2018, en pelkää sinua

2017, ystäväni. Meidän on aika erota, sillä kuten kaikki, oli yhteinen matkammekin vain vaihe, suuren suunnitelman yksi luku, ohimenevä olotila. Minun sydämessäni sykkii maailmankaikkeuden muutos ja eteenpäin virtaavat voimat.

Kumppanuutemme ei kuitenkaan ole yhdentekevä, ei sinne päinkään. 365 päivää käsikkäin on melkoinen projekti, ja mitä minulle opetit, on korvaamatonta. Tämä nainen – kehoa, sielua ja verevää elämää – on sinun omalta osaltasi muokkaama, enkä vaihtaisi itsestäni pisaraakaan.

Kiitos siis ja hyvää matkaa.

Ja te ylhäiset ja suuret, vuosi 2018 ja kaikki sen jumalat ja jumalattaret, energiat, universumit ja kohtalot: tervetuloa, minä olen valmis. Hukuttakaa ja tehkää sokeaksi, ammentakaa epätoivoa, kipua ja jääkylmää, pudottakaa, eksyttäkää, kääntäkää selkänne.

En pelkää, minun ei tarvitse. Sillä kaikki voima on minussa. Kaikki valo on minussa. Kaikki rakkaus on minussa. Enkä suostu olemaan vähempää kuin jokainen jumaluus ja yliluonnollinen.

Olen muutos, joka kallistaa maailman ylösalaisin, kieputtaa ja ravistaa, nostaa myrskyn ja ikuisen yön. Tuhoaa, jotta voi luoda uudelleen. Antaa pimeän tuudittaa uneen, jotta aamu voisi nousta valkeampana. Jokaisesta haavasta synnyn uudelleen, jokainen tahra tekee minut puhtaaksi.

Enkä suostu olemaan vähempää kuin jokainen jumaluus ja yliluonnollinen.

Tuleva vuosi on epäjärjestyksen ja kaaoksen, mutta myös kauneuden ja uudelleensyntymisen vuosi. Tiedän sen, sillä olen opetellut itseäni, tullut tuskaisen tietoiseksi olemassaolostani. Nyt on aika hajottaa kipu hiukkasiksi ja asetella jokainen pieninkin osa uuteen asentoon, rakentaa uusi tie jalkojeni alle. Upein ja uskomattomin seikkailu.

Kun suljen silmäni, aistin uuden vuoden värähtelyn. Sillä on vaikeaselkoinen ja kiivas tempo, se herättää jokaisen soluni. Silti olen rauhassa. Tunnen varmuuden ja hallinnan, myrskynsilmässä on aina tyyni.

Minä olen valmis.

Lisää kirjoittajalta Miten elämä lausutaan?/ Pinja Uotila

Ajatuksen anatomia eli miten ojentaa mielen mutkia

Mielesi on kullanarvoisin työkalusi. Opettele hallitsemaan sitä sen sijaan, että antaisit sen...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.