Äitiys on osa naisen seksuaalisuutta

Äitiys on voimakas vaisto

Rooli ja mielikuva, jota äitiydestä tarjotaan, huokuu arvostuksen, voiman ja henkisen puolen puuttumista. Äitiys nähdään taakkana työelämässä. Se on jatkuvaa suorittamista, lapset ovat projekti muun elämän ohessa. Se ei saa haitata muuta elämää tai näkyä siinä. Lapsille luonnollinen tapa liikkua ja olla on huonoa käytöstä, äidin kasvatustaitojen puutetta. Tämä on pelkkä pintaraapaisu siitä, mikä on täydellinen äiti. Minulle äitiys on vahva osa naisen seksuaalisuutta. Se on voimakas vaisto ja vahva sisäinen tarve. Luonnollinen osa elämää, kuukausien ja vuosien kiertoa.

Raskaana oleva nainen on puoliksi tässä maailmassa, puoliksi jossain muualla, siunatussa tilassa. Äitiys on ollut suurin opettajani henkisellä matkallani. Jokainen synnytys, vauvavuosi ja kokemus uuden sielun, uuden elämän saattamisesta maapallolle on muuttanut maailmankuvaani ja opettanut jotain uutta. Se on myös muistuttanut siitä, että olemme osa luontoa.

Synnytys on voimakkaimpia kokemuksia ja suurimpia siirtymäriittejä naisen elämän aikana. Vaikka se on nykyään hyvin medikalisoitu, herkkyys ja pyhyys voi tuntua kaukaiselta. Odottaja saa helposti paljon pelottelua osakseen, sekä lääkärien että toisten äitien puolesta, eikä upeaan kokemukseen valmistautumista tai omaan kehoon luottamista tueta juurikaan.

Keho on tarkoitettu synnyttämään

Ihmisen suurin kirous on oman eläimellisyytensä unohtaminen. Ihminen on evoluution rakentama kokonaisuus, kuten muutkin eläimet luonnossa. Sekä uros että naaras on suunniteltu jatkamaan sukua. Hormonit ohjaavat haluja ja lisääntymiseen liittyviä kehontoimintoja. Oman kehon toiminnan ymmärtäminen lisää arvostusta sitä kohtaan.

Synnyttävä nainen on pyhä, villi ja voimakas. Vauvan puristuminen synnytyskanavan läpi, ja altistuminen alapään mikrobeille ja ulosteelle ovat sille hyödyksi. Naisen keho on suunniteltu synnyttystä varten, ja valta tapahtumassa on keholla. Naisen kehon viisaus on usein asia joka unohtuu toimenpiteiden tieltä. Samoin tilanteen herkkyys. Synnyttäjä on äärimmäisen herkässä tilassa, ja ärsykkeet voivat sekä häiritä synnytyksen kulkua että vaivata vielä vuosien päästäkin. Itse koen myös suhteeni kumppaniini kiinnittyneen uudella tavalla synnytyksen oksitosiiniryöpyn seurauksena.

Toivoisin, että osaisimme antaa arvon tapahtuman pyhyydelle, ja synnyttäjälle. Voima voi virrata kumpaankin suuntaan. Olen kokenut voimaannuttavan synnytyksen. Se oli kokemus, jonka jälkeen kävin läpi mielessäni jokainen päivä lähes vuoden ajan, ja sain siitä valtavasti voimaa. Oloni oli turvallinen, stressitön ja koin hallitsevani tilanteen. Olen myös kokenut synnytyksen, joka vei jotain pois. Ihmiset ja energiat eivät kohdanneet, ja vaikka kokemus ei ollut huono, käsittelin tapahtumaa kauan ja kivuliaasti.

 

Maitopisaroiden ja ohivuotojen seksikkyys

Kyky kasvattaa elämää kohdussaan, synnyttää ja imettää, ovat kokemuksia jotka ovat korostaneet vahvasti kokemustani naisellisuudesta. Ne ovat saaneet minut tuntemaan itseni hyvin vahvasti eläinlajin naaraaksi, muistuttaneet kehon tarkoituksesta ja tehtävistä. Kokemuksena se on myös hyvin voimaannuttava. Raskaus ja vauvan hoitaminen on saanut minut kokemaan itseni hedelmällisyyden jumalattareksi, ja vaikuttanut positiivisesti omaan kokemukseeni seksuaalisuudesta.

Tämä kantaa myös syntymän jälkeen, ja on ollut vahvin voimavarani vauvavuosina. Mihin ihmeisiin ihmisen keho pystyykään, ja se ymmärrys mitä keho käy läpi joka kuukausi. Olen oppinut tunnistamaan itsestäni ovulaation aikana halukkuuden ja energian, aktiivisuuden ja ajoittain vauvakuumeen. Kuukautisten aikana tarvitsevuuden, herkkyyden ja avoimuuden. Usein myös surumielisyyden. Kiitollisena yritän kuunnella, mitä kehoni haluaa kertoa ja opettaa. Kuukautiskierto on hyvin selkeä hyvinvoinnin mittari.

Seksikkyys on myös hyvin kapea lokero. Lakanalle vuotanut kuukautisveri, rintaliivien ja paidan läpi imeytyneet maitoläiskät ja runsas ovulaatiolima ovat kaikki merkkejä kehon hormonitoiminnasta. Samat hormonit jylläävät kehossa orgasmin, syntymän ja imetyksen aikana. Se on luomisvoimaa. Elämänlähde. Himonlähde.

Kuu on hyvin vahva feminiininen energia. Sen kierron tahti rytmittää hekumaa ja vuotoa, edellytyksiä uuden elämän alulle. Äitiys itsessään on voima ja vahvuus, se on sama voima joka saa puut kasvamaan maasta ja linnut rakentamaan pesän niiden oksille. Se joka saa meren vaihtamaan rantaviivaa ja lohet uimaan satoja kilometrejä kotijoelle. Äitiys ei ole suoritus tai rasite. Se on se samaa voima meissä jokaisessa, joka mahdollistaa kaiken elämän maapallolla. Nauti siitä. Kunnioita sitä, ja kunnioita itseäsi.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.