Kasvoton soturi, kohti kaupungin sykettä

 

Kohti kaupungin sykettä

 

Kasvoton soturi jatkaa matkaansa kohti kaupungin sykettä. Ilma on onneksi kirkas ja aurinkoinen. Pieni tuuli tuivertaa hänen kasvoilla, josta hän on oikein tyytyväinen, ettei ole liian kuuma tutkailla paikkoja. Kadut ovat aika täynnä kaikenlaisia myymälöitä ja kahviloita.  Ravintoloita myös näyttää olevan kadun varrella, juhlavine myyntipuheineen herkullisista tarjoiluista, joita hän katsookin hieman kiinnostuneena.  Hän kohtaa kaupungissa erilaisen kulttuurin kuin ajatteli. Hän näkee ihmisiä, jotka ovat pukeutuneet hieman hassusti.

 

 

 

Nämä ihmiset, joita hän tarkkailee ovat sonnustautuneet hieman erikoisiin vaatteisiin. He näyttävät aika tarkoin anime hahmoilta, joihin hän on törmännyt ohi mennen japanilaisessa kulttuurissa, jota manga- tyyliksi nimitetään. Hän hämmentyy tästä pukeutumistavasta ja havainnoi todeksi sen, että hänen maailmankuvansa on hieman järkkynyt. Hän tajuaa että hänen suhtautumistapansa on ajautunut koetukselle.  Erilaisuus voi tietysti hämmentää ketä vain, hän ajattelee. Ei se silti tee erilaisuudesta väheksyttävää. Tuollaiseen kokemukseen en vain kertakaikkiaan ole osannut varautua ennalta. Hän tajuaa, että hänen tasapainonsa ihmisenä on jotenkin ajautunut pois päiväjärjestyksestä, koska ei osaa määrittää itseään, suorassa suhteessa tähän kokemukseen, jossa on. Hän ajattelee, ettei se voi olla väärin pukeutua noin. Kaikki saa elää ja kokeilla erilaisia pukeutumistyylejä. Ainakin niin kauan kuin kenenkään yksityisyyttä tai kunniaa ei loukata tai rikota.

 

 

 

Hän ajattelee avoimuutta, kohentaa ryhtiä. Avaa sekä mielen että sydämen. Hän rohkenee puhumaan heille. Hän keskustelee heidän kanssa. Lähinnä hän tahtoo tietää tarkemmin heidän intohimonsa lähteitä, tähän kulttuuriin ja tapaan, pukeutua tuolla tavoin. Samalla hän havaitsee sen, että näillä mangahahmoiksi pukeutuneilla miehillä vain on sellainen kauneuden viehätys ja halu tulla esiin. Täysin erilaisena persoonana kuin mitä he todellisuudessa ovat. Kukapa nyt ei tahtoisi joskus olla joku muu kuin yleensä on. Useimmilla meistä kuitenkin on hankalia päiviä, hän ajattelee mielessään. Samassa hän muistaa, tuon vaikeakulkuisen metsän ja siellä oppimansa asiat. Hän muistaa sen, kuinka lammelle tullessaan hänen täytyi ensiksi olla avoin tutkimaan sitä matkaa, jonka oli kulkenut vaikeakulkuisen metsän läpi. Hän muistelee myös sitä, kuinka katsoi lammen pinnalta heijastunutta kuvaa kasvoistaan ja mietti sitä kuinka näki nuo uurteet kasvoissa, jotka aluksi hämmensi hieman.

 

Hän huomaa, että avoimuutensa avulla hän voi kohdata myös nämä kulkijat, mangahahmoiksi pukeutuneena. Ihan tavallisiksi ihmisiksi, jotka harrastavat tuonkaltaista pukeutumistyyliä siinä missä, kuka tahansa muu kuntoilija kulkee kuntosalilla kohentamassa kuntoaan. Jälleen hän havaitsee todeksi sen, että voi jatkaa matkaansa hieman avoimemmin mielin.

 

* * *

 

Tämä blogiteksti on osa, Mieheyden voima yhteisöä.
Lisää Mieheyden voiman toiminnasta löydät tästä linkistä.
Jari Kenttämaa ( kasvoton soturi, bloggaaja) on hyvinvointivalmentaja, urheiluvalmentaja sekä urheiluhieroja. Lisätietoja hänen toiminnasta löydät seuraavista linkeistä:

 

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.