kun arjessasi on tilaa kuulla itseäsi pintaa syvemmältä. 

 

Haluatko tutustua tarkemmin sisäiseen lapseesi ja omien syvempien tarpeiden täyttämiseen? Löydä Naisen voima – 5 viikon kurssilla paneudumme syvemmin sisäiseen lapseen, tunteista vapautumiseen, ja feminiinisen voiman aktivoimiseen.

 

+ 13.11 asti TÄYSII -seminaarin lipun ostajana tämän linkin kautta saat kaupan päälle saman kurssin!

 

Myös Naiseuden voiman piirinvetäjyys on kampanjassa 18.11 asti. Liittyessäsi mukaan, saat bonuksena piirinvetäjän ebookin!

Liity postituslistalleni ja pääset paluupostina Löydä Naisen voima 5 päivän minikurssille 

 


Lisää kirjoittajalta Nainen Vol. 2 / Heidi Harju

Sinä et ole yksin! – Tarinani eräästä päivästä, jota en olisi halunnut, mutta joka minulle TAAS annettiin

Halusin kirjoittaa rehellisen tekstin eräästä päivästäni kuluneella viikolla. Haluan myös sanoa, että...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.