Ääni – tuo ikiaikainen parantava voima

Olen aina rakastanut musiikkia – sen kuuntelua ja luomista. Musiikin luominen ei ole ollut elämässäni viime vuosiin asti kovin aktiivisessa roolissa, vaikka sen osuus onkin kasvanut huomattavasti elämässäni visuaalisen taiteen siirtyessä enemmän taka-alalle. Musiikki ja ääni ovat instrumentteina sellaisia, että ne koskettavat monella tasolla ja liikuttavat minussa voimalla tunteita.

Ja suurin osa meistä ihmisistä haluaa tuntea tunteita – sen vuoksi muun muassa taide, elokuvat ja musiikki kuuluvat usein jokapäiväiseen elämäämme.

Äänen parantava taajuus on alkanut aukenemaan minulle parin viimeisen vuoden kuluessa vauhdilla. Osallistuin Helsingissä Voice Being -työpajaan syksyllä 2017, ja työpajassa läsnä ollut tila ja turva mahdollistivat monipuolisen äänimaiseman sallimisen ja vapauttamisen. Innostuin myös tilaamaan samana syksynä Saksasta sydäntaajuudella resonoivan kristallikulhon, jonka avulla aloin meditoimaan äänen avulla ystäväni laulaja-lauluntekijän Noora Korpin kanssa.

Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että jokainen kehosta nouseva ääni sai tulla kuulluksi – mikään ääni ei ollut väärä. Se vapautuminen, jota saimme todistaa Nooran kanssa itsessämme ja toisissamme oli uskomatonta ja tietoisuutta avaavaa. Teimme käytännössä shamanistisia matkoja yhdessä – Nooran rumpu rytmitti ja maadoitti matkaamme, kun taas kulhoni vei meitä ja ääntämme korkeampiin taajuuksiin ja energioihin.

 

Editoimaton kuva: Joni Mäkinen

 

Pikkuhiljaa olen rohkaistunut tarjoamaan äänimatkoja myös isommille ryhmille hankittuani oman shamaanirumpuni vuosi sitten syksyllä. Tämän lisäksi tarjoan henkilökohtaista äänihoitoa, jota onkin otettu kiitollisena vastaan. Tuottamani ääni ei ole käsissäni – minä yksinkertaisesti sallin äänen virrata kauttani. Jokainen äänimatka ja -hoito tapahtuu intuitiivisesti ja jokaisen läsnäolevan korkeimmaksi parhaaksi.

Jokaisen matkan ja hoidon jälkeen muistan aina, että miksi teen tätä työtä. Se rauha, joka tilaan ja tilassa läsnäolleeseen ihmiseen laskeutuu, on sanoinkuvailematon. Äänen värähtely tasapainottaa mieltä, rauhoittaa hermostoa, rentouttaa lihaksia ja hoitaa sydäntä, muiden elämää tukevien vaikutusten ohella.

Tutkimustenkin mukaan ihmisen energiakenttä lähettää ääntä ja että monilta ihmisistä puuttuu olemuksestaan tärkeitä taajuuksia. Kun näitä puuttuvia taajuuksia sitten soitetaan tai lauletaan ihmisille matalien tai korkeiden taajuuksien muodossa, tapahtuu paranemista jopa ”parantumattomiksi” luokitelluissa sairauksissa. (Lehtiranta, E. Musiikin korkeammat oktaavit, s. 155)

 

Kuva ja editointi: Joni Mäkinen

 

Tuntui vaikealta lähteä kirjoittamaan itselleni tärkeästä ja rakkaasta aiheesta – äänestä, ja sen parantavista ominaisuuksista. Syy vaikeuden tunteessa lienee siinä, että epäilen itsekin vielä itseäni äänen parantavan voiman sanansaattajana ja kanavoijana. Kerta toisensa jälkeen olen kuitenkin saanut huomata, että itse-epäilykseni osoittautuvat turhiksi asiakkaideni palautteen myötä:

”Äänihoidon Kipinät muuttuivatkin oman voimani liekiksi, jotka nousivat syvyydestäni lämmittämään. Syvä läsnäolo ja rauha ohjauksessa, avasi minulle omaa itseyttäni ja naiseuttani päivänvaloon. Turvallinen ympäristö.
Suosittelen Äänihoito Kipinää sydämmestäni juuri Sinulle osaksi arkeasi, tekemään siitä rentouttavaa läsnäoloa itsellesi ja muille jotka kanssasi kulkee. Ole juuri se joka olet 💛
Kiitos.”

”Kipinän äänimatka retriitillä oli tosi voimaannuttava. Kipinä luo turvallisen tilan matkalla ja rumpu oli erittäin voimallinen. Kiitos, Kipinä 💞

 

Tärkeintä on, että teen ja jaan lahjaani peloistani huolimatta.

 

✨✨✨

 

Haluan kutsua sinut seuraamaan matkaani ja työtäni Facebookin ja Instagramin puolella, minut löytää nimellä Hoitava Kipinä. Tämän lisäksi olet lämpimästi tervetullut tuleviin tapahtumiin:

1) Tulen vetämään äänimatkan Tampereella Pesällä 1.12. klo 18.45 alkaen osana naisille tarjoamaamme superhemmottelupäivää. Äänimatkan aikana kutsun sinua laskeutumaan turvallisesti kehoosi ja syventymään itsesi ääreen voimallisella mutta lempeällä rummun ja äänen avustuksella. Sinun kehossasi elää uskomaton viisaus ja voima, joka on pyhää – elämää luovaa, kantavaa ja tarpeen tullen myös tuhoavaa, jotta uusi voi kasvaa. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin tulla paikan päälle ja ottaa vastaan. Saat olla juuri sitä mitä olet, siinä hetkessä. Tila on turvallinen ja kannateltu itsessäsi lepäämiseen, mutta myös kehossasi asuvan voiman ilmentämiseen äänen ja liikkeen avulla.

Tule mukaan tälle voimamatkalle, sisko!

Kokopäivän lippu on vain 75€ ja sillä saa osallistua kaikkiin ihaniin työpajoihin (joogaan, naisten piiriin, voimatantraan, äänimatkaan), sekä nauttia herkullisen lounaan sekä välipalan paikan päällä.

Lisätietoa tapahtumasta tämän linkin takana.

Seuraa tätä linkkiä lipunmyyntiin.

 

2) Täydenkuun äänimatka 12.12. klo 19 – 20 Mahdollisuuksien Tilalla Tampereella on avoin kaikille kutsun kuuleville! Tule pysähtymään itsesi ääreen ja tähän hetkeen, vahvistamaan yhteyttä itseesi ja muistamaan sisäinen rauhasi. Lempeän mutta voimallisen äänimatkan aikana istut tai makaat hiljaa paikoillasi ja annat ääneni, kuurumpuni ja kristallikulhoni hoitaa solujasi, sydäntäsi ja sieluasi. Tilaa on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan mukaan hyvissä ajoin – kuitenkin viimeistään 10.12. Hinta on 5 – 10 euroa tilanteesi mukaan. Lisätietoa tulossa Hoitavan Kipinän ja Mahdollisuuksien Tilan Facebook-sivuille. Tervetuloa! 💗

 

Olet tervetullut myös henkilökohtaiseen äänihoitoon, jota tarjoan nyt kokeiluhintaan 20€ / hoito Tampereen Nekalassa.

 

Jos sinulla herää kysyttävää tai haluat varata paikkasi äänimatkalle tai -hoitoon, ota minuun yhteyttä sähköpostitse kipinakuu@gmail.com tai puhelimitse 0409134434.

 

✨✨✨

 

Toivon sinulle rakkauden kannattelemaa ja valolla siunattua matkaa – kenties kohdataan!

 

 

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.