Aidon kohtaamisen voima

Tästä aiheesta on oikeastaan melko haastavaa kirjoittaa, sillä se, mitä yritän sanoilla kuvata, on jossain sanojen ulottautumissa. Yritän kuitenkin.

Kun on koko elämän janonnut syvempää yhteyttä ihmisiin – ja tätä kautta ensisijaisesti itseen, on se kuin huumetta, kun sitä alkaa saada. Ei sellaista huumetta, joka tuo hetkellisen nousun ja sitten voimakkaan laskun. En oikeastaan keksi parempaa sanaa tässä kohtaa, kuin penetraatio. Se on kuin jokin penetroi sieluasi, saa jotain syvempää liikkeelle sinussa. Se on sellaista, jossa huomaat täyttyväsi ja olevasi elossa. Olet antautunut ja täydessä ohjauksessa ja luottamuksessa. Olet läsnä tässä ja nyt. Et mielessäsi. Et jossain muualla, menneessä tai tulevassa. Ajatuskeloissa. Miettimässä mitä sanoa seuraavaksi. Olet tässä ja sanat, joita sanot tulevat sinun kauttasi tuolta jostain.

Olen saanut kokea syvemmän yhteyden ja jakamisen voimaa monen vuoden ajan. Olen asettanut sen prioriteetiksi elämässäni, kun koin, että se on ykköstapoja, joilla täytän myös syvempiä tarpeitani. Se, että tulen nähdyksi ja kuulluksi sellaisena, kuin olen tässä hetkessä. Voin puhua tai olla puhumatta. Ilmaista tunteeni avoimesti. Nostaa sellaisia aiheita käsittelyyn, joista ei ehkä normisti puhuta. Olla aito. Kuunnella, mitä toinen haluaa sanoa, sydämellä. Sain kokea tätä vuosia aluksi parisuhteessa ja sitten ystävien kanssa. Huomasin, että suurimmat henkiset harjoitukset tapahtuvat vuorovaikutuksessa, ja intiimit suhteet ovat parhaita oppikouluja meille kasvun tiellä.

Nämä kohtaamiset täyttävät, edelleen. Ne saavat sydämeni vahvistumaan ja luottamuksen lisääntymään, kun huomaat, että sinua ei jätetä, kun olet totta itsellesi. Oikeastaan täysin päinvastoin. Kun olet totta itsellesi, toinenkin voi olla totta ja totuus ja aitous on tässä ajassa puoleensavetävää.  Se, että kaksi ihmistä ovat läsnä toisilleen, on vaan jotain ainutlaatuista – edelleen, vaikka tietoisuus kasvaa vimmattua vauhtia. 

Olen kirjoittanut pitkään päivittäin täyttämääni manifestointivihkooni, että “tänään universumi auttaa minua saamaan ihania, voimaannuttavia kohtaamisia ihmisten kanssa“. Tämä toteutuu oikeastaan päivittäin ja se voima, jonka ihmisten kohtaamisista – oli ne lyhyempiä tai pidempiä – saa, päätyy yleensä myös samaan vihkoon täyttämääni kiitollisuus -osioon. Tämän lisäksi ne todisteet ja vahvistukset, joita ihmisten kanssa saan päätyvät vielä vihkon “todisteet” – osioon, jonne kirjaan ylös merkkejä, jotka näyttävät että olen kulkemassa unelmiani ja tavoitteitani kohti joka päivä. Manifestointitaitoja voit oppia lisää myös Manifestoi unelmiesi elämä – kurssillani.

Koen jatkuvasti todisteita manifestoinnin voimasta. Eilen oli yksi tällainen, kun vietyäni lapset hoitoon, aloin täyttää vihkoa ja mietin, että tänään kyllä haluaisin olla vaikka ilman kohtaamisia ja levätä (huonosti nukutun yön jälkeen).  Jostain syystä kirjoitin kuitenkin vihkoon tuon “ihania kohtaamisia” – lauseen ja hetken päästä soi ovisummerini. Olin unohtanut erään tapaamisen ja sisälleni asteli uusi tuttavuus, jonka lähdön jälkeen huomasin olevani huomattavasti enemmän täynnä voimaa ja energiaa, kuin ennen tätä! Lisäksi illalla tuli toinen ystäväni käymään ja hänenkin kanssa pääsimme “ydinasioiden” äärelle, vaikka lapset pyörivät ympärillä. Olin kiitollinen, enkä lainkaan kuormittunut tai väsynyt.

naistenpiiri

Naisten piirit vastaavat sydämesi kutsuun

Viime vuosina olen saanut tehdä tätä osin työkseni, jakaa oppimaani naisten piireissä, jotka jaksavat edelleen hämmästyttää. Se, mitä piireissä tapahtuu, on sellaista, mihin arjessamme ei edelleenkään tunnu olevan tilaa.

Naistenpiiri on paikka, jossa meillä on mahdollisuus avautua kokonaisimmiksi ja ylipäänsä huomata syvemmät tarpeemme. Piirissä tulemme näkyväksi sekä itsellemme ja muille. Toisten kautta tämä mahdollistuu, sillä vieressämme, tasavertaisina itsemme kanssa on suoria peilejä meille. Se, mitä yksi jakaa itsestään, koskettaa lähes poikkeuksetta myös muita. Ei välttämättä suoraan ne sanat, vaan enemmänkin se, mitä kukin on ja miten kukin on.

Olin piirissä ensimmäistä kertaa, ja kokemus oli jotain ihan uskomatonta. En osannut oikein odottaa mitään. Tulin paikalle avoimin mielin, mutta kokemus kyllä yllätti voimakkuudellaan. Nyt tiedän miksi mua on johdateltu kohti piirejä, onneksi tässä kohtaa luotin intuitioon. Kiitos! Piiri oli todella hyvä ja tarpeellinen kokemus juuri tähän hetkeen <3 – Tiia. 

Peilaamme piirissä toistemme kautta myös tunteitamme. Toiset herättelevät meissä esiin niitä tunteita, jotka meissä kaipaavat herättelyä. Toisessa herättelyä kaipaa suru, toisessa viha, kolmennessa ilo. Tuntemalla tunteet palaudumme ytimeemme ja pääsemme irti kuormituksesta ja levottomuudesta. Tulemme askeleen lähemmäksi sitä, mitä olemme ja ymmärrämme jälleen syvemmin omat tarpeemme ja osaamme ehkä täyttää niitä.

Tiedätkö, että meidän ei kuulu pärjätä yksin! Yksin emme yksinkertaisesti pääse eteenpäin, eikä meidän tulekaan pärjätä vaan avautua ja antautua sille, että tarvitsemme toisiamme. Me tarvitsemme ihmisiä, jotta voimme toteuttaa unelmamme. Me tarvitsemme tukea ja ihmisiä, jotka uskovat meihin.

“Kaikki hyvä tulee elämäämme muiden kautta”

Tule tutustumaan Naisten sydänpiiriin Tampereelle 12.4 – tänne voit tulla ensimmäistä kertaa!

Tutustu Perusta Naistenpiiri -kurssiin tästä

 

Liity postituslistalle ja saat pääsyn ilmaiselle 5 päivän sähköpostikurssille: Löydä naisen voima


Lisää kirjoittajalta Nainen Vol. 2 / Heidi Harju

Sinä et ole yksin! – Tarinani eräästä päivästä, jota en olisi halunnut, mutta joka minulle TAAS annettiin

Halusin kirjoittaa rehellisen tekstin eräästä päivästäni kuluneella viikolla. Haluan myös sanoa, että...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.