HEI SINÄ YKSINÄISYYS SIELLÄ

Hei sinä rakas ystävä, jonka kanssa olen kulkenut matkaani pitkään sinut tuntien vieressäni uskollisena ystäväni.

Et ole kadonnut viereltäni, vaikka sinua olen juossut pakoon ja koittanut sulloa sinut pimeään kaappiin. Olet entistä voimakkaammin tullut vierelleni, mitä enemmän sinua pakoon olen juossut.

Sinua juoksin karkuun raskaisiin ihmissuhteisiin, jotta minun ei tarvitsisi kokea olevani niin yksin. Koin että muut hylkäsivät ja torjuivat minut, mutta olen pahoillani, lopulta se olin minä joka hylkäsin ja torjuin sinut, koska pakenin sinua.

Samaa mallia vuosia jatkuneena, et sinä mihinkään lähtenyt. Et sinä hellittänyt otettasi, vaikka kuinka annoin oman voimani pois ja luotin enemmän muihin kuin itseeni ja etsin vastauksia ulkopuoleltani, jotta löytäisin suuntani.

Et sinä lähtenyt luotani, vaikka kuinka ympäröin itseni muilla ihmisillä, tekemisillä tai millään ulkopuolisella asialla. Vaikka kuinka huusin sinulle, että lähde pois! Minä haluan voida hyvin! Haluan kokea olevani turvassa, rakastettu, arvokas, riittävä.

Tulikin hetki, kun mietin että entä jos en enää juokse sinua karkuun. Jos kohtaan sinut ja kuuntelen mitä sinulla on minulle kerrottavana? Mitä jos istun kanssasi pimeässä huoneessa niin kauan, että et enää huuda pelosta ja turvattomuudesta, vaan voit kertoa minulle että nyt koet olevasi turvassa ja tiedät että minä huolehdin sinusta.

Tuli syvästi pelottava mutta erittäin kaunis hetki, kun käännyin puoleesi, enkä enää koskaan pakene luotasi. En yritä saada sinua pois, vaan olen kanssasi nii kauan kuin sitä tarvitset. En yritä laittaa laastaria päällesi, mitä se auttaa? Auttaako se todelliseen haavaan, ei.. Vaan olen tässä, tunnen ne tunteet mitä täytyy kohdata, ja annan sinulle täyden tilan olla se kuka sinä olet.

Jos sinuun sattuu, jos koet että Universumi ja muut ovat jättäneet sinut joskus kokonaan yksin, eikä sinua ole rakastettu, niin nyt minä olen tässä. Nyt minä rakastan sinua. Rakastan sinua niinkuin sinä olet aina ansainnut, että sinua rakastetaan. Nyt minä kuuntelen sinua, niin kuin olet aina ansainnut että sinua kuunnellaan. Nyt minä kohtaan sinut sydämellä, niin kuin olet aina ansainnut että sinut kohdataan sydämellä.

Olen tanssinut kanssasi pimeässä huoneessa, kuunnellen kehoani ja antanut tuskan tulla esiin kehostani. Olen tanssinut pimeässä huoneessa ja antanut syvän ilon ja riemun tulla esiin ja antanut kehoni liikkua kuin maailman onnellisin keho.

Yksinäisyys:

Tässä minä olen, sinua aina syvästi rakastaen. Sinut läpivalaisten kirkkaalla valolla ja rakkaudella, niin että lopulta sinä olet vain ja ainoastaan täynnä valoa. Eikä sinun tarvitse enää koskaan kokea olevasi yksinäinen, koska tiedät että olet aina turvassa minun lämpimässä syleilyssäni.

Lisää kirjoittajalta Rohkeutta astua omaan voimaan/Kaisa-Liisa Ahola

Taistelun päättäminen

Vaali ja kunnioita herkkyyttäsi aina. Se on lahja. Vaikka kuin olet saanut...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.