Ainut asia, mitä haluan mieheltä (parisuhteessa).

Olen ehkä vaativa nainen. Eikä edes ehkä. Olen ns. hankala nainen (exäni voivat todistaa). Sillä en tyydy vähään. Haluan suoraan sanottuna parasta. Uskon ansaitsevani sen. Kaiken hyvän, rakkauden ja kauneuden elämässä. En ole tyytyjä – ihminen.

Haluan paljon itseltäni ja parisuhteeltani. Mutta se, mitä kaipaan ei oikeastaan liity millään lailla ulkoiseen elämään. Siistiä toki on, jos ollaan hyvännäköisiä yhdessä. Ja on upeaa, kun on perhe ja lapsia, elämä heidän kanssaan. Toki on myös kiva, kun on idyllinen koti. Mahtavaa, jos molemmilla on täyttymystä tuova työ/ura ja plussaa on myös se, että talousasiat ovat kunnossa.

Kuitenkin…

Se, mikä todella merkitsee minulle elämässä on sen syvyys. Se tunne, että voin kokea avautuvani elämälle, ihan joka tasolla – fyysisellä, psyykkisellä ja henkisellä. Voin avautua jollekkin suuremmalle, pyhyydelle, Jumalalle. Uskallan rakastaa. Uskallan luottaa. Aina vaan enemmän. Tämän vuoksi, olen valmis kestämään myös hetkellistä kipua ja epämukavuutta. Olen tehnyt sopimuksen jo monta vuotta sitten ja tältä matkalta en lähde taaksepäin.

Tätä matkaa haluan tehdä sinun, kaksoisliekkini kanssa. 

Sinulle, haluan näyttää todelliset haluni, todelliset tarpeeni, todellisen voimani. Haavoittuvuuteni. Auki oleminen itselleni, elämälle ja sinulle – se on kaikki sitä samaa.

Ainut asia, jota haluan sinulta, on (vaatimattomasti) sitä, että olet täydellinen vastakappaleeni. En voi tyytyä mihinkään muuhun kuin siihen, että heijastat minua sen kautta, mitä juuri nyt olen. Kaikki aiemmat suhteeni ovat peilanneet minua samalla tavalla; sitä, mitä olen kullakin hetkellä ollut. Jokainen suhde on ollut silloin se oikea. Aiemmin ihastuin ja rakastuin melko helposti. Ihastuin kuitenkin pintaan. Suhteissani oli fyysistä intohimoa ja psyykkistä samankaltaisuutta. Arvotkin olivat kohdallaan…mutta jotain puuttui.

Kunnes…

Löysin itseni. Löysin syvemmän itseni kehon ja mielen takaa. Kun löysin itseni, vedin jonkin ajan päästä puoleeni sen vastakappaleeni. Sen, jonka kanssa pystyin vihdoinkin avautumaan. Sen, jonka kanssa tunsin, että olen tullut kotiin. Sen, jonka kanssa ei tarvittu sanoja. Sen, jonka kanssa pystyi katsomaan syvälle, syvälle silmiin. Tuntemaan rajatonta yhteyttä, vapautumista, iloa ja toivoa. Sen, jonka kanssa pystyin vapauttamaan padot ja muurit. Antautua. Tulla aidosti nähdyksi ja kuulluksi, omana itsenään. Sen, jonka kanssa ei ollut vaihtoehtoa. En edes tiennyt, että jotain tällaista, oli olemassakaan.

You will only attract and inspire a man who is as deep as you are offering your yearning, right now. So it is very important to know, what kind of woman you are being” – David Deida

Sinun kanssasi sain oppia, kasvaa, tulla näkyväksi ja löytää oman missioni. Taisit sinäkin löytää omasi. Saimme opetella kasvamista kokonaisiksi, miehiksi ja naisiksi. Ja onnistuimme siinä ainakin tähän pisteeseen. Edelleen taidamme kasvaa – ehkä rajuimmin kuin koskaan. Elämässä ulkoiset asiat kun lopulta toimivat vain triggereinä sisäiselle kasvullemme. Siksi “ero” on hyvin moniselitteinen asia. Se voi ja usein tapahtuukin suuremman kasvun hyväksi yksilöille ja joskus kollektiivillekkin. Valitettavan usein tulkitsemme sen kuitenkin melko lailla väärin.

Kuitenkin, kun olen kokenut jotain tällaista, en enää halua mitään muuta. En, vaikka tällaisessa suhteessa oleminen voi olla välillä kaikkea muuta kuin rauhaa ja blissiä. On vaikea uskoa, että vielä jotain parempaa on minulle luvassa. Toisaalta tiedän kokemuksesta, että elämällä on taipumus yllättää, kun on avoin.

Sinä, mies olet vastakappaleeni. Sinä, joka pystyt olemaan läsnä minulle, kun ilmennän sisäistä naistani, joka tasolla. Sinä, jonka kanssa voin muistaa joka päivä, miksi olen täällä, elämässä. Sinun kanssa, en halua hukata enää itseäni, toisiamme tai elämäämme – arkeen tai väsymykseen, toisarvoisiin asioihin.

En tule päästämään sinua helpolla, mutta et päästä sinäkään minua. Meidän tehtävä on tehdä toisimme täysin näkyviksi, paljaiksi, omiksi itseksimme. Me olemme yhdessä jotain suurempaa. Olemme enemmän, kuin mitä olisimme yksin, vaikka samalla olemme myös itsenäisiä.

Ainut asia, jota toivon sinulta on se, että olet minulle Se Mies. Se Mies, jonka kanssa voin olla Nainen, joksi minut on tarkoitettu. Tiedät oman voimasi, ja osaat pysyä siinä. Niin parisuhteessa kuin muuallakin. Et miellytä, et anna itsestäsi oman hyvinvointisi kustannuksella, mutta et myöskään satuta liikaa. Elät rakkaudesta, ei pelosta käsin. Et juokse karkuun tunteitani. Et pelkää omia tunteitasi. Haastat – juuri sopivasti.

Vaikka minulla on unelmia, elämästä, sen eri osa-alueista, tämä on oikeasti se, mikä merkitsee eniten. Jos meillä on SE yhteys, me selviämme kaikista haasteista, joita elämä haluaa tuoda. Se tuo ne opettaakseen, kasvattaakseen ja ennen kaikkea muistuttaakseen, pystymmekö muistamaan heikoimmallakin hetkellä sen, mikä on kaikkein tärkeintä. Minä en juokse karkuun.

Sinä olet sinä, mahdollisimman kokonainen ja aito sinä JUURI NYT. Niin minäkin pyrin olemaan ja opettelen tässä parhaillaan kovassa kasvukoulussa. Olla tyytyväinen, rento, luottava, rakastava nainen – juuri nyt. 

Living with your heart closed and your body tense attracts a man of equal fearfulness, a man unwilling to offer his presence unless you are pleasing him. Living open – even while your heart hurts – attracts a man of equal willingness to open and feel you in deep mutual worship – David Deida

Sinä, mies. Kuka oletkin. Olet olemassa. Vastakappaleeni.

Minä odotan. Ja pyrin nauttimaan tästä odotusajasta 🙂

Liity postituslistalleni ja saat paluupostina: Löydä Naisen voima – 8 tapaa vapauttaa oksitosiinia juuri nyt

 


Lisää kirjoittajalta Viidakon villinainen

Synnytystraumasta eheytyminen ja voimaantuminen – matka syviin orgasmeihin on mahdollista!

Tulevana talvena tulee kuluneeksi tasan 10 vuotta esikoislapseni, poikani syntymästä. Hänen syntymänsä...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.