Yhteistyökuvio Ruohonjuuren kanssa

 

Muutama vuosi sitten, kun aloin tutustumaan luonnollisempaan ravintoon sekä elämään, niin löysin Ruohonjuuren kotisivut. Asuin silloin vielä Jyväskylässä ja kävin työn takia usein Tampereella. Tutustuttani liikkeeseen paremmin, löysin usein itseni ihastelemassa ja hypistelemässä heidän tuotteitaan Tampereen kivijalkakaupassa.  Tuotteet olivat erilaisia, enkä ollut nähnyt missään vastaavia aiemmin.  Ihmisten tietoisuuden lisäännyttyä terveys- ja ekologisessa asioissa, on Ruohonjuuren liiketoiminta on kasvanut hyvää vauhtia. Heidän Tampereen liikkeensä löytyy nykyään keskustorilta ja siinä on hurjasti enemmän neliöitä kuin vanhassa.Alamme koko ajan laajemmin käsittämään sen, että ei ole aivan sama mitä kehoomme laitamme, niin ruoan kuin kosmetiikankin puolesta. Haluamme välttää turhaa kemikaalikuormaa ja syödä mahdollisimman ravitsevaa ruokaa ilman lisäaineita. Tuotteiden ekologisuudella ja alkuperällä on myös merkitystä. Kestävä kehistys on päivän sana mielestäni! Maapallon hyvinvointi kertoo ihmisten hyvinvoinnista ja tällä hetkellä olisi varmasti suunnanvaihdos monessa asiassa paikallaan.  Ruohonjuuren toiminassa mennään eettisyys, ekologisuus ja terveys edellä. Kaikki mulle hinnalla millä hyvänsä- business alkaa olla vanhan maailman peruja, eikä mielestäni vie ihmiskuntaan eteenpäin. Ruohonjuuren etiikka sopii minun, sekä Naiseuden voiman arvomaailmaan hienosti, joten aloitimmekin heidän kanssaan yhteistyön.

RAKAS LUKIJA, KOODILLA NAISEUDEN VOIMA SAAT RUOHONJUURESSA -5% POIS TÄYSIHINTAISISTA TUOTTEISTA.

Picture

Picture

Olimme viime perjantaina promoamassa Tampereen Ruohonjuureen avattua Deli-myyntiä, sekä meidän Äitiyden Voima- verkovalmennusta. Teimme myös makutestejä, joilla voi kartoittaa omia suolamineraalitasoja kehossaan. Kurssillamme käymme myös testaus asiaa tarkemmin lävitse. Kuvassa oikeallaHeidi.
Picture

Delin kylmäkaapin valikoimissa on terveellisiä sekä tayttäviä annoksia. Kaikki on vegaanisia ja suurin osa gluteenittomia. Hyllystä löytyy mm. eri makuisia smoothieita, salaatteja, vanukkaita, raakakakkua ja täytettyjä leipiä. Kaikki delin tuotteet ovat valmistettu parhaista raaka-aineista alusta saakka itse.
Picture

Varsinkin talvella kaipaamme enemmän lämmittävää ruokaa ja tämä on Ruohonjuuren Delissä huomioitu hienosti. Tarjolla on lämmintä itsetehtyä keittoa. Itse pääsin maistamaan punajuuri- sekä linssikeittoa ja voin sanoa että ne veivät kielen mennessään! Menkää ihmeessä tutustumaan uuden Delin tarjontaan liikkuessanne Tampereen keskustan tuntumassa!
Picture

Ruohonjuuren valikoima on laaja. Mukaan tarttuu aina kaikkea terveellistä! Tuotteiden lisäksi ehdottoman plussamerkin saa asiantunteva henkilökunta, joka on aina auttamassa ja hyvällä tuulella <3Kipin kapin tutustumaan Ruohonjuuren tarjontaan! Tampereen lisäksi liikkeitä on Helsingissä (Kamppi, Hakaniemi ja Itäkeskus) sekä Turussa.

<3:lla
Elina

Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus

Millainen on menestyjä ja pystyykö sen näkemään ulkopuolelta?

Ensiksi täytyyi määritellä mitä menestys on ja annatko muiden vaikuttaa siihen miten...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.