3 tapaa luoda pohja ystävyydelle

Picture

Edellisessä postauksessa kerroin hieman yleisesti ystävävyydestä oman kokemuksen kautta. Naiselle ystävyys ja jakamisen tarve asuu syvällä.  Meillä on sisäsyntyinen tarve päästä puhumaan ja purkamaan sydäntämme toiselle naiselle. Nainen ei todellakaan ole naiselle susi, vaan keidas, josta voimme ammentaa elämäämme uusia rikkauksia.Tällä kertaa päätin tehdä asiasta videon. Kameran edessä puhuminen olisi itselleni vielä muutama vuosi sitten  täysi mahdottomuus. Vieläkin se saa sykkeeni nousemaan mutta nykyään pystyn jopa hieman rentoutumaan puhuessani.

Sitä saa mitä tilaa. Pari päivää sitten olimme lähellä sijaitsevassa Ylen studioilla tutustumassa Pikku kakkosen lavasteisiin ja hahmoihin. Tapahtumassa tehtiin myös haastatteluja ja kun minulta kysyttiin haluanko sanoa jotakin kameralla, niin olin heti valmis siihen. Hienoa huomata, että pystyn nykyään tälläiseen! Haluan kehittää toimintaani tälläkin itseilmaisun saralla, joten videoita tulen tekemään varmasti jatkossakin.

Videolla kerron omaan kokemukseen pohjautuen mitä uuden ajan ystävyys itselleni on. Vaikeilta tuntemuksilta ei ystävyyssuhteissakaan voi välttyä. Konflikti tilanteet syventävät suhdetta, varsinkin kun ne käydään hyvässä hengessä läpi ilman toisen syyttelyä. Itselleni on ollut oikein kehittävää, että omassa ystäväporukassani olemme päässeet tälle tasolle. Videolla kerron siitä hieman enemmän.

Kolme asiaa jotka mielestäni luovat vahvan pohjan ystävyydelle ovat:
1. Luottamus
2. Aitous/autenttisuus
3. arvomaailma

YouTube kanavaltani pääset katsomaan videoita joita olen kahden vuoden aikana tehnyt. Onko kehitystä havaittavissa?

Minkälaiset videot sinua inspiroi ja minkälaisia videoita katselet mielelläsi?<3:lla
​Elina

Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus/ Elina Ojaniemi

Lukemisen voima – tie itsetuntemuksen syventämiseen

Yleisesti on tiedossa että lukeminen kannattaa monista syistä. Lukemisen on todettu mm....
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.